Svojih kart ne pokaže

Razkrite skrivnosti najbolj skrivnostnega astro znaka

Carrie Cabral
25. 10. 2022, 13.02
Posodobljeno: 25. 10. 2022, 13.10
Deli članek:

Škorpijoni so kot osebnosti pogosto napačno razumljeni zaradi njihove intenzivnosti in nagnjenosti k ostrosti. In ker trenutno vladajo z neba, je pravi čas, da jih spoznamo do obisti.

Pixabay
Škorpijone zaradi močne neodvisnosti pogosto zamenjujejo z ognjenim znamenjem, a so zelo čustveno in občutljivo vodno znamenje.

Škorpijoni so izjemno čustveni in hrepenijo po intimnost, njihova nagnjenost k skrivnostnosti pa je tisto, zaradi česar so eno najzanimivejših znamenj.
Intenzivni so v vsem, kar počnejo, so naravni voditelji in znajo biti zelo resni.

POZITIVNE LASTNOSTI
Škorpijoni so znani po tem, da so trdoumni in zagrizeni, vendar imajo tudi veliko pozitivnih lastnosti, zaradi katerih so odlični prijatelji in na splošno uspešni ljudje.

Odločnost
Ko si škorpijon nekaj želi, se ne zadržuje in gre do konca. Ni veliko stvari, ki bi ga lahko ustavile na njegovi poti do cilja.

Pogum
Nikogar ni bolje imeti ob sebi v času težav kot škorpijona. Brez pomisleka bodo zašli v nevarnost in so vedno prvi, ki se prostovoljno prijavijo na težke naloge. Zlasti ko gre za pomoč družini in prijateljem, so prvi, ki skočijo v boj.

Zvestoba
Če je škorpijon nekomu ali nečemu predan, vztraja. Njihovo zaupanje si je težko pridobiti, a ko nekomu zaupajo, se tej osebi posvetijo v celoti in uporabijo svojo klasično odločnost, da ji v dobrem in slabem stojijo ob strani.

Poštenost
Vedno govorijo resnico, ne glede na vse, in sovražijo nepoštenost drugih. Prav tako ne prenesejo ljudi, ki kradejo in goljufajo, saj so enako pošteni do sebe kot do drugih.

Ambicioznost
V življenju ne vidijo in ne postavljajo omejitev ter ne dovolijo, da bi jim kdo dejal, da nekaj, kar si želijo, ni mogoče.

NEGATIVNE LASTOSTI
Tako kot njihov simbol škorpijon, so tudi sami nagnjeni k čakanju, zbiranju informacij in zaupanju, dokler ne pride čas za napad. Škorpijoni se morajo zavedati nekaterih svojih ostrejših lastnosti, prav tako se jih morajo zavedati tisti, ki si z njimi delijo življenje.

Ljubosumnost
Hitro so ljubosumni, saj menijo, da jim njihova odločnost in inteligenca dajeta pravico, da dobijo, kar hočejo. Težko ne primerjajo dosežkov drugih s svojimi in menijo, da je vse tekmovanje.

Skrivnostnost
Škorpijoni nikoli ne pokažejo svojih kart. So neverjetno pošteni, vendar ne želijo pokazati ranljivosti. Običajno zadržujejo čustva zase, prav tako načrte in zamisli.

Zamerljivost
Ko nekdo drug dobi nekaj, kar si škorpijon želi, je lahko ljubosumen. Toda poleg tega nihče ne zameri tako močno kot škorpijon. Prevare in neuspehe jemljejo osebno.

Nadzorovanje
Njihova ostrost in intenzivnost sta jima vsadili prepričanje, da vedo, kaj je najboljše, in ljudje v njihovem življenju se bodo pogosto znašli pod škorpijonovim ostrim očesom.

Trmast
Trma je lahko koristna lastnost, saj pomeni, da škorpijoni vztrajajo pri svojem in se držijo načel. Vendar pa tudi počasi spreminjajo svoja stališča in ne marajo sklepanja kompromisov. Ni jih zlahka prepričati, da poskusijo kaj novega.

NASVETI ZA ODNOS
Če si s škorpijonom delite življenje, se je za harmoničen odnos vredno potruditi. Spoznajte nekaj zlata vrednih nasvetov.
1. Če želite razumeti osebnost škorpijona, je pomembno pokazati, da ste sposobni vztrajati pri svojem. Škorpijoni spoštujejo ljudi, ki se postavijo zase in lahko povedo tako, kot je, ne da bi se kakorkoli zadrževali ali karkoli prikrivali.

2. Pomembno je, da ste pošteni do škorpijona. Iskrenost ni le ena od njihovih ključnih lastnosti, ampak je tudi ena njihovih najpomembnejših vrednot. Škorpijoni se ne bodo dobro odzvali ali se povezali z nekom, v katerem bodo začutili nepoštenost.

3. Škorpijon v vašem življenju se lahko zdi oster ali kritičen, in to je neizogiben del njegove osebnosti. Naučite se razumeti, od kod izvira to vedenje; zelo verjetno je, da izvira iz njihove lastne negotovosti.

4. Podprite lastnosti škorpijona, kot sta ambicija in odločnost. Spoštovali vas bodo, če jih boste podpirali, hkrati pa sledili svojim ciljem in ambicijam. Škorpijoni so lahko po naravi prevladujoči, zato boste s tem, da jim pokažete, da ste enakovredni, pridobili njihovo spoštovanje.

5. Pomagajte brzdati škorpijonov ego. Ko mu pustijo prosto pot, je lahko škorpijonov ego njihov največji padec. Bodite iskreni in odkriti z njimi ter jih opomnite, da so takšni kot mi – vendar to storite nežno, saj so zelo občutljivi ljudje.

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste