Okrepi energijo prehoda

Mlada luna v raku nas omehča in odpira srca

Tanaaz
6. 7. 2024, 14.31
Deli članek:

Danes, 6. julija, je dan mlade lune v raku, ki se je dopolnila ponoči ob 0.57. Ker mlaj sovpada z odprtjem portala Sirius, je začetek tega novega luninega cikla izjemno močan.

Pixabay
Sirius velja za naše duhovno sonce in med odprtjem portala lahko doživimo aktivacijo duše, vrnitev duše oziroma ponovno polnjenje naše duhovne energije. To je visokofrekvenčni čas, ki nam lahko pomaga dvigniti vibracijo in odkleniti višjo modrost.

Že naši predniki po vsem svetu so častili duhovno sonce Sirius, mu posvečali posebno pozornost in njegovo gibanje usklajevali s svetimi dogodki in obredi. In Siriusov prehod, ko se poravna s Soncem, je eden najbolj posebnih in najmočnejših trenutkov za povezovanje z njegovo energijo. Ob hkratni rakovi novi luni in Siriusovem prehodu se ustvari poravnava Sonca, Siriusa in Lune, kar aktivira močan čas zdravljenja, obnove in regeneracije. Medtem ko bomo to energijo najmočneje občutili 6. julija, smo jo verjetno občutili tudi nekaj dni prej in jo bomo še dva tedna.

SONCE, SIRIUS IN LUNA SO PORAVNANI

Ta visoka vibracijska energija ter redka poravnava med Soncem, Luno in Siriusom nam lahko pomagata, da se počutimo povezane z Virom, delom Enosti vesolja, kar okrepi našo duhovno energijo. Morda se celo znova združimo z deli svoje duše, ki so bili izgubljeni ali zapuščeni. Z vso to pozitivno energijo, ki je okoli nas, smo povabljeni, da iščemo veselje, sprejmemo optimističen pristop in vodimo z ljubeznijo in sočutjem. Poleg tega, da ima Sirius visoko vibracijsko energijo, ima tudi frekvenco višje inteligence. Rečeno je, da sproži edinstvene ideje, inovacije in sposobnost razmišljanja zunaj sfer pogojenega uma. Skupaj s svežo energijo, ki jo bo prinesla mlada luna, bomo morda našli nov navdih, nove poti ali nove načine razmišljanja, ki bodo prišli v naše zavedanje, sprožili navdušenje in upanje za to, kar prihaja.

NOVA LUNA V RAKU IN ODPIRANJE SRCA

Nova luna v raku je vedno čas, ko se naša srčna energija okrepi in se lahko povežemo z energijo sočutja, ljubezni in odpuščanja. Morda se nam bo srce omehčalo ali pa se bomo lahko povezali z resnico svojih občutkov. Valovi mlade lune v znamenju raka lahko povečajo tudi našo občutljivost, in čeprav moramo biti pozorni na prevzemanje čustev, ki nam niso lastna, ali dovoliti, da nas čustva prevzamejo, se nam lahko obeta tudi nova svoboda. Morda se z večjo občutljivostjo povečuje tudi zavedanje o tem, kaj govori naše srce. Morda bomo lažje razbrali tista subtilnejša srčna sporočila ali pa mučne občutke, ki nam jih srce in telo pošiljata.
Občutki so lahko naš kompas, a nam je morda težko dekodirati, kaj nam poskušajo pokazati ali povedati. Velik del našega čustvenega prostora lahko ovirajo tudi pretekli sprožilci, vnaprejšnje ideje in tesnoba. Pod mlado luno v znamenju raka in s pomočjo Siriusa se bomo morda res lahko prebili skozi vso umazanijo in nered in videli, kaj je resnično pod vsem tem, še posebej na ravni srca.

VENERA IN MLADA LUNA V RAKU

Venera, planet ljubezni in odnosov, je prav tako aktivna pod to mlado luno in dodaja že tako močne energije, osredotočene na srce. Morda bomo ugotovili, da nas zanima tematika odnosov, ali pa bomo začeli odkrivati novo zavest, povezano s srčnimi zadevami.
Ne pozabite, da nova luna po navadi prinaša nove priložnosti in pritegne stvari k nam, zato je to zelo primeren čas, da določite namere in razmislite, kaj želite ustvariti v svojem življenju. Kaj želite približati sebi? Kaj si želite približati srcu?

Vodenje s srcem bo v veliki meri pot naprej pod to mlado luno, in s prisotnimi energijami Siriusovega prehoda se bodo naše sposobnosti manifestacije zagotovo povečale. Pomislite, kaj želite ustvariti za svojo prihodnost, in sporočite Vesolju! To je čas z neverjetno visoko vibracijo, ki jo lahko vsi vpijemo in uživamo. Uporabite energijo mlade lune v znamenju raka in prehoda Sirius, da se vzljubite, in vzemite si čas, da napolnite vso svojo dušo.

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste