Sestavine za okrogel model (premer 26 cm):
- 200 g otroških piškotov
- 100 g margarine
- 70 g temne čokolade
- 50 g bele čokolade
- 250 ml sladke smetane
- 50 g jajčnega likerja
- za okras (npr. mandarine, sesekljane pistacije, rožice, čokoladne kapljice)

Gospodarstvo
Vas zanima edinstvena priložnost s stabilnimi donosi in nizkim tveganjem?
Priprava:
- Za tortno dno zdrobimo piškote. Temno čokolado in margarino segrevamo, da se čokolada stopi, in potem jo vmešamo v piškotne drobtine. Stresemo jih v tortni model in pritisnemo k dnu. Postavimo na hladno.
- Belo čokolado in dve žlici smetane segrevamo toliko časa, da se čokolada stopi. Počakamo, da se ohladi.
- Preostalo smetano zmešamo z jajčnim likerjem in dobro stepemo. Vmešamo stopljemo čokolado in kremo namažemo na oblat. Torto postavimo za pol ure na hladno in jo potem okrasimo.