Napoved

Horoskop za četrtek, 27. septembra

W.Y.
27. 9. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Če le lahko, stisnite zobe in nadaljujte po začrtani poti. Rezultat, ki se vam obeta, bo nadvse zadovoljiv. Na čustvenem področju lahko pričakujete nekaj sprememb.

BIK - Nekaj se ne bo odvilo kot ste pričakovali. S tem boste dobili modrost in tudi nove izkušnje. Vaši finančni prilivi in odlivi bodo primerno izenačeni, tako da boste lahko zadovoljni.

DVOJČKA - Odločili se boste, da skrbi, ki vas tarejo na delu, vsaj danes zvečer ne boste prinesli s seboj domov. Lepo boste zastavili, a morda vas bodo prevelika pričakovanja odnesla predaleč.

RAK - Sprejmite nove priložnosti, ki se vam ponujajo. Tako se boste počutili dobro, sproščeno in v pravi delovni vnemi. Dan se bo končal veliko bolje kot začel.

LEV - Vaše misli so neurejene, nenehno premišljujete ter vsakih nekaj minut spreminjate mnenje in načrte. To je za vas dokaj značilno, toda vsekakor se poskusite zbrati, posebno z vašimi bližnjimi.

DEVICA - Zjutraj vas bo pograbil nemir, ki vam ne bo dal obstanka. Mislili boste, da lahko sami poskrbite za vse, a se boste motili. Namesto da bi svojo energijo usmerjali v konkretno delo, bodo vaše misli povsod drugod.

TEHTNICA - Danes boste uživali v pravljici, čeprav boste slutili, da ni vse tako preprosto kot se zdi. Nekaj časa še lahko brez posebnih posledic uživate, slej ko prej pa se bo treba soočiti z realnostjo.

ŠKORPIJON - V karieri poskrbite za svoje interese. Vsaj okoli poldneva se osredotočite na nekaj, kar se bo reševalo v krajšem času. Doma nimate miru, odpravite se na rekreacijo.

STRELEC - Nekdo vas bo narobe razumel. A ne skrbite, ko boste razložili, kaj se je zgodilo, se vam bodo zaradi razumevanja opravičili. Tako bo večer minil v krogu prijateljev.

KOZOROG - Lepo je, ko gre vse tako, kot ste si zamislili, a je vedno bolj zanimivo, ko se vam zgodi kaj nepredvidljivega. Pripravljeni boste na akcijo, polni adrenalina, ki ga bo treba nekako sprostiti.

VODNAR - Novih izzivov se boste razveselili, saj vas bodo dodatno motivirali. Popolnoma boste zaupali v lastne sposobnosti in pokazali svojo tekmovalno naravo, ki jo sicer tako skrbno skrivate.

RIBI - Danes boste hitreje dosegli tisto, kar se prej ni moglo premakniti z mrtve točke. Spoznali boste, da ne morete samo čakati, ampak morate kdaj zaplavati tudi proti toku.

Estrada

irena vrckovnik
Kolegice ne gleda kot tekmice

Irena Vrčkovnik zatrjuje da je nemogoče, mogoče

darja gajsek
Uživa, ko poje skupaj s publiko

Vili Resnik: "Želim si dočakati sto let!"

ana-petrič
Naročen poizkus diskreditacije

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega 'fishinga'

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Zanimivosti

bombažna krpa
Kakšno uporabiti

Krpe za čiščenje doma zahtevajo pravilno vzdrževanje

kajenje_1
Edward Bernays

Freudov nečak je ženske spodbujal h kajenju

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost