SONČNA ENERGIJA

Prihaja obdobje moči in napajanja energij

31. 5. 2016, 07.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Sončna energija je pobožala naša telesa in srca. Povedala, da prihaja obdobje moči in napajanja energije. Veliko potenciala, ki se ga da razviti, bo pokukalo na plano, in če boste imeli pripravljeno svoje gledališče življenja, se bo na vašem odru ljubezni lahko zgodila prav posebna predstava.

Svet24
Zdraviteljica Cristy opozarja, da prihajamo v intenzivno obdobje, kjer se bo vse vrtelo okoli odnosov: sorodne duše bodo dajale sporočila, komunikacije ne bodo povsem razumljene …

A tako kot vsaka predstava pred stoječimi ovacijami zahteva ogromno vaje, premaganih napak in dvomov, je tako tudi z vami. Prišel bo čas, ko se boste želeli očistiti vsega starega, če želite, da bi predstava začela uspešno igrati. »S pomočjo nebeške sfere podajam kar nekaj koristnih napotkov premagovanja travm, razočaranj in negativnih zapisov, ter vam šepetam kako se premakniti naprej (in to več kot uspešno),« je v tokratno tedensko popotnico zapisala zdravilka Cristy Žmahar iz ateljeja Potovanje duše.

Če znamo zapise spremeniti v izkušnjo, je naša pot do sreče na široko odprta.

Stare travme

Če želite premike naprej in uspeh, ki vas bo blagoslovil, je zelo pomembno, da pozdravite stare travme. Najprej definirajmo, kaj travma je. Travma je energijsko zelo močan spomin na dogodek, ki je posamezniku dal občutek ogroženosti, razočaranja ali druge vrste močne čustvene (ali celo fizične) bolečine. Ker so taki dogodki tako zelo močni, se zapišejo v posameznikovo podzavest, ki komunicira z njim. Primer: če vas je nekdo v otroštvu zapustil na brutalen način, potem je to v vas pustilo občutke nezaupanja v druge ljudi in vase. Če travma tega dejanja ni pozdravljena, je lahko tako močno zasidrana v vaši podzavesti, da se ves čas bojite, da se bo enako pripetilo tudi v drugih odnosih. Strah pa je mogočen magnet, ki odgovori na vašo bojazen. In velikokrat se vam zgodba dejansko ponovi. Ne zato, ker vesolje stresa neslane šale, temveč zato, ker se je odzvalo na to, saj zapis, vtisnjen v vas, ves čas poustvarjate. Te travme oziroma zapisi nastajajo vedno znova in povsem normalno je, da se v življenju srečamo z njimi. Pomembno je le, kaj storimo z njimi. Če znamo take zapise pozdraviti, jih nevtralizirati, izvleči iz njih le sporočilo in jih spremeniti v izkušnjo, je naša pot do sreče na široko odprta.

Cristy Žmahar terapevtka:


Četudi čas navidezno zaceli travmo, lahko njeni vzroki ostajajo z vami dolgo, predolgo in komunicirajo z vami na podzavestni ravni.

Pomembno prepoznavanje

Kako pa prepoznamo te zapise? Prepoznavanje zapise travm ali ostalih močno čustvenih zapisov je pri njihovem zdravljenju namreč izjemno pomembno. Namreč, najpomembneje je ozavestiti, kar želimo spremeniti, izboljšati in podobno. Ignoranca znakov, ki želijo opozoriti na travmo, je slaba odločitev. Mnogi se izogibajo tem soočenjem, ker mislijo, da bodo vplivi travm odšli oziroma se nekako razgradili sami od sebe, kar pa se nikoli ne zgodi. Najbrž ste opazili, da se zadeva le še stopnjuje. Če se lotite raziskovanja obremenjujočih zapisov – od kod prihajajo, kako vplivajo na vas in kakšno življenje ste si zgradili na podlagi doživetega –, potem ste večji del naloge že opravili. Proces ozaveščanja se zgodi tako, da zaprete oči ali se kakorkoli drugače povežete s seboj in se vprašate: »Kdaj se je prvič pojavil izziv, s katerim se vsakodnevno srečujem? Kdaj se mi je prvič pripetila izkušnja, ki se mi ves čas ponavlja?« Odgovor dobite prek meditacije, globokega razmišljanja ali pa pisanja, ki je mogočen sprožilec ozaveščanja.

Čas za ozdravitev

Ko poznate svoje izzive, je čas, da jih tudi sprejmete. To naredite na več načinov. Prvi je ta, da še naprej poskušate z vajami ozavestiti, da je bila to le ena izmed izkušenj in ne pričakujete več njene pojavitve. Na primer če je to strah pred nečim in vas je ta strah ohromil, da nečesa ne počnete več, je dobra odločitev ta, da naredite stvar, ki vas plaši. Po soočenju ali po več soočenjih se bo strah umaknil, saj ni več potrebe, da bi komuniciral z vami, če ste se odločili, da ga ne sprejemate več. Druga krasna metoda je, da prejokate in podoživljate travmo toliko časa, dokler ne bo začela izgubljati svoje energije. Ko  človek določeno travmo dovolj časa zdravi s solzami ali občutenji, se ta, verjeli ali ne – očisti. Tretja metoda je na primer način, pri katerem travmo spravljate na plan z določeno meditacijo, odpuščate vsem vpletenim, nato pa, ko je travma razjasnjena, jo prestavite na pozitivno frekvenco. Tako se negativno počasi nevtralizira.

Čudežni zvoki tibetanskih skled

Glasba in zdravilni zvoki so eden izmed elementov vibracijske medicine in uravnavajo valove beta in alfa v možganih, kar privede do čiste harmonije, umiranja misli in čustev ter posledično do izboljšanega splošnega počutja. Zdravilni zvoki imajo številne ugodne učinke na telo, saj s svojimi vibracijami spreminjajo njegovo sestavo: uravnavajo frekvence telesa in tako vzpostavljajo ravnovesje, kjerkoli že je bilo porušeno – in seveda osvobajajo iz ječe travmatskih izkušenj.

Nova priložnost

In ko je predstava že proti koncu, je pomembno, da si daste novo priložnost. Da ne pričakujete preveč dotikov obremenjujočih izkušenj. Da gradite svoje sanje, želje, pa tudi delate zanje. Da se odpoveste obotavljanju, tudi ko vas hoče prepričati v svoj prav in izvajate potrebne premike tudi, ko je vaš korak obremenjen. Premikati se je ključnega pomena. Ko si postavite datume in to, kakšni bodo ti premiki, od njih ne odstopajte. Prvič, ko boste prelomili lastno obljubo, vam podzavest ne bo več verjela, da si želite sprememb, in vas bo vrnila v stare zapise. Tega pa si ne želite. Opravite vse naloge. Opravite vse te vaje, tudi ko je najtežje, če le želite na koncu zaslišati bučen aplavz, ki bo sporočal – uspelo vam je! 

Profimedia
žalostno dekle

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste