Zanimivosti

SPLOŠNI POGOJI NAGRADNE IGRE LOV NA SKRITI ZAKLAD

M. G.
31. 1. 2016, 09.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Preberite si splošne pogoje nagradne igre!


Splošni pogoji nagradne igre
Organizator nagradne igre je SVET24, informativne vsebine d.o.o., (v nadaljevanju: Organizator). Nagradna igra poteka od 1. 2. 2016 do 29. 2. 2016 do 00.00. V žrebanju za nagrade bodo sodelovali uporabniki spletne strani www.svet24.si, ki bodo v času trajanja nagradne igre poiskali skriti zaklad, ki se vsak dan skriva med članki, objavljenimi na spletni strani www.svet24.si in se s klikom na članek ter vnosom svojih podatkov uvrstili v žreb za nagrade.

Žrebanje nagrajencev bo 3.3.2016 v prostorih podjetja Svet24 d.o.o., Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana - Črnuče. Seznam nagrajencev bo objavljen najkasneje do 5.3.2016 na spletni strani www.svet24.si. Glavno nagrado nagrajenec prevzame na naslovu: Papirniški Trg 17, 1260 Ljubljana- Polje. Če nagrajenec v sedmih dneh po objavi nagrajencev ne posreduje svoje davčne številke in se ne zglasi na omenjenem naslovu, do nagrade ni več upravičen in se izžreba drugega nagrajenca. Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče zamenjati za gotovino.

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre potrjuje, da je v celoti seznanjen s pravili in pogoji nagradne igre, da jih razume in se z njimi strinja. Osebne podatke bo organizator obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in internimi pravilniki o varstvu osebnih podatkov, sprejetimi pri organizatorju. Splošni pogoji nagradne igre so v celoti objavljeni na www.svet24.si.

1. Kdo prireja nagradno igro
Organizator nagradne igre je podjetje Svet24 d.o.o., Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana - Črnuče.

2. Kdaj nagradna igra poteka
Nagradna igra poteka od 1.2. 2016 do 29.2. 2016 do 00.00. Nagradna igra poteka na spletn strani www.svet24.si.

3. Potek nagradne igre
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi obiskovalci spletne strani www.svet24.si tako, da iščejo sliko skritega zaklada, ki se skriva v člankih. Ko zaklad obiskovalci strani najdejo, se s klikom na zaklad prikaže prijavnica. Izpolnjena prijavnica je pogoj za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri je možno sodelovati vsak dan, večkrat dnevno. Več skritih zakladov obiskovalci najdejo na spletnih straneh, večje so vaše možnosti za osvojitev nagrad. V času nagradne igre bodo tudi tedenska žrebanja, vsak petek. Tedenska žrebanja nagrad bodo tako 5.2., 12.2., 19.2. in 26.2. 2016.
Nagrade tedenskih žrebanj so:
- darilni boni za lepotni studio LOOX v vrednosti 40 € (vsak teden podelimo dva bona, zadnja dva bona podelimo na glavnem žrebanju 3.3.)
-  20 x mesečna naročnina na časopis Svet24 (vsak teden podelimo štiri naročnine, zadnje štiri naročnine podelimo na glavnem žrebanju 3.3.)
- 10 x polletna naročnina na revijo Zarja (vsak teden podelimo dve naročnini, zadnji dve pa podelimo 3.3.)
- 10 x polletna naročnina na revijo Zvezde (vsak teden podelimo dve naročnini, zadnji dve naročnini podelimo 3.3.)
- 10 x polletna naročnina na revijo Vklop (vsak teden podelimo dve naročnini, zadnji dve naročnini podelimo 3.3.)

Glavna nagrada je: Križarjenje po VZHODNEM SREDOZEMLJU za dve osebi v času od 23.4. – 30.4.2016, ki ga podarja Svet Križarjenj.

4. Vrste nagrad
Sodelujoči se s sodelovanjem v nagradni igri potegujejo za glavno nagrado: Križarjenje po VZHODNEM SREDOZEMLJU za dve osebi v času od 23.4. – 30.4.2016, ki ga podarja Svet Križarjenj.

5. Osvojitev nagrad
Za nagrade se potegujejo vsi sodelujoči, ki so v nagradni igri sodelovali v razpisanem roku trajanja nagradne igre in upoštevali vsa navodila. Žreb tedenskih nagrad poteka v petkih 5.2., 12.2., 19.2. in 26.2. 2016). Žreb glavne nagrade in preostalih nagrad poteka 3.3.2016.

6. Komisija nagradne igre
Žrebanje prejemnikov nagrad bo izvedla tričlanska komisija, sestavljena iz zaposlenih pri organizatorju, v poslovnih prostorih organizatorja, v skladu s temi pravili nagradne igre.

Izmed članov komisije se določi predsednika, ki je dolžan pripraviti zapisnik o poteku žrebanja.

O ravnanju in odločitvah komisije se sestavi zapisnik, ki vsebuje podatke o:
- datumu, uri in kraju žrebanja,
- članih komisije,
- uri zaključka žrebanja.

Odločitve komisije o prejemnikih nagrade ter morebitne diskvalifikacije sodelujočih v nagradni igri so dokončne in nepreklicne. Pritožba ni mogoča.

7. Objava nagrajencev in žrebanje
Žrebanje nagrajencev bo vsak petek v mesecu februarju (5.2., 12.2., 19.2. in 26.2. 2016). Žrebanje glavnega nagrajenca pa bo 3.3.2016 v prostorih podjetja Svet24 d.o.o., Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana - Črnuče. Seznam nagrajencev tedenskih nagrad bo objavljen vsak petek v mesecu februarju, glavni nagrajenec pa bo objavljen najkasneje do 5.3.2016 na spletni strani www.svet24.si. Tedenske nagrade nagrajenci prejmejo po posredovanju davčne številke na svoj navedeni naslov najpozneje mesec dni po objavi nagrajencev oz. obvestilu. Če nagrajenci v sedmih dneh po objavi nagrajencev ne posredujejo svoje davčne številke, do nagrade niso več upravičeni. Glavno nagrado nagrajenec prevzame na naslovu: Papirniški Trg 17, 1260 Ljubljana- Polje. Če nagrajenec v sedmih dneh po objavi glavne nagrade ne posreduje svoje davčne številke in se ne zglasi na omenjenem naslovu, do nagrade ni več upravičen in se izžreba drugega nagrajenca. Če glavni nagrajenec organizatorju teh podatkov ne posreduje v zahtevanem roku, od organizatorja ni upravičen zahtevati izročitve nagrade. Organizator je v teh primerih prost vseh obveznosti, ki izhajajo iz teh pravil do nagrajenca. Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče zamenjati za gotovino.

8. Splošno o nagradah in nagrajencih
Vsi nagrajenci izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka oz. e-poštnega naslova (brez navedbe domene e-poštnega naslova) na spletni strani www.svet24.si, za kar od organizatorja ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine. Nagrade ni mogoče zamenjati za denar. Prenos nagrad na tretjo osebo ni možen. Organizator ima pravico zahtevati, da nagrajenec v določenem roku predloži svojo davčno številko. Če tega ne naredi, izgubi pravico do nagrade. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z možnostjo osvojitve nagrad, ki je lahko predmet obdavčitve z vidika Zakona o dohodnini. Akontacijo dohodnine plača organizator nagradne igre. V skladu z navedenim, se nagrajenci strinjajo, da bodo upoštevaje 2. odst. 35. člena ZDavP-2 izplačevalcu nagrade organizatorju, podjetju Svet24 d.o.o., Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana - Črnuče posredovali naslednje podatke: ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, davčno številko, davčno izpostavo in sicer najkasneje v roku 7 dni od prejema obvestila o nagradi. Sodelujoči nagradne igre izrecno soglašajo, da organizator nagradne igre njihove osebne podatke, ki jih udeleženci posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, uporabi za potrebe nagradne igre ter za svoje trženjske aktivnosti (obveščanje o produktih, storitvah, nagradnih igrah in natečajih in drugih promocijskih aktivnostih organizatorja nagradne igre). Prav tako sodelujoči v nagradni igri soglašajo, da osebne podatke, ki jih posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, za potrebe nagradne igre in za svoje trženjske aktivnosti uporablja podjetje Svet Križarjenj, Mladen Barukčić s.p. Udeleženec nagradne igre ali njegov zakoniti zastopnik lahko pisno prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov za namene trženjskih aktivnosti, z obvestilom, ki ga posreduje na e-poštni naslov urednistvo@svet24.si. Organizator bo v primeru preklica soglasja iz tega odstavka zagotovil izbris osebnih podatkov najkasneje v 15 dneh od prejema preklica. Izžrebanec organizatorju nagradne igre izrecno dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade.

9. Kdo lahko sodeluje?
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi obiskovalci strani www.svet24.si s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Osebe, ki kakor koli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre ne morejo sodelovati v nagradni igri. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

10. Druge določbe
Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da udeleženec soglaša s pravili nagradne igre. Sodelovanje v nagradni igri, pridobitev in prevzem nagrad niso pogojeni z nakupom kateregakoli izdelka, ki ga organizator nagradne igre trži preko svojih prodajnih kanalov.

11. Pravila nagradne igre in kje se nahajajo
Pravila nagradne igre so na vpogled dostopna na spletni strani www.svet24.si.

12. Uporaba osebnih podatkov
Nagrajenci nagradne igre dovoljujejo objavo posredovanih osebnih podatkov na spletni strani www.svet24.si ter po potrebi tudi v drugih medijih in se strinjajo z obdelavo osebnih podatkov za namen izvedbe nagradne igre. S sodelovanjem v igri udeleženec nagradne igre dovoli organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007). S podanim soglasjem udeleženec nagradne igre dovoljuje organizatorju nagradne igre podjetju Svet24 d.o.o. in podjetju Svet Križarjenj, Mladen Barukčić s.p. da kot upravljavec zbirke obdeluje zbrane osebne podatke za namene nagradne igre, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, neposrednega trženja, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih, ter za pošiljanje e-novic in drugega reklamnega gradiva.

13. Reševanje pritožb
Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca. Komisija ima pravico iz nagradne igre diskvalificirati kateregakoli sodelujočega, za katerega sumi, da je ravnal v nasprotju s temi pravili. Odločitve komisije glede morebitnih diskvalifikacij sodelujočih v nagradni igri so končne.

Datum objave pogojev sodelovanja v nagradni igri: 31.1.2016.

X
X
X

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste