Vse bo zacvetelo

Sporočila živalskih duhovnih vodnikov za september 2023

Nal Husič, www.carovnik-nal.si
9. 9. 2023, 16.10
Deli članek:

Letošnji september in vsa jesen bosta energijsko gledano umirjena in energije nam bodo postregle s široko paleto vsega, kar mora kdo razumeti zase, za svojo pot in nadaljnje delovanje.

Sašo Švigelj
Nal Husić

Obeta se tudi odličen čas za manifestacijo srčnih želja – in teh naj nikoli ne bo premalo. Narava nam kaže sliko, da je vsega dovolj, torej naj se zavedamo, da smo del obilja tudi mi.

Nekateri bodo prejeli finančne nagrade, drugim bo zacvetel posel, spet tretji se bodo urili v mojstra svojega življenja na različnih področjih. Zato bodimo pozorni na občutke in sporočila duhovnih vodnikov ter predvsem načrtno delajmo s svojo lepo dušo. Ta nam bo vedno pokazala dušne talente in naše potenciale ter tudi, kaj lahko z ustreznim delovanjem ustvarimo.

Ta jesen nas bo urila, da prepoznamo lastno vrednost, se postavimo zase in za svoje cilje ter ne pozabimo na odnos do sebe. Ponujene priložnosti prinašajo učenje ali nagrade. Sami izbiramo, kaj želimo v nekem obdobju izkusiti. Strinjamo se, da bi radi nagrade. Ampak brez učenja jih ni. Zato bodimo odprti in sprejmimo življenje z odprtimi rokami. Na vse glejmo z vidika učenja in tako bomo lažje usvajali nauke.

Za vas sem pripravil vpogled v to jesen po astroloških znamenjih in sporočila so nam predali izjemni živalski vodniki. Pa poglejmo, kaj pravijo.

OVEN – merjasec

nh
živalski vodnik merjasec

Ovni boste čutili težnjo po iskanju pravih poti. V vas se bo zbudila močna želja po vodenju. Da boste kos lastnim zahtevam, bo treba pokazati veliko odločnosti, kar vam ne bo povzročalo težav. V posebnih okoliščinah boste »primorani« uporabiti izkušnje preteklosti in jih združiti z delovanjem. K temu boste dodali še kanček iznajdljivosti in tako boste imeli odličen »recept«, da dosežete zadane cilje. Pri delovanju uporabite tudi naravni dar za umetnost in izražanje ter svoje »igralske« sposobnosti. Zavedajte se svojih odlik in naravne očarljivosti ter naredite vse, da bo vaša zgodba dosegla želeni uspeh. Pomembno pa je, da delujete iz srčne vibracije in se izogibate naglici.

Svoj podivjani ego boste ukrotili tako, da si zagotovite več miru in delate stvari, ki vas sproščajo. Ne glede na divji temperament se v vas skriva nežno in ljubeče srce, ki potrebuje nežnost in toplino. Zato mu večkrat na dan namenite pozornost in razumevanje ter se mu ne pozabite zahvaliti za vso podporo. Vdihnite vse lepote, po katerih hrepenite, in jih vnesite v sveti prostor – svoje srce. Nato jim dovolite, da v njem zacvetijo, in se veselite ljubkih cvetov, ki vam bodo prinesli občutek varnosti in zadovoljstva. Skrajni čas je, da začnete uživati življenje – vse to z namenom, da odkrijete še mnoge lastne resnice.

BIK – stržek

m24
živalski vodnik stržek

Temperamentni biki boste pokazali malce več ponižnosti, da se prizemljite vi in tudi vaši cilji. Energije jesenskega obdobja vas bodo usmerjale v razvoj dušnih potencialov, zato je za vas priporočljivo, da se več časa načrtno ukvarjate s tem področjem. Povezovanje s svojo lepo dušo, Stvarnikom in duhovnimi vodniki vam bo dalo globlji vpogled v svet mistike in nadnaravnega, v vse lepote življenja – ne samo v zunanjem svetu, ampak v vse lepote, ki jih še niste spoznali, ko gre za vaš dušni potencial. Za vas je pomembno, da delujete čisto, iskreno in ste pošteni. Najprej do sebe. Poiščite ravnovesje v svojem življenju in naj bo vsega ravno prav. V ozadju vsakega dejanja naj bo iskren namen; vedite, da se bo vaš vloženi trud tudi obrestoval. A ne gre samo za materialno plat. Predvsem se boste vi bolje počutili, ko boste uživali sadove vloženega truda. Ta se bo odražal v zadovoljstvu, pomirjenosti in preskrbljenosti. Težavne poti prehodijo napredne duše, ki se v življenju učijo na »težji« način, da prepoznajo lastne vrline, s čimer pride tudi modrost. To znanje pa uporabite in pomagajte drugim, da pridejo do svojega uspeha, in tu se za vas skriva želeni uspeh. Posledično vas bo nagradilo tudi življenje.

DVOJČKA – krokar

ao
živalski vodnik krokar

Čas je za zdravljenje vsega, kar se mora pozdraviti. V ospredju bodo vsi občutki, s katerimi ste se srečevali od začetka letošnjega leta. Ob dogodkih in v različnih okoliščinah ste najbolj bíli bitko sami s seboj, kar je posledica vaše neodločnosti, zavračanja sebe in nesprejemanja vrlin, ki vas odlikujejo. Zato bodo ti občutki od vas znova zahtevali, da se jim posvetite in predvsem da jih razumete.

Vprašajte se, pred čim ste v resnici bežali. Česa vas je bilo strah? V želji po ugajanju in dokazovanju ste pozabili na najpomembnejšo osebo v svojem življenju – nase. Vendar vas bo vaša lepa duša prijazno usmerjala v iskanju razumevanja in razreševanja konfliktnih situacij. Toda ko ona priskoči na pomoč, po navadi prinaša še težje preizkušnje, ki vašemu že tako ranjenemu egu lahko povzročijo še večje težave. Čas je, da postanete odgovornejši do sebe in tudi do drugih ter izstopite iz vloge žrtve in samopomilovanja. Pridobiti morate samo potrebne informacije o sebi. Kdo v resnici ste? Kaj je treba spremeniti v odnosu do sebe in do drugih? Kakšna oseba boste od tega trenutka naprej? Opravite s starim delom sebe in to vam bo prineslo novo rojstvo, po katerem hrepenite.

RAK – mačka

ao
živalski vodnik mačka

Energije jeseni bodo v vas sprožile močno željo po samostojnosti. Lahko se zgodi, da se boste za nekaj časa potegnili vase in več časa preživeli v tišini s seboj. To je odlična priložnost, da opazujete sebe in svoje življenje ter dobite boljši vpogled v okoliščine, ki kričijo po spremembah. V tem času boste pridno urili lastne zaznave in priporočljivo je, da zaupate intuiciji.

Mačka je samostojna in neodvisna v svojem delovanju. To pa želi prenesti tudi na vas, da se postavite na lastne noge in prevzamete popolno oblast nad svojim življenjem. Treba bo poskrbeti zase, v ospredje pa postavite svoj odločni značaj. Bodite pripravljeni na velike korake in si še pred tem postavite višje cilje in standarde. Delujte umirjeno in se vsega lotevajte iz vibracije miru. Pri tem pa ne pozabite biti nežni do sebe in okolice, v kateri ste. Treba se bo podvizati in pokazati »kremplje«, ki so želja po doseganju novih ciljev.

Čas je tudi, da se zbudite iz poletnega spanca in stopite v ospredje. Mačka vas bo tudi spodbujala, da se osredotočite na svoj notranji svet in v njem poiščete svoje sanje. Močna vera v čudeže in odločno delovanje bosta to jesen vaša mantra. Zato se odprite novostim in jih začnite načrtno uvajati v svoje življenje. Pravzaprav se jih veselite!

LEV – čebela

ao
živalski vodnik čebela

Če si želite uspeti v poslovnem svetu, se boste morali na novo organizirati. To pomeni, da bo treba začeti uvajati spremembe. Vemo pa, da levom spremembe niso ravno všeč in se jim na veliko izogibate. Čebela vas bo vso jesen in zimo spodbujala k temu, da zapustite vse staro, kar vas omejuje, vsa prepričanja in vzorce, po katerih še vedno delujete, ter se odprete novemu, svežemu in lepemu. Zagotovila vam bo dogodke, okoliščine, odnose, v katerih boste prepoznali, kaj je treba opustiti in od česa se posloviti. Pomembno je, da ne vztrajate trmasto pri starem, temveč pokažete življenju, da ste pripravljeni na novo. Novosti se vam bodo zgodile le, če boste opustili staro.

Pretirano »skrb« za ustvarjanje materialnega nadomestite z več druženja. Postavite odnose v ospredje in vse lepo, kar ti prinašajo. Sem spadajo druženja in razvoj skupnosti; vnesite več sebe v družabne dejavnosti. Tako se boste razbremenili občutka izgubljenosti, tavanja in pomanjkanja varnosti. Vse, kar v resnici pogrešate (in to niso materialne stvari), si tudi zagotovite, bodisi ste v odnosu bodisi ste samski. Vaše srce je čustveno podhranjeno in potrebuje vas, da mu zagotovite v preteklosti izgubljene delce. Ne hodite mimo sebe in bodite predvsem iskreni do sebe.

DEVICA – zmaj zraka

ao
živalski-vodnik-zmaj zraka

Vstop v jesen bo malce težaven, saj se boste srečali z občutkom praznine in ujetosti. To pa zato, ker se bo treba ozreti nazaj in se posloviti od starih navad, naučenih vzorcev in prepričanj; staro bo treba nadomestiti z novim. Zato bo za vas ključno, da začnete iskati navdih v vsem okoli sebe. Stara prepričanja vas bodo vodila v še večje izzive, da boste dojeli, da morate sebe postaviti na prvo mesto in opustiti ustaljene poti delovanja, razmišljanja.

Da boste lažje razumeli, se čustveno odmaknite iz okoliščin in si jih objektivno oglejte. Veliko bo treba spremeniti, ampak vi to zmorete. Bodite odgovornejši do sebe in svojih odločitev ter si dovolite biti bolj prožni. Zmaj zraka vam bo dajal znake v sanjah, kot nenadne prebliske – njegovim sporočilom zaupajte. Utrnile se vam bodo čudovite zamisli – izpeljite jih. Zgrabite dane priložnosti in si razjasnite sliko. Vaša duša vas kliče, da se osredotočite nase in na svojo pot. Ste morda prezrli, da ste opustili svoje hobije ali stvari, ki so vas veselile? Znova se jih lotite. S tem boste pokazali duši, da sledite njenemu vodstvu, in v skladu s tem bodo sledile tudi izvrstne nagrade. Novo delovno mesto, selitev, novo okolje, novo življenje, nov partner.

TEHTNICA – krava

nh
živalski vodnik krava

Krava predstavlja ženski aspekt in vse, kar je povezano z domom, družino, materinstvom, preskrbljenostjo in čustvi. Naštetemu pa boste, drage tehtnice, najsi boste hotele ali ne, jeseni posvečale veliko pozornosti. To pa zato, da v svoje življenje znova vnesete trdnost.

Nekateri ste zaradi različnih dogodkov morda pozabili na vrednote, na pomembnost družine. »Tekali« ste po okoliščinah v iskanju svobode in se vztrajno borili za neodvisnost. Vse to boste tudi dosegli, a ne pozabite na svoj dom in ljudi, ki v njem živijo oziroma so vam osebno pomembni. Ne zaletavajte se z nepremišljenimi idejami in odločitvami, ki vas lahko drago stanejo. Raje se umirite v objemu doma in razmislite o vsem ter šele nato pokažite svoje pravo znanje.

Mislite, da je dovolj, da ste tako inteligentni, a si dovolite biti tudi lahkotnejši in ne tako togi. Vse, kar iščete zase, dovolite, da vstopi v vaše življenje. Odprite vrata spremembam, svojim sanjam in ciljem. Najpomembnejše pa je, da odprete vrata obilju in vsemu, kar je za vas obilje. Spremenite svoj odnos do obilja in denarja na splošno. Ta je samo posledica našega delovanja. Več delujte! Po drugi strani pa se ne pozabite tudi počastiti in sebi privoščiti več.

ŠKORPIJON – zmaj vode

oa
živalski vodnik zmaj vode

Škorpijoni boste jeseni opravili mini inventuro letošnjega leta. Okoliščine in dogodki vas bodo usmerjali, da se soočite s seboj in stvarmi iz preteklosti ter razrešite določene odnose – vse to z namenom, da poiščete čustveno stabilnost. Na plan bodo prišla potlačena čustva, ki ste jih »uspešno« skrivali pod predpražnikom. Sprejmite to kot učenje, zato da si povrnete ljubezen. Ljubezen do sebe.

Prosti čas namenite iskanju odgovorov na vse spomine preteklosti, ki so vam vzeli moč in vas zaznamovali. Obudite svoj notranji ogenj, povrnite si moč in si zagotovite pomirjenost s seboj in tudi z življenjem. Posledično se bosta aktivirala volja in pogum in dobili boste dodaten zagon. Opustite vse navezave, ki vam ne koristijo in ne dovolijo, da bi se premikali naprej. Ključno vlogo bodo odigrali odnosi in osebe, s katerimi se morate pogovoriti. Zato se jih lotite z veliko odgovornosti in potrpežljivosti, k njihovemu razreševanju pa pristopite z veliko ljubezni in nežnosti.

Drugi ljudje nam samo kažejo, kaj moramo sami spremeniti v odnosu do sebe. Razumevanje vsakega odnosa pa prinaša potrebno zdravljenje in spoznanja o sebi. Vaše srce potrebuje vašo resnost in sodelovanje. Zagotovite mu mir in stabilnost.

STRELEC – kos

oa
živalski vodnik kos

Pomembno bo, da se odzovete klicu svoje lepe duše. Bodite pozorni na znake in sporočila, ki jih boste dobivali, in ne hodite mimo njih. Morali boste poiskati mir in pozdraviti občutke jeze, zamere, pesimizma in nezaupanja.

Kos vas opominja, da začnite premišljeno delovati; opustite ljubosumje in se začnite prilagajati. Predvsem se začnite prilagajati sebi in bodite do sebe najobzirnejši. Nekaj iščete, nekaj potrebujete. Kaj je to? Morda navdih, delovanje? Vse, kar se bo dogajalo okoli vas, vam bo kazalo pot, da se znova zazrete vase in se začnete zavedati svojih vrlin. V ospredje postavite vrednote in začnite krepiti zaupanje do sebe in tudi do življenja. Vaši predniki, duhovni vodniki vam bodo v oporo, če boste pokazali željo po spremembah. Uvesti bo treba popolnoma drugačen pristop do življenja. Zagotovite si mir in harmonijo v mislih, srcu in delovanju. Pred vami so veliki uspehi in lahko dosežete zadane naloge.

Svojo moč in karizmo boste sprožili s pomočjo notranjega vodstva, ki vam je pripravljeno priskočiti na pomoč. Vaša naloga je, da poiščete svoj mir in se s to vibracijo začnete lotevati zadanih ciljev. Veliko potencialov spi v vas. Odkrijte jih z meditacijo in delovanjem ter si dovolite izstopiti z ustaljenih poti.

KOZOROG – pes

nh
živalski vodnik pes

Imeli boste veliko »dela« na področju odnosov, saj so pred vami pomembne odločitve. Treba bo zavihati rokave in narediti korak k spremembam. Pes je zvest in odgovoren ter nas uči, da tak odnos razvijamo do sebe. V ospredje bo treba postaviti vrednote in odstraniti tiste, ki ne resonirajo z vami. To pa zato, ker ste se znašli v primežu ugajanja in posledično izgubljate vero vase, a tudi v življenje.

Da bi se izognili neprijetnim občutkom, si povrnili vero in nehali bežati pred seboj, razrešite vse odnose, ki vam jemljejo življenjsko energijo. Bodite obzirni do sebe, tako kot ste do drugih. Veste tudi, da ste sebični do sebe. Zakaj? Za zdaj iščete uteho v delu in se znate »zamotiti«. Koliko časa še mislite bežati pred resnico? Druidi verjamejo, da nas pes spremlja po vseh inkarnacijah, da nas vodi. Čas je, da vzamete življenje v svoje roke in prevzamete popolno odgovornost zase.

Energije jeseni vas bodo usmerjale k ukrepanju, zato snemite plašnice in poglejte resnici v oči. Naj vas ne bo strah biti zvesti sebi, svojim sanjam, ciljem. Veliko pozornost namenite tudi zdravljenju čustev, ki narekujejo vaš vsakdan. Učimo se vse življenje in konci odpirajo nove poti. Naredite to v imenu ljubezni do sebe.

VODNAR – tjulenj

nh
živalski vodnik tjulenj

Jesen bo za vas čudovita transformacija. Prinesla vam bo olajšanje in novo rojstvo. Naj vas ne bo strah objeti vseh sprememb, ki se bodo zgodile. Bil je že čas, da se premaknete v novo obdobje svojega življenja. Če se boste srečevali z razdvojenostjo, osamljenostjo, izgubami, je to vse znak, da je čas, da začnete znova. Pred tem pa ne pozabite na zdravljenje čustev in na njihovo razumevanje. Za vas je pomembno, da se poglobite vase in resnično poiščete odgovore na dogodke iz preteklosti, ki so pustili bolečino v vašem srcu. Izogibajte se tveganjem in se raje posvetite umirjanju uma.

Vse, kar se bo dogajalo okoli vas, je ogledalo, da je treba tja usmeriti več razumevanja. Za tem pa stoji vaša lepa duša, ki vas tako spodbuja, da raziskujete svetove nevidnega, da se bolj povezujete s svojimi vodniki, predniki in se osredotočite na sporočila notranjega sveta. Nekaj pomembnega vam želi sporočiti, zato ji prisluhnite. Stopite iz vloge žrtve in ne iščite krivca v zunanjem svetu.

Tjulenj se poglobi v globine morja in poišče hrano zase. S tem vam sporoča, da se tudi vi poglobite v svoje misli in čustva ter nahranite svoje srce z razumevanjem sebe. Drugi pri tem nimajo nič. To vam bo prineslo pomirjenost s seboj in tudi z življenjem.

RIBI – labod

m24
živalski vodnik labod

Ribe boste deležne lepih preobrazb in teh se veselite. Labod nosi simboliko ljubezni in harmonije in s tem tudi vas nagovarja, da jo poiščete v sebi.

Partnerstvo, vrednote, dom in družina vam veliko pomenijo. Energije jeseni vam bodo ponudile novo priložnost, bodisi na partnerskem bodisi na poslovnem ali prijateljskem področju, kar vas bo dodatno napolnilo z navdihom. Pomembno pa je, da izberete tisto, kar bo vašemu srcu prineslo nežnost, toplino, vero in zaupanje.

Poleti ste se zibali na barki neodločnosti, občutljivosti in strahu pred osamljenostjo. Zdaj je barka zaplula v miren pristan in vaša naloga je, da opustite vse navezave in družinske vzorce ter se znebite vsega, kar vam ne koristi več. V tem mirnem pristanu pustite tudi vse navezave. Prav te za vas pomenijo veliko težo, s katero se srečujete, ko plujete po morju življenja. Pretirana skrb za vam drage naj tudi ostane v tem mirnem pristanu, vse to pa naredite na miren in za vas ljubeč način.

Vse, kar ni vaše, naj ostane v tem pristanu. K njemu se vedno lahko vrnete, ko boste čutili potrebo po starih spominih. A ne nosite jih s seboj. Labod vam kaže novo pot življenja, ki vam bo prinesla veliko lepih nagrad, ki ste si jih zaslužili. Povezujte se s svojo lepo dušo in se zaljubite v novo življenje.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov