Zaključek kroga

Polna luna v ovnu nas opominja, da smo ustvarjalci vesolja

Tanaaz
28. 9. 2023, 17.15
Deli članek:

V noči na 29. september ob 2.17 bo polna luna v ovnu razsvetlila nebo in nam prinesla zaključek kroga, ki smo ga začeli marca letos.

AdobeStock
Današnjo noč bo razsvetlila in s svojo močjo oblila polna luna.

Če se vrnemo v marec 2023, je bila močna mlada luna v znamenju ovna, ki ji je aprila sledil sončni mrk v znamenju ovna.

Takrat zastavljeni nameni bodo zdaj, pod to polno luno, verjetno v polnem razcvetu.
Pomislite, kaj je bilo marca in aprila letos pomembno ali v vaših mislih? Vam kaj pride na misel? Se vam zdi, da ste naredili poln krog?

Če vam nič ne obudi spomina, vedite, da lahko še vedno uporabite zelo ustvarjalne vibracije polne lune ovna, da svoje stvaritve predstavite svetu.

USTVARJALNA MAGIJA

Polna luna v ovnu ima čudovit potencial, da nam pomaga prenesti ideje iz naših misli v fizično obliko. Obstaja podjetniški tok, ki pride, ko je energija ovna močna, zato jo izkoristite sebi v prid.
Energije pod to polno luno so lahko tudi ognjevite in svojeglave, kar nas spodbuja, da smo drzni v našem pristopu. Občutimo lahko povečanje samozavesti in morda smo pripravljeni sprejeti večja tveganja, da bi dosegli želeni rezultat.

Če bo vaše življenje potrebovalo malo več samozavesti, malo več gibanja in malo več strasti, bo ovnova polna luna na vaši strani!

Seveda obstaja tudi druga plat te energije, saj smo lahko včasih, ko je ognjena energija močna, nagnjeni k jezi, izbruhom, agresiji in frustracijam. Če v nas nekaj brbota, se lahko pod to polno luno zlahka sprožimo.

Če se tega zavedamo, nam lahko luna pomaga najti zdrave izhode za sprostitev in izražanje, kako se počutimo. Eden najboljših izhodov, ki mu je energija ovna naklonjena, je gibanje, zato so stvari, kot so različne fizične vadbe in ples, odlični načini za omehčanje in sprostitev vseh vročih čustev, ki se dvignejo.

CIKEL OVNOVEGA MRKA

Naša čustva so pod to Luno lahko veliko bolj silovita, saj nas vodi bližje v sezono mrkov. Mrki so običajno zelo transformativni in prinesejo spremembe v naša življenja. Te spremembe so lahko zunanje, pa tudi bolj zasebne, notranje.

Oven bo leta 2024 vladal energijam cikla mrka, tako da je to naša zadnja redna ovnova polna luna do leta 2025. Vsi naslednji ovnovi lunarni cikli bodo mrki.

Če vas zanima spremljanje ciklov mrka v vašem življenju, boste morda želeli zapisati, katere teme so za vas prevladovale pod to polno luno v ovnu, saj lahko prinesejo nekaj namigov o tem, kaj bo imel ta cikel mrka pripravljenega za vas.

Vesolje nam bo v tem času verjetno glasno šepetalo, zato se nam morda ne bo takoj zdelo smiselno, da bi karkoli beležili, toda ko bomo v prihodnjih letih pogledali nazaj na celotno sliko, jo bomo lahko bolje razumeli.

AKTIVNI KIRON

Kiron, asteroid, znan kot ranjeni zdravilec, je aktiven pod to polno luno in lebdi blizu nje. Kiron nas vodi, da najdemo v naših ranah moč namesto žalosti. Ali povedano drugače: medtem ko je žalost povezana z našimi ranami in za vedno del njih, nas Kiron uči, da se lahko iz njih dvigneta nova moč in modrost.

Namesto da bi se pretvarjali, da nas naše rane ne motijo, nam Kiron dovoljuje, da jih nosimo kot del čudovite tkanine življenja in del čudovite tkanine tega, kar smo.

Kiron nam prav tako omogoča, da se dotaknemo darov zdravljenja, sočutja in intuicije, ki jih naše rane pogosto nudijo.

Morda čutimo, da nas ta energija spodbuja pod polno luno v ovnu. Morda organsko začutimo ta občutek, da ni nujno, da nas naša žalost žre, ampak nas namesto tega lahko okrepi. Do tja je dolga in edinstvena pot, a Kiron bo ob nas.

Kiron nas lahko tudi navdihne, da najdemo svojega notranjega bojevnika in da gremo naprej kljub težavam, s katerimi se soočamo. Morda se počutimo močnejše, bolj pogumne in pripravljene, da se nehamo smiliti samemu sebi.

TOREJ …

Polne lune nam razsvetljujejo stvari, in ko polna luna v ovnu osvetli konec meseca, se lahko začnemo počutiti, kot da vidimo konec leta na vidiku – kar se lahko zdi tako osupljivo kot pomirjujoče!

Ker so mrki za vogalom, vam bo morda pomagalo, da boste imeli nekaj občutka stabilnosti v svojem življenju. Čeprav ne moremo nadzorovati vsega, in mrki so razvpiti po tem, da prinašajo spremembe, lahko v času, kot je ta, imamo nekaj osnov za delo in načrtovanje.

Ni nujno, da je nekaj velikega ali veličastnega, toda ustvariti rutino zase, postaviti meje ter imeti nekaj lepote in umetnosti v svojem življenju so stvari, ki lahko pomagajo.

In vedite: tokratna ovnova polna luna je diamant, ki močno sije na našem nebu, in močan opomnik, da smo tudi mi ustvarjalci tega vesolja.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov