Astronapoved

Horoskop za sredo, 15. maja

N.K.
15. 5. 2024, 05.52
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v levu, ob 23.32 preide v devico.

Profimedia
/

OVEN – Čas je, da na ljubezenske težave končno pogledate kot na preteklost. Pred vami so zanimivi preobrati, močnejši boste in lahko se obrnete k novim rešitvam.

BIK – Samski imate danes zlato priložnost, zato je ne zavrnite prehitro, sicer bi to kasneje obžalovali. Nakazujejo se vam poznanstva, ki se lahko ohranijo dolgoročno.

DVOJČKA – S pozornim poslušanjem lahko veliko pridobite. Čas je že, da nekdo razširi vaša duhovna obzorja, ki jih že nekaj časa ni razsvetlila opaznejša novost.

RAK – Danes pričakujte obisk osebe, ki vas bo prosila za nasvet. Pokažite dobro voljo in ji z zanimanjem prisluhnite. Pazite na preplet ljubezni in delovnih nalog.

LEV – Lažje vam bo, če boste znali popustiti in se premakniti naprej. Časovno in energijsko so vaši načrti precej zahtevni, zato se ne ustavljajte ob malenkostih.

DEVICA – Za družinske, ljubezenske, prijateljske in celo poslovne odnose se bodo odprle nove poti. Deloma jih boste začeli sami, pripomogle pa bodo tudi okoliščine.

TEHTNICA – Tako vezani kot samski boste nad učinkom prijetno presenečeni. Še vedno imate veliko energije za vse, zato ne bodite nestrpni, če morate čakati na druge.

ŠKORPIJON – Čeprav vas bo podprlo več planetov, boste nekoliko raztreseni in nervozni. Obdržite nivo svojih spodobnosti in nikar ne prelagajte pomembnih obveznosti.

STRELEC – Obdobje, ki je za vami, vas je nekoliko utrudilo. Danes zato umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste malce bolj potrpežljivi.

KOZOROG – Mirno lahko za krajši čas izprežete, čeprav se bo malokaj rešilo samo po sebi. Spočiti pa boste vendarle lažje in učinkoviteje dosegali svoje visoke cilje.

VODNAR – Zavedajte se, kje so vaše meje, in se jih držite. Naredite nekaj zase in se sproščajte, saj ste v zadnjem času kar pod precejšnjim pritiskom.

RIBI – Samski boste preveč impulzivni. S takšnim vedenjem pa boste od sebe odgnali vse ljudi, ki jim nekaj pomenite, zato tudi ne pričakujte kakšnih posebnih doživetij.

Estrada

natalija-veseljak-simon-pelko-1
Amore mio

Najljubši kompliment za Natalijo: »Mami, ti si najboljša mami na svetu!«

Srbski igralec Sergej Trifunović
Srbski igralec

Trifunović v Splitu dobil 60 dni pogojne kazni, plačati mora 150 evrov, zanj se je zavzel tudi Vučić

Alfi Nipič
Dvojno slavje

Nipiča za prvih 80 šokirali z "muzikantsko budnico" in vodometom, Hermino Veseljaki obiskali na domu

Baby Lasagna, Šou domov
Radio 1

Ekskluzivno v Šou domov: Tomi Meglič imel velike načrte z Baby Lasagno

robert petan_foto jernej kokol (1)
Po novem tudi mož

Robert Petan na skrivaj skočil pred oltar!

nina donelli 2
Zdaj je znano!

Noseča Nina Donelli prvič razkrila svojega partnerja, gre za znanega slovenskega športnika

Zanimivosti

električni-števec
Napačen števec

Skoraj 20 let plačeval račune nekoga drugega, opazil šele sedaj

sanje, sanjanje, letenje
Popolnoma vsi sanjamo

Najpogosteje se sanje vrtijo okoli denarja ali letenja

Splet 1-brez CO2
Zanimivosti

Slovenske železnice pomembno prispevajo k varovanju okolja: od letos z brezogljičnim prevozom potnikov in tovora z vsemi električnimi vlaki

seo net
Zanimivosti

Kako se dela SEO optimizacija - Vodnik za boljšo vidnost

_Reporter.
Zanimivosti

Kandidatka z udbovskim dosjejem: zaradi sodelovanja s Službo državne varnosti lahko Marti Kos propade komisarska kandidatura

boj_1
Rimljani

Boj velikanov za oblast