Zanimivosti

TURBO žeton, ki je zbral 3,5 milijona $: nas čaka 100-kratni donos?

Oglasno sporočilo
31. 5. 2024, 13.04
Posodobljeno: 7. 6. 2024, 08.52
Deli članek:

WienerAI je novi kovanec na temo umetne inteligence, ki izkorišča navdušenje nad umetno inteligenco. Pritegnil je pozornost kripto skupnosti in je v predprodaji že zbral 3,5 milijona dolarjev.

WienerAI je trgovalni bot, ki združuje prikupni čar psičkov s področjem umetne inteligence in trgovanja s kriptovalutami.

Cena $WAI znaša 0,000712 USD, vendar se bo kmalu zvišala, ko bo v manj kot dveh dneh napredovala v naslednjo fazo predprodaje. Naslednja cena za kupce je 0,000713 USD.

Ker pa je za dosego ciljne vrednosti 3.748.689 USD v trenutni fazi ostalo le še 248 tisoč USD, bi lahko hitrost prilivov prehitela odštevalno uro, zato morebitni kupci nimajo časa za izgubljanje.

Tako kot pri drugih kovancih z umetno inteligenco pred njim se pričakuje, da bo cena kovanca WienerAI ob uvrstitvi na svetovne borzne platforme skokovito narasla.

Ali je lahko WienerAI naslednji TURBO žeton, ki doseže 8.935 % donos?

Od uvedbe storitve ChatGPT leta 2022 je umetna inteligenca zelo priljubljena.

Od takrat je zbliževanje umetne inteligence in kriptovalut sprožilo navdušenje med podporniki v obeh panogah, kar je privedlo do pojava številnih kovancev na temo umetne inteligence.

Po podatkih družbe CoinMarketCap so skupaj zbrali tržno kapitalizacijo v višini 39 milijard dolarjev, pri čemer imata Near Protocol (NEAR) in Render (RNDR) približno 30 % tega zneska.

Meme kovanci z okusom umetne inteligence so očarali trg. Tako so na primer meme kovanci z umetno inteligenco, kot so Turbo AI (TURBO), AstroPepeX (APX) in KiboShib (KIBSHI), v zadnjih sedmih dneh dosegli 208-odstotno, 130,8-odstotno oziroma 15,1-odstotno rast. Pomembno je, da so vsi ti na Ethereumu (ETH) temelječi AI memecoini od takrat desetkrat povečali svojo kotizacijsko ceno.

TURBO je od septembra lani dosegel astronomske cenovne rezultate in se do danes povečal za 8.935 % - $WAI bi lahko storil enako.

Obiščite predprodajo WienerAI

Kaj lahko pričakujete od WienerAI, ko bo vmesnik trgovalnega bota skoraj dokončan

WienerAI se odlikuje po tem, da presega privlačno ime in simpatično maskoto.

Srce projekta je trgovalni bot, ki ga poganja umetna inteligenca in je razvit za iskanje donosnih priložnosti za trgovce s kriptovalutami. Izkorišča napredne zmogljivosti umetne inteligence, da bi olajšal, povečal dostopnost in učinkovitost trgovalnih procesov.

WienerAI ima vmesnik z umetno inteligenco, ki je takojšen, predvidljiv in uporabniku prijazen. Uporabniki lahko brez težav postavljajo trgovalne poizvedbe, sistem pa uporablja napovedno tehnologijo za iskanje optimalnih priložnosti na trgu.

Zagotavlja temeljito analizo in utemeljitev svojih izbir ter uporabnikom celo pomaga pri iskanju najboljših cen za izbrano kriptovaluto na različnih decentraliziranih borzah. In dobra novica je, da je ta vmesnik po besedah ekipe že skoraj dokončan, kot je navedeno v spodnji objavi X:

Obiščite predprodajo WienerAI

WienerAI: je na obzorju uspeh predprodaje, ki ga poganja umetna inteligenca?

TURBO AI ponazarja trenutno navdušenje v niši meme kovancev in kaže na velik potencial, ki ga imajo memecoini s tematiko umetne inteligence.

Posebej zanimiva je njegova nekonvencionalna geneza, ki izhaja iz eksperimenta ustvarjanja kriptovalut z uporabo GPT-4, ustanovitelj pa ga je začel s skromnim proračunom 69 dolarjev.

Od svoje uvedbe maja 2023 se je povzpela do tržne kapitalizacije v višini 398 milijonov dolarjev.

WienerAI ima zaradi praktične uporabe tehnologije umetne inteligence in očitnega navdušenega sprejema v predprodaji potencial, da sledi podobni poti.

Ponudba žetonov znaša skupno 69 milijard, pri čemer je 30 % (20,7 milijarde) namenjenih za predprodajo, 20 % (13,8 milijarde) pa za nagrade za vložke. Nagrade za stave so na voljo že zdaj in se ponašajo z ocenjeno 300-odstotni letni donos (APY), pri čemer je bilo že vloženih 3,4 milijarde USDWAI.

Pametna pogodba projekta je v celoti revidirana, kar vlagateljem zagotavlja varnost in zanesljivost.

Bodite v stiku z razvojem projekta, tako da se pridružite njegovi skupnosti na X in Telegramu.

Ne dovolite, da bi vam najnovejši kovanec Doggie AI meme v bloku pobegnil - morda zamujate potencialno 100-kratno donosnost naložbe.

Vlagatelji se lahko pridružijo predprodaji kovanca WienerAI tako, da povežejo svoje kripto denarnice in opravijo nakup z ETH, USDT ali BNB. Nakup lahko opravite tudi z bančno kartico.

Obiščite predprodajo WienerAI

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste