Napoved

Horoskop za soboto, 29. septembra

W.Y.
29. 9. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN - V današnjem dnevu se boste odlično počutili. Odpravite se lahko tudi raziskovat tisto, kar vam je uganka. Ker vam bo življenje izziv bo v njem več adrenalina.

BIK - Zvečer se boste umirili, veliko boste premišljevali, sledili boste svoji notranjim sporočilom. Navezovali boste nove stike, ob tem pa boste zelo prepričljivi.

DVOJČKA - Harmonija časa bo tista, ki prinaša motivacijo. Od sebe boste oddajali neko pozitivno energijo in zaradi tega se bodo ljudje v vaši družbi dobro počutili. Čas bo, da najdete ravnovesje.

RAK - V današnjem dnevu boste končno spoznali, da so razlike med vama s partnerjem nekaj pozitivnega. Lahko so vir kreativne dinamike v odnosu. Zabavala se bosta skupaj.

LEV - Nakazano je, da se vam bodo v življenju odprle nove poti in s tem možnosti za novosti. Sveža energija vas čaka v prijateljstvu in znašli se boste v nekem humanitarnem delu.

DEVICA - Preveč časa ste izgubili v ugibanju, kaj si misli draga oseba. To je nesmiselno zato, ker vam prav nič ne pomaga. Glede študija niste zagnani, saj se ukvarjate s stvarjo, ki vam ni všeč.

TEHTNICA - Dodatno energijo vam bo povrnila narava. Ves dan se boste potepali s prijatelji in začutili, da se je vaš pogled na svet spremenil v pozitivni smeri.

ŠKORPIJON - Finančno se bodo stvari uredile tako, da boste zelo srečni. Potrebovali boste nekoliko več varnosti in zanesljivosti. Vse to boste pričakovali od srčnega izvoljenca.

STRELEC - Vezani boste imeli manj sreče kot običajno. Če imate skrivnost, ki je ne želite deliti s partnerjem, jo v tem času dvojno zavarujte. Pripravite se na nekaj neprijetnih naključij.

KOZOROG - Znali si boste vzeti čas zase, istočasno bo resnica ta, da rešujete uganke na življenjska vprašanja, ne samo svoje ampak tudi od drugih. Izpolnila se vam bo srčna želja.

VODNAR - Globoko v sebi boste občutiti notranjo moč in zvedava energija vas bo radovedno vodila po razpotjih življenja. Aktivni boste tam, kjer bo veliko ljudi.

RIBI - Sprostila in z dodatno energijo vas bo napolnila narava in sveži zrak. Dobra glasba bo tista, ki vam bo razvezala jezik. Prisluhnili boste svoji intuiciji.

Estrada

irena vrckovnik
Kolegice ne gleda kot tekmice

Irena Vrčkovnik zatrjuje da je nemogoče, mogoče

darja gajsek
Uživa, ko poje skupaj s publiko

Vili Resnik: "Želim si dočakati sto let!"

ana-petrič
Naročen poizkus diskreditacije

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega 'fishinga'

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Zanimivosti

kajenje_1
Edward Bernays

Freudov nečak je ženske spodbujal h kajenju

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan