Zanimivosti

5 nasvetov za nepozabne prvomajske počitnice

Oglasno sporočilo
19. 4. 2022, 08.55
Posodobljeno: 19. 4. 2022, 08.57
Deli članek:

Če za prihajajoče majske praznike nimate večjih načrtov in že rezerviranih počitnic v hotelski sobi s pogledom na morje in palme, niste edini. Kljub temu si lahko pričarate čudovite prvomajske počitnice tudi doma ali v okolici svojega doma. Ponujamo vam nekaj nasvetov, kako kar najbolje izkoristiti prihajajoče praznike.

1. Pripravite spa razvajanje v domači kopalnici

Povabite prijateljice na »spa« razvajanje v domači kopalnici. Pripravite zdrave smutije in prigrizke ter se poigrajte s pripravo mask za obraz. Foto utrinke zabeležite z izjemnimi kamerami, ki jih nudi Galaxy S22 serija. Vsi modeli serije nudijo novo funkcijo Nightography, ki omogoča snemanje fotografij in videoposnetkov tudi ob šibki svetlobi. V pomoč vam bo tudi tehnologija Adaptive Pixel, ki prepušča več svetlobe in omogoča še lepše detajle in bolj žive barve. Telefona S22 in S22+ imata na zadnji strani širokokotno kamero s 50 MP, telefoto kamero s 10 MP in ultraširokokotno kamero z 12 MP. Na sprednji strani pa se nahaja še 10 MP selfi kamera. Galaxy S22 Ultra ima kar pet kamer: 12 MP ultra širokokotno kamero, 108 MP širokokotno kamero, 10 MP telefoto kamero s 3-kratno optično povečavo, 10 MP telefoto kamero z 10-kratno optično povečavo in sprednjo kamero za selfije s 40 MP.

2. Vrtna zabava z vodnimi pištolami ali balončki

Škropljenje z vodnimi pištolami ali lovljenje vodnih balončkov zagotovo sodi med najbolj zabavne igre, še posebej v vročih dneh. Če vam ob tekanju in skrivanju pomotoma pade telefon iz žepa, ste lahko brez skrbi, saj se serija S22 ponaša z NJS Corning® Gorilla® Glass Victus®+  steklom na zaslonu in zadnjih pokrovih. Telefon je obdan tudi s poliranim zaščitnim Armor aluminijastim okvirjem, njegova odpornost proti vodi s standardom IP68 prenese tudi pljuske iz vodnih pištol ali počenega balona.

3. Preizkusite se v kuhanju posebnih jedi

Ves čas občudujete lično pripravljene jedi, ki jih delijo uporabniki Instagrama, vam pa nikakor ni jasno, kako jim uspe iz vsakega sendviča pripraviti gurmansko specialiteto? Povabite prijatelje, skupaj pripravite kuharsko zabavo in se lotite priprave mikavnih jedi. Pozabavajte se z vrhunskim serviranjem in fotografirajte vaše kreacije za deljenje s prijatelji. Galaxy S22 je zasnovan za zagotavljanje izkušenj s kamero na najvišji ravni, tako da se lahko uporabniki povežejo in delijo vsebine kjerkoli že so. Funkcija samodejnega kadriranja prilagodi fokus kamere in tako zagotavlja, da kamera ujame točno tisto, kar si želite – lahko gre le za eno jed ali več prijateljev. Najmanjše podrobnosti bodo videti jasne, fotografije pa bodo še bolj popolne s funkcijo portretnega načina, ki jo poganja umetna inteligenca.

Ob tem si lahko vaše kuharske ideje tudi zapišite, saj vam pri tem pomaga telefon Galaxy S22 Ultra, ki se ponaša s tankim in drznim poliranim okvirjem, v spodnjem delu telefona pa skriva vgrajeno S Pen pisalo, ki velja za najhitrejše in najbolj odzivno S Pen pisalo, kar jih je Samsung kdaj izdelal. Vsak premik daje naraven občutek, kot da bi pisali s črnilom po papirju. Ideje, ki jih zapišete pa se hitro pretvorijo v čitljivo pisavo. Z S Pen pisalom je S22 Ultra več kot le telefon, saj nudi nove načine vsakdanje rabe telefona.

4. Zaključite večer z ogledom filma, koncerta ali videoigro

Ko se vzdušje nekoliko umiri in ste že preutrujeni za ples, se lahko udobno namestite in si ogledate filmsko uspešnico ali pa uživate ob odličnem koncertu vaše priljubljene glasbene skupine. Vsi telefoni Galaxy S22 serije so opremljeni z najnovejšim 4 nm procesorjem, ki deluje brezhibno tudi v najbolj obremenjenih dneh. Procesor poganja najnaprednejšo obdelavo umetne inteligence in tehnologije strojnega učenja pri napravah Samsung do zdaj. Tako lahko vse dan snemate, gledate vsebine, poslušate glasbo in igrate igre. Predvajanje filma ali vašega najljubšega video spota, bo videti še bolje na čudovitem zaslonu Galaxy S22 opremljenim s prilagodljivim zaslonom Dynamic AMOLED  2x, ki je zasnovan za najboljše igre in gledanje vsebin. Vsi zasloni serije S22 se lahko pohvalijo s tehnologijo Vision Booster, ki samodejno prilagodi zaslon glede na osvetlitev okoli vas in izboljša barvni kontrast. Celotna serija pa je podprta tudi z do štirimi generacijami nadgradenj operacijskega sistema Android. Galaxy S22 serija je močna, zmogljiva in odlična za predvajanje vsebin.

5. Skok na izlet

Morda si boste po nekaj dneh doma kljub vsemu malce zaželeli zamenjati okolje, zato se le odpravite na bližnji izlet. Pri tem vam bo dobro služil tudi Samsung S22 Ultra z izredno zmogljivo baterijo. Galaxy S22 Ultra nudi baterijo kapacitete kar 5.000 miliamperov, ki zdrži več kot en cel dan. S super hitrim polnjenjem 45W pa lahko le po 10 minutah polnjenja že snemate več kot 50 minut videa. Galaxy S22 je izdelan z robustno celodnevno baterijo s 3.700 miliamperov in 25 W hitrim polnjenjem, Galaxy S22+ pa ima izjemno zmogljivo baterijo s 4.500 miliamperov, ki lahko z enim polnjenjem zdrži celo dlje kot en dan. Tudi Galaxy S22+ ponuja 45W super hitro polnjenje.

Super ugodnosti za zveste uporabnike

Samsung vam poleg naštetega ponuja še številne ugodnosti. Samsung Lounge program lojalnosti v aplikaciji Samsung Members, vam prinaša popuste, prednosti in številna presenečenja, ki so le del posebnega programa, zasnovanega na način, da vam izrečejo zahvalo za zaupanje. Novi ali obstoječi uporabniki lahko neomejeno izkoriščate številne promocijske ponudbe v obdobju dveh let po aktiviranju računa. Vse informacije o nastavitvi računa, registracije, trenutnih ugodnostih in pravilih uporabe si preberite na https://www.samsung.com/si/offer/members-lounge/.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov