Drugačno razpoloženje

Mesečni horoskop za oktober za vseh 12 astroloških znamenj

Andreja Novak, astrologinja in energijska raziskovalka
1. 10. 2023, 06.34
Deli članek:

Pestro dogajanje se oktobra začne že prav na začetku meseca. Tretjega oktobra se namreč predstavi črna luna – uporniška Lilith v znamenje device, kjer bo ostala več kot pol leta.

Profimedia
/

Zanimivo bo spremljati, kako Lilith vpliva na vas, saj se lahko zgodi, da boste zbrali več moči in se postavili zase v službi ter se bolj aktivno lotili skrbi za dobro počutje in zdravje. Bodite pozorni nase in na svoje počutje ter notranjo moč in poskrbite, da se ne boste upirali napačnim stvarem.

5. 10. pride Merkur v znamenje tehtnice, zato se boste lažje dogovorili vse potrebno v odnosih in se jim tudi več posvečali.

9. 10. pride Venera v znamenje device in vam doda željo po negi telesa. Ne bo vam težko pospraviti omar in se bolj posvetiti svoji lepoti, pa tudi lepoti doma.

Mlaj v tehtnici vas bo od 14. 10. dalje podpiral v novih odnosih in samski imate lepo priložnost najti sorodno dušo.
Polna luna 28. 10. vas bo podprla v prazničnosti in uživanju življenja.

Ker Sonce 23. 10. pride v znamenje škorpijona, boste bolj globoko doživljali vse in se lažje predajali intuiciji ter instinktu, kar bo pozitivno vplivalo na vašo sproščenost. Lahko se boste dobro spočili in se prenovili.

In kako kaže posameznim astrološkim znakom?

OVEN

Oktobra boste polno zaposleni in precej se boste poglobili v svoje poslanstvo. Želeli boste odkriti tudi svoje najgloblje strasti, ki bodo zlepa ali zgrda prišle na dan. Ne dovolite drugim, da vas vodijo tja, kamor ne mislite iti, sočasno pa se ne upirajte dobrim stvarem, ki vam jih drugi prinašajo. Če boste sprejeli odgovornost zase in za svoje počutje, se bo vse razpletlo odlično in na koncu boste srečni glede vseh peripetij.

BIK

Oktobra se boste delovno lotili tistih stvari, ki so vas najbolj mučile. Vztrajno in sistematično boste urejali in reorganizirali vse, kar vam je šlo na živce. Morda boste generalno pospravili dom ali pisarno, vsekakor pa boste neko delo temeljito opravili in s tem dosegli bistvene spremembe.

DVOJČKA

Sproščeni boste in z lahkoto ustvarjali dobre odnose. Ničesar vam ne bo težko narediti in vse boste z lahkoto razreševali. Samski izkoristite dobre vplive zvezd in povabite simpatije na zmenek ter si dovolite bolj sproščeno sodelovati v vsem. Imeli boste lepe priložnosti za uspehe na vseh področjih, izkoristite jih.

RAK

Sprijaznili se boste s seboj in posledično tudi z okoljem. V odnosih ne boste več tako trmasti in morebiti boste celo oživili nekatere prekinjene odnose. Samski boste imeli dobro priložnost za ljubezen, vsi pa boste lahko dobro začeli sodelovati v novi službi ali novih projektih, kjer boste postali vodja ali prejeli lepo povišico za svojo učinkovitost.

LEV

Uporniška črna luna – Lilith – bo zapustila vaše znamenje in vas pustila malo na cedilu, saj ste se navadili na njeno moč. Zato bo treba bolj sistematično opraviti vse zadeve in se drugače postaviti zase. Še vedno boste vztrajali pri tistih stvareh, ki vam koristijo, ne glede na to, kako nanje gledajo bližnji. Večkrat se boste želeli pogovoriti, a bo vse bob ob steno.

DEVICA

Obeta se odličen mesec, saj ste zaradi preteklih sprememb že bolj sproščeni in še Venera 9. 10. prihaja v vaše znamenje ter vas odpira čisto drugačnemu življenju. Ponovno boste tako iskreno, iz srca, začutili stik z ljubeznijo in se sprostili v večinskem delu življenja. Ne pozabite na ta občutek, da ga boste lahko ohranjali tudi v drugačnih okoliščinah. Sprejemajte darila.

TEHTNICA

Prve dni boste še razposajeni in odprti za druženje, potem pa vas bosta zagrabili delavnost in natančnost, s katero se boste lotili vsega. Morda boste želeli optimalno pripraviti nekatere projekte, ki so vam zelo pri srcu, in ne želite napak pri njihovi uresničitvi. Zvezde vas bodo dobro podpirale in z lahkoto boste uresničili vse, kar si boste zaželeli in si za to tudi prizadevali.

ŠKORPIJON

Prva polovica meseca bo mirnejša in lažje boste uredili vse potrebno tako doma kot v poslu. V drugi polovici pa poskrbite za svoje počutje, da se ne boste preveč izčrpali in želeli na vsak način nekaj dokončati, kar bo preveč porušilo vaše ravnovesje. Nič ni vredno tega, da bi zaradi pretiravanja v vseh pogledih uničevali svoje zdravje. Zato prakticirajte mir in harmonijo.

STRELEC

Prvo polovico meseca boste bolj klavrno preživeli, saj se boste čudili, kaj se je zgodilo, ko se je vse tako lepo začelo. A potem se boste sprostili in dojeli, da se stvari z razlogom dogajajo v etapah. Posvetili se boste sprejemanju darov in organizaciji svojega prostega časa ter nehali iskati krivce za vse, kar ni potrebno. Našli boste mir v sebi in se ga vse bolj zavestno držali.

KOZOROG

Oktober bo odličen mesec, če ste se v preteklosti le opogumili in rekli bobu bob, pokazali svoja čustva ter izrazili svoje želje. Če vam je to uspelo, boste zdaj na veliko dosegali rezultate in se kar najbolje organizirali tako v ljubezni kot poslovnih spremembah. Drugače pa boste tokrat le morali priznati, kje so težave, in jih čim prej odpraviti.

VODNAR

Sproščeni boste in predvsem dojemljivi za iskrice strasti. Veliko dogajanja bo na vseh področjih, a boste vse izpeljali dobro in brez pretiranega stresa. Zadovoljni boste s seboj in se usmerjali v tisto, kar lahko spremenite, preostalo boste pustili pri miru. Dober mesec bo, ki vam bo dal občutek, da se lahko takšen način življenja tudi nadaljuje, če boste sodelovali.

RIBI

Poskrbeli boste za svoj dober videz in povsod boste vzbudili navdušenje. Radi se boste pogovarjali s sorodnimi ljudmi in morda boste ob tem našli svojo novo simpatijo ali priložnost za skok čez plot. V nekaterih svojih idejah in dejanjih boste uporniški, zato se vam to ne bo zdelo nič takšnega, saj boste čutili, da je čas za spremembe, da zaživite bolj zares. ***fri stajl Kaj nam ples zvezd in planetov prinaša oktobra?

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste