Zanimivosti

Top 5 priljubljenih altcoinov za visok donos v 2024

Oglasno sporočilo
3. 5. 2024, 12.27
Posodobljeno: 3. 5. 2024, 12.38
Deli članek:

Medtem ko se trg kriptovalut še naprej vzpenja proti novim rekordnim vrednostim, se na področju altcoinov pojavljajo inovacije in navdušenje. Vlagatelji pozorno spremljajo nastajajoče projekte, ki so pripravljeni na rast, od memecoinov do žetonov z uporabnostjo v resničnem svetu. V tem članku smo se poglobili v pet trendovskih altcoinov, ki vzbujajo pozornost zaradi svojih edinstvenih značilnosti, potencialnih primerov uporabe in tokenomike.

1. Dogeverse

Dogeverse, najnovejši memecoin, je trenutno sredi predprodajne faze in je že pritegnil več kot 12 milijonov dolarjev sredstev. K temu porastu zanimanja je v veliki meri pripomogla njegova vznemirljiva nova strategija več verig.

Trg je bil navdušen nad neomejeno dostopnostjo tega projekta v verigi. Skupaj z impresivnim skupnim zneskom predprodaje so ga začeli opazovati in upoštevati vodilni strokovnjaki iz panoge.

Še ena značilnost, ki pritegne pozornost. Na voljo je že v predprodaji in ponuja 91-odstotni letni donos (APY). Vendar se bo ta z rastjo sklada za staking zmanjšal.

Zaradi želje skupnosti po več žetonih je bilo stavljenih že več kot 17 milijonov žetonov DOGEVERSE.

Obiščite predprodajo Dogeverse

2. 5th Scape

Medtem ko na trgu v zadnjem času prevladujejo memecoini, narašča zanimanje za kriptovalute, ki prinašajo vrednost in imajo dejanski učinek.

5th Scape je najnovejša kriptovaluta, za katero se zanimajo vlagatelji. Gre za novo predprodajo, ki prepleta tehnologijo veriženja blokov in tehnologijo navidezne resničnosti, da bi revolucionirala igralne izkušnje.

Njen ekosistem si prizadeva zagotavljati „hiperrealistične“ pustolovščine, ki jih poganjajo lastne slušalke za navidezno resničnost in igralni stoli.

5th Scape načrtuje izdajo serije iger, začenši z igro „Cage Conquest“, v kateri lahko igralci opravljajo strateško usposabljanje, se podajo na pot prvaka in tekmujejo na spletnih prvenstvih.

Analitiki podpirajo nov projekt, pri čemer Crypto Boy poudarja, da je predprodajna cena zelo ugodna glede na ceno prve ponudbe na borzi (IEO).

Predprodaja 5thScape je v teku in je do zdaj zbrala 5,6 milijona dolarjev. Trenutno je cena 0,00327 USD, ki pa se bo med kampanjo zviševala, naslednji dvig pa bo sledil, ko bo skupni znesek zbranih sredstev dosegel 6,2 milijona USD.

Obiščite predprodajo 5th Scape

3. Sponge V2 ($SPONGE)

Maja 2023 je na trgu eksplodiral memecoin Sponge, ki temelji na verigi blokov Ethereum, in dosegel tržno vrednost 100 milijonov dolarjev. Gre za izjemen uspeh, ki ga njegovi razvijalci poskušajo ponoviti z nadgradnjo Sponge V2, ki je bila predstavljena na portalu Polygon.

V času pisanja tega članka je bilo v sklad za staking vloženih že več kot 16 milijonov dolarjev žetonov Sponge. To je dober znak za projekt, ki bi lahko izkoristil tudi Bitcoin halving.

Obiščite predprodajo Sponge V2

4. Smog Token ($SMOG) 

Žeton Smog je eden najpomembnejših memecoinov Solana v prvem četrtletju leta 2024, ki je po predstavitvi 7. februarja doživel velik uspeh. 

Trenutno se s SMOG trguje na različnih decentraliziranih borzah, kot so Raydium, Jupiter in Uniswap V3. 

Žeton Smog je od svojega prihoda na trg poskočil za več kot 2000 %. Nedavni upad v zadnjih nekaj tednih predstavlja potencialno priložnost za nakup.

Po podatkih Coinmarketcap je njegova tržna vrednost 70 milijonov dolarjev. Memecoin uživa tudi podporo številnih vlagateljev, saj je po podatkih DexTools registriranih več kot 119.000 imetnikov.

Treba je priznati, da je žeton Smog eden izmed najbolj pričakovanih kriptovalut leta 2024. Še toliko bolj, ker obljublja, da bo letos na Solani izveden največji airdrop doslej. 

Obiščite Smog

 5. WienerAI 

WienerAI, novinec na področju kriptovalut, je med predprodajo konec aprila poskočil na 600.000 dolarjev, kar je spodbudilo navdušenje nad kovanci za umetno inteligenco in memecoini.

Vlagatelji z navdušenjem sprejemajo inovativni koncept WienerAI in v njem vidijo potencial za 10-kratno rast, saj se odlikuje na prenatrpanem trgu memecoinov.

WienerAI, ki združuje elemente psa, umetne inteligence in klobase, združuje dva najbolj vroča trenda v industriji: AI in memecoine.

Projekt si predstavlja prihodnost, v kateri bo umetna inteligenca veljala za spremljevalko, ki bo humor združila s tehnološkim napredkom. Ambiciozni cilj projekta je združiti prostor memecoinov pod eno samo silo - The Sausage Army.

Ta vizija prikazuje svet, v katerem ljudje na umetno inteligenco ne gledajo le kot na orodje, temveč tudi kot na prijatelja, kar spodbuja svetlo in uspešno prihodnost s pozitivnim razvojem umetne inteligence.

Obiščite predprodajo WienerAI

Na trgu altcoinov je veliko obetavnih projektov, od katerih ima vsak svojo zgodbo in vrednost. Od memecoinov, ki izkoriščajo internetno kulturo, do žetonov z inovativnimi aplikacijami v resničnem svetu; vlagatelji lahko raziskujejo različne možnosti.

 Čeprav je področje kriptovalut po naravi nestanovitno in špekulativno, lahko vlagateljem obveščanje o nastajajočih trendih in temeljite raziskave pomagajo učinkovito krmariti po tej razgibani pokrajini. Kot vedno je pri preučevanju naložbenih priložnosti na področju kriptovalut nujno potrebna previdnost in skrbnost.

Obiščite predprodajo Dogeverse

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste