Polna luna

Druga polna v tem mesecu je v ribah, superluna in še modra luna

Tanaaz
29. 8. 2023, 17.15
Deli članek:

Letošnji 30. avgust zaznamuje polna luna v znamenju rib. Ker je to druga polna luna v mesecu, jo imenujemo tudi modra luna, in ker je izjemno blizu Zemlje, superluna.

Shutterstock
Modra luna v znamenju rib je čudovit čas za čiščenje našega energijskega telesa in odstranjevanje teže iz našega avričnega polja, ki je ne moremo nositi.

Modre lune so izjemno redke, in imeti dve polni luni v enem koledarskem mesecu, kaže na velik val sproščanja energije. Nekaj lahko zapusti naše življenje, na primer odnos, služba, travma ali druge psihične energije, ki jih ne moremo nositi.
Karkoli se bo zgodilo pod to posebno modro luno, obstaja velika verjetnost, da se bomo počutili spremenjene. Verjetno je, da bo v našem življenju nastalo nekaj novega prostora, ki ga bomo morali zapolniti. Čeprav se ta prostor morda sprva zdi vznemirjujoč, prinaša obljubo in potencial, da iz praznine vzklije nekaj novega, dobrega.
Vendar nam kozmično vreme kaže, da bomo morali biti še posebej potrpežljivi, da se začne nova kalitev, saj bo prišlo do močnega vala retrogradne energije.

Močna retrogradnost
Retrogradnost se pojavi, ko se zdi, da se planet giblje nazaj od naše izhodiščne točke tukaj na Zemlji. Pod modro luno v ribah bodo retrogradni Merkur, Venera, Saturn, Neptun, Uran in Pluton.
Čeprav ni nenavadno, da je retrogradnih več planetov hkrati, je šest takih zagotovo redka poslastica! Poleg tega sta retrogradna Venera in Merkur skupaj lahko intenzivna kombinacija.
Retrogradna energija nas vodi, da se ozremo v preteklost. To je čas za razmislek, in ne za napredovanje. Na zunaj lahko močna retrogradna energija povzroči zamude, napačno komunikacijo in nezgode ter povzroči, da se počutimo nekoliko negotove.
Medtem ko je naš zunanji svet lahko zatemnjen zaradi ogromne količine retrogradne energije, je lahko naš notranji svet naša luč. Pravzaprav lahko med tako močno retrogradno energijo notranji svet postane naš kompas.
Družba sicer ni ravno naklonjena temu, da si vzamemo čas za tišino, potrpežljivost in stanje nedejavnosti, vendar nas ta močna retrogradna energija iz vesolja vabi, da sprejmemo nekatera od teh stanj. Kliče nas, da gremo vase, se povežemo s svojim notranjim svetom in spoznamo, da v nas živi bogastvo modrosti.
Pisanje dnevnika, meditacija ali sprehod po naravi so fantastični načini umiritve uma in vstop v srce telesa. Ker ribe vladajo stopalom, so meditacije pri hoji lahko tudi odličen način izkoriščanja te energije. Močna retrogradna energija lahko izostri našo intuicijo in psihične čute, zato je delo s temi prirojenimi darovi lahko samoumevno.
Energija nam je na voljo, vendar se moramo sami odločiti za njeno uporabo. Mi moramo narediti odločilni korak, da najdemo tišino in zaupamo, da nas bo potrpežljivost na koncu pripeljala do pravega naslednjega koraka.
Polna luna v znamenju rib nam bo pomagala na to potovanje. Prinaša mehke, občutljive vibracije, ki nam bodo omogočile, da potujemo vase in resnično prisluhnemo svojemu notranjemu glasu. Naše sanje lahko postanejo preroške ali pa opazimo, da nam vesolje pošilja jasnejša znamenja.
Pod to modro luno v znamenju rib je v zraku čarovnija, zato ostanite odprti za to, kar vam ponuja, tudi če se premikate skozi nekakšno čiščenje.

Pomen Venere
Nekaj dni po vrhuncu te modre lune se po retrogradnosti od sredine julija Venera začne gibati direktno.
Retrogradna Venera je močna energija, s katero delamo, in lahko sproži težave v zvezi z našimi odnosi, denarjem, lastno vrednostjo in vrednotami. Če te teme prevladujejo v vašem življenju od julija, lahko ta polna luna pomaga, da stvari dosežejo vrhunec, tako da jih je mogoče končno rešiti in dokončati do Venerinega obrata 3. septembra.
Z energijo čiščenja te polne lune je verjetno, da se razreši vprašanje kakšnega razmerja ali denarno vprašanje. Morda bomo ugotovili, da mora odnos propasti, da bi ustvarili več miru in ravnovesja v svojem življenju.

Dvojna povezava
Ker je to druga polna luna v mesecu, se lahko naša pozornost vrne k prvi polni luni v mesecu. To je bilo 1. avgusta, v znamenju vodnarja. Če se spomnite te polne lune, boste morda ugotovili, da se dogodki iz tega časa zdaj vračajo. Če se vam je v začetku avgusta torej zgodilo nekaj pomembnega, boste morda ugotovili, da ta druga polna luna v mesecu prinaša razjasnitev, ki vam bo pomagala osvetliti pot.
Ob tej modri luni poteka preobrazba duše, tako na osebni kot kolektivni ravni. Premikamo se skozi nekaj pomembnih časov in nekaj izjemnih energijskih frekvenc. 

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste