Enolončnica s kruhovimi cmoki in cimetom
Za 4 osebe

Njena.si
Bi plačali 5000 € za 'odklenitev' bančnega računa?
Priprava: 1 ura
Sestavine: 400 g mlade govedine za zrezke, 200 g mladega korenčka, 2 krompirja, 2 čebuli, 3 stebla zelene, 3 žlice paradižnikove mezge, 1 l jušne osnove, žlička cimeta, olje, sol, poper, lovorov list, šopek svežih zelišč (timijan, majaron, origano)
Preberite tudi: To je vrhunski recept za sočne goveje zrezke! Kliknite TUKAJ!
Priprava: Čebulo nasekljamo in v posodi na olju popražimo, nato dodamo koščke govedine, ki jo prav tako popražimo, da se na površini zapeče. Dodamo še vse preostale sestavine: koščke korenčka in krompirja, stebel zelene in zeliščni šopek. Začinimo in dodamo žličko cimeta. Kuhamo 50 minut na zmerni temperaturi, da se meso zmehča. Jed postrežemo z vnaprej pripravljenimi kruhovimi cmoki.