Mesečni horoskop

Vsako nebesno znamenje bo april doživelo po svoje

Andreja Novak, astrologinja
31. 3. 2023, 13.30
Posodobljeno: 31. 3. 2023, 13.41
Deli članek:

Pester april vam bo prinesel zanimiv in nov način razmišljanja, s katerim se lahko odlično odprete za prava spoznanja, ki vam bodo prinesla pomiritev in drugačen odnos do materialnih dobrin.

Dreamstime
V zvezdah je zapisano, kaj se nam obeta.

Tretjega aprila pride Merkur v znamenje bika in do 21. aprila imate čas narediti konkretne spremembe v obilju oziroma odnosu do vsega, kar posedujete.
V času retrogradnega Merkurja, do 15. maja, pa boste imeli čas spoznati svoje napake v pričakovanjih in slabem načinu razmišljanja.
Ker je do 20. aprila Sonce še v znamenju ovna, boste pripravljeni marsikaj narediti takoj ter tako pretiravali v marsikateri reakciji in aktivnostih, ki ne bodo prinesle želenih rezultatov, a vam bodo dale dober občutek delovanja.
Polna luna vam bo 6. aprila okrepila vpogled v lastne odnose in bolj jasno boste videli, kaj je treba še urediti.
Mlaj 20. aprila vas bo vodil v okrepitev osebne moči, ki pa jo boste morali usmeriti vase zaradi Merkurjevih silnic, ki naslednji dan gredo retrogradno.
Ker 11. aprila pride Venera v znamenje dvojčkov, boste imeli tako podporo, da se lahko resnično odprete razumevanju svojih miselnih sposobnosti in magnetizma, ki ga nosite v svojem umu. Odprti boste za ljubezen in dobra odkritja ter optimalen način razmišljanja.

OVEN
Preobremenjeni boste in zdelo se vam bo, da drugi vodijo vašo usodo. Ne boste vedeli, kako sprejeti spremembe, zato se boste o vsem pogovarjali. Sončni mrk na mlaj v vašem znamenju 20. aprila vas bo razbremenil in vam odprl nova čutenja ter nove talente, ki se bodo začeli prebujati v vas. Bodite odprti zanje ter začnite zaupati sebi v vsem, kar je pomembno za vaš razvoj.

BIK
Prve dni boste zaposleni z urejevanjem konkretnih materialnih zadev. Če morate karkoli urediti doma ali v službi in potrebujete sodelovanje drugih, jih čim prej pokličite, saj se konec meseca, od 24. aprila, Merkur v vašem znamenju obrne v retrogradno fazo. Zato vse potrebno uredite čim prej in si zagotovite nemoteno delovanje vse do 15. maja, ko se Merkur obrne direktno. Tako boste imeli več časa zase in za razmislek o svojih mislih in pristopih v življenje.

DVOJČKA
Ta mesec je odličen za uživanje in ustvarjanje takšnega življenja, ki si ga želite. Lažje boste razmišljali in bolj boste usmerjeni v rezultate. Pazite pa, da vas ne bosta preveč zajeli lagodnost in lenoba ter boste prelagali delo in dogovore, ki jih zvezde prav zdaj podpirajo. Dokažite si, kaj zmorete, in takoj naredite vse kar najbolje. Zadovoljni boste s sabo in vse bo drugače.

RAK
V odnosih boste zadovoljni, še preden boste zares preverili, kako se ob vas počutijo drugi. Samozavest vas bo vodila skozi celoten mesec in šele sončni mrk vam bo morda pokazal bolj realno plat ljudi okoli vas. Mogoče se bodo nekateri odmikali vaši družbi ali prekinili odnose, saj boste v vseh pogledih precej enostranski. Razmislite o vsem in bodite iskreni do sebe.

LEV
Občutljivi, a sočasno uporniški boste v sebi, saj ne boste hoteli, da se ponovi preteklost, ko ste najprej naredili vse sami, potem pa še popravljali za drugimi. Zato boste jasni v komunikaciji in zahtevni tudi doma. Želeli boste red in polno sodelovanje. Lahko pa vam bo sončni mrk proti koncu meseca prinesel malo zmede in upad osebne moči, zato ne boste vztrajali.

DEVICA
Usmerjeni boste praktično ter vse videli skozi čas in denar, kar bo malo zaustavilo vaše ljubezensko dogajanje. Bližnji ne bodo mogli verjeti, kaj se vam je zgodilo, še posebej v drugi polovici meseca, ko bo 20. aprila Merkur v biku šel v retrogradno fazo ter vas bosta zagrabila varčevanje in iskanje možnosti za nove zaslužke. Razmislite o svojem odnosu do življenja.

TEHTNICA
Praktični rezultati vas bodo lahko malo uspavali, da vas bo preteklost lažje potegnila nazaj v svoje okvire, in morda tako ne boste opazili, da padate nazaj v stare vzorce. Zato bodite pozorni na doživljanje okolice, in če boste čutili pritiske in obremenilne sodbe, je čas, da obrnete svoj način razmišljanja ter se več posvetite sebi in načinu razmišljanja in delovanja.

ŠKORPIJON
Trmasti boste in stari vzorci se bodo okrepili. Zdelo se vam bo, da sami veste vse najbolje, česar vam domači nikakor ne bodo želeli potrditi. Če ne želite slabih odnosov, vstopajte v pogovore umirjeno in sproščeno z željo, da se stvari razrešijo, in ne, da dokažete svoj prav. Lunin mrk, ki bo v začetku maja, vam lahko zakuha večje zamere in zmedo v čustvih, zato pazljivo v vsem.

STRELEC
Samozavestni in pogumni boste, mogoče celo preveč. Lahko se namreč zgodi, da boste pretiravali v hvaljenju svojih sposobnost in boste morali dokazati svoje besede. Ne spravljajte se v zadrego in ne posvečajte pozornosti stvarem, ki se vam ne zdijo pomembne. Presežek energije usmerite v športne dejavnosti ter poskrbite za svoje telo in dobro počutje. Srečni boste.

KOZOROG
Ne glede na to, da se bodo stvari lepo dogajale in boste v vsem sproščeni, se bo zgodilo, da se boste kar nekajkrat morali bolj postaviti zase, če boste želeli dobro nadaljevati. To vas bo presenetilo, tako da se boste želeli odmakniti, a vztrajajte v vsem, kar se dogaja. Čas je, da prevzamete odgovornost za svoje življenje, in to tudi s tem, da ste točno to, kar ste zares.

VODNAR
Pester mesec se obeta, ko se še ne boste čisto zavedali nove podpore Plutona in vas bodo nekateri dogodki naenkrat spravili na obrate, da boste v sebi čutili neizmerno moč. Pazljivo, saj je to moč Plutona, ki lahko ruši več, kot si želite. Zato se zavedajte, da imajo zdaj vaši odzivi veliko večji vpliv na okolico in da potem ne boste mogli vsega rešiti s pogovorom.

RIBI
Precej dela boste imeli s sabo in svojimi novimi projekti. Jasno vam bo, kaj je treba narediti, zato se ne boste pustili motiti. Tako se boste v vse poglobili, da vam bo mesec kar pobegnil, in šele proti koncu se boste začeli zavedati okolja ter se dejavneje vključili v družabno življenje. Zadovoljni boste z opravljenimi stvarmi, zato se boste sprostili v druženju.

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste