Zanimivosti

Gnusen škandal: Migranti masturbirajo in kakajo v bazen!

T.C.
29. 1. 2016, 11.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Preprosto neverjetno in nerazumljivo je to, kar se je pred nekaj dnevi dogajalo na mestnem bazenu v nemškem mestu Zwickau v nemški zvezni deželi Saški. To ni stvar higiene, ampak preprosto zdrave pameti!

Varnostne kamere so v petek, 15. januarja letos, na bazenu v Zwickauu so ujele obiskovalca bazena, kasneje se je izkazalo, da gre za mladega migranta iz Sirije, prosilca za azil v Nemčiji, kako je ob robu bazena sedel, masturbiral, nato pa svoj genski material veselo izbrizgal naravnost v bazen!

Svinjarija je prišla na dan, ko je nekdo iz županovega kabineta na internetu objavil sicer interne dopise med upravo bazena in pisarno župana Bernda Meyerja. Navedbe nemškega časopisa Morgenpost Sachsen je potrdil tudi tiskovni predstavnik mesta, Mathias Merz: "Navedbe časopisa žal držijo."

Povedal je še, da so mladega sirskega migranta takoj po odkritju nagnali z bazena in ga zabrisali skozi vrata, a se je s prijatelji prav kmalu vrnil nazaj, pa sta v bazen svoje seme izbrizgala še dva, pri tem pa so baje veselo delali tudi selfije... V drugem poizkusu jih je morala odstraniti policija.

Poročilo govori še o nadlegovanju azilantov, ki so se v savni nedostojno in nadležno vedli do žensk, ki so se želele mirno spotiti, a ne na način, kot so si ga predstavljali mladeniči polnih mošenj... Odstranili so jih policisti, savna pa je - po novem - zaprta za vse moške, ko so v njej ženske.

Resnično pa se ti obrne želodec v nadaljevanju poročila, saj pišejo, da so v soboto, 9. januarja letos, bazenski kompleks "Glück-Auf-Schwimmhalle" v Zwickauu, obiskala skupina moških in fantov, tudi tu je šlo za sirske migrante, prosilce za azil, ki so - navajamo - kontaminirali bazen, namenjen vadbi tako, da so vanj izpraznili vsebino debelega črevesa - konec navedka.

Morgenpost Sachsen
Županov urad je potrdil škandalozno obnašanje prosilcev za azil.

Mestna hiša je, kot upraviteljica bazenov, navedbe potrdila ter dodala, da so bazen evakuirali in odredili menjavo vode ter kemično čiščenje bazena. Uprava bazena sicer nima pravne podlage, da bi jim vstop omejila ali prepovedala

Po navedbah časopisa Morgenpost Sachsen naj bi azilanti, ko jih je policija povprašala o smislu in namenu takšnega početja, naduto odgovorili, da so se želeli maščevati Nemcem, ker jim še niso dali azila, da nanj čakajo že nekaj mesecev in da se na Nemčijo "pač poserjejo..."

Dogodek spomni na podobno dogajanje izpred nekaj let, ko so v Berlinu aretirali prodajalca turškega porekla med Nemci priljubljenega Döner Kebaba, saj je v svoje izdelke, šlo je za jogurtovo omako, dodal del sebe, natančneje je šlo za - spermo.

Sodniku, ki ga je razumljivo poslal na hladno, je "pojasnil", da je vsakodnevno omako zalival z lastnim dodatkom zato, ker sovraži Nemčijo, sovraži Nemce in da je to njegov način maščevanja nad - po njegovo - prekletim narodom.

Hja, če komu kaj ne paše...

Morgenpost Sachsen
Interni dopis med upravo bazena in županovim uradom.

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste