Glasba

Ozzy vnovič z Black Sabbath

Stop
13. 5. 2009, 17.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Na legendo Black Sabbath, pionirje heavy metala in enega najvplivnejših bendov vseh časov, pa bo mlajšo generacijo 15.junija opomnila nova kompilacija z Ozzyjem.

Ozzy Osbourne ni najbolj navdušen nad nadaljevanjem kariere v svoji nekdanji skupini, s katero je od leta 1997 do 2006 občasno nastopal.

 

 

Sta pa njegova pajdaša, kitarist Tony Iommy in basist Geezer Butler s pevcem Ronnie James Diom posnela nov studijski album The Devil You Know. Dio je v začetku osemdesetih nasledil Ozzyja kot nov pevec Black Sabbath, v skupini zdržal do izdaje dveh plošč in se v bend vrnil leta 2006. Le da so tokrat prevzeli ime po svojem najboljšem albumu Heaven & Hell – kot Black Sabbath niso smeli nastopati, saj je Ozzyjeva managerka Sharon Osbourne takšno idejo zatrla v kali.
The Devil You Know je te dni priromal na prodajne poličke, Tony, Geezer, Ronnie in bobnar Vinnie Appice se odpravljajo na turnejo. Na legendo Black Sabbath, pionirje heavy metala in enega najvplivnejših bendov vseh časov, pa bo mlajšo generacijo 15.junija opomnila nova kompilacija z Ozzyjem, enostavno naslovljena The Best of Black Sabbath. Na njej bo 15 skladb:   Paranoid, Iron Man, Changes, Fairies Wear Boots, War Pigs, Never Say Die, Children Of The Grave, The Wizard, Snowblind, Sweet Leaf, Evil Woman (Dont Play Your Games), Sabbath Bloody Sabbath, Black Sabbath, N.I.B. Za pokušino si lahko ogledate koncertne utrinke z Ozzyjem iz leta 1970 in 2005, ter nastop Heaven & Hell iz leta 2006.

Estrada

Screenshot_4
Jenna Fischer

Pam iz legendarne serije 'The Office' zbolela za rakom na dojki: »Nisem želela, da v službi kdo izve«

Posnetek zaslona 2024-10-18 085210
Kralj svoje kuhinje, tretja oddaja

Dobra hrana, dobra pijača in dobri ljudje - Ajda Mlakar v gosteh pri lastniku gostilne Brioni

christine-boisson
Najstniška zvezda

Umrla igralka, ki je zaslovela v znamenitem erotičnem filmu Emmanuelle

liam-payne
Rožnati kokain

Liam Payne ob smrti v telesu imel nevarno mešanico drog

kraljica-camilla
V Avstraliji

Kraljica Camilla nadela predpasnik in pokazala svoje kuharske veščine

Kate Middleton in princ William
Kako prisrčno

Razkrito, kdo princesi Kate greje posteljo. Ne le William, ampak tudi ...