Zanimivosti

Horoskop za teden od 8. do 15. 6.

U.K.
7. 6. 2015, 11.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Rdeča nit tega tedna bo komunikacija. Merkurjev obrat v direktno smer je le del te teme, opravil ga bo ravno nasproti Saturnu, ki zanj nima časa, saj se pripravlja na trimesečno delovanje v znamenju Škorpijona, v katerega se bo po pol leta vrnil v ponedeljek, 15. junija.

Wikipedija

Zato komunikacija ne bo tekla dobro, marsičesa ne bomo mogli ali smeli reči, čisto mogoče pa je spet kakšno novo spoznanje o tem, kaj vse se z informacijami dogaja v globalnem smislu. 

Drugi, manj prijetni del te komunikacijske teme je dejstvo, da se Neptun nekje drugje na nebu prav tako obrne, sicer v retrogradno smer, toda praktično ob istem času in v neugodnem kotu z Merkurjem. In če ta dva, postavljena v kvadrat, praviloma govorita o izmikanju, zamegljevanju dejstev in informacij, slepljenju in lažeh, potem je to lahko samo še bolj intenzivno zaradi dejstva, da stojita na mestu. Pazimo torej, kaj govorimo, kaj pišemo, kaj podpisujemo; pazimo tiste dni tudi na promet in računalnike, če drugega ne, si pred tem (čim prej) naredimo kake varnostne kopije, da se nam ta nagajivi planetarni par ne bi preveč smejal.

OVEN (od 21. 3. do 20. 4.) 

V tem tednu boste vse počeli zares. Na splošno boste bolj usmerjeni k prihodnjim korakom, prave rezultate svojega truda pa lahko pričakujete v petek in soboto. Pri stikih s prijatelji in zvezami bodite previdni – mogoče so dezinformacije ali nesporazumi, tudi neželeni in nehote. V ljubezni se kažejo samo dobre stvari, oba najbolj ugodna planeta za ugoden izid, Venera in Jupiter, sta na mestu, ki bi vam moralo prinesti radost in srečo. 

BIK (od 21. 4. do 20. 5.) 

Všeč vam bo, kaj počnete, kako ste videti in kako vas dojemajo drugi. Mars vam bo pomagal doseči rezultate tam, kjer se vam bo zdelo, da naloga presega vaše možnosti, zato vaši rezultati ne bodo slabi, če boste le dovolj pazili na malenkosti in če se ne boste preveč zapletali. V drugi polovici tedna boste razmišljali o tem, kako bi kje zaslužili še kaj malega. V srčnih zadevah bo ta teden zastoj, raje se malo umaknite, kot da bi tvegali poslabšanje in posledice. 

DVOJČKA (od 21. 5. do 20. 6.) 

V sredo in četrtek boste zelo napeti, vse boste hoteli narediti naenkrat. Še posebej bodite pozorni na dogovorjene stvari in podpisane zadeve, kajti laži ali izguba podatkov je v tem tednu zelo mogoča. V srčnih zadevah boste veliko napletali, razmišljali boste o več osebah hkrati. Za odnose s sorodniki in sosedi je ta čas odličen, vendar samo če ne gre za kake dogovore, ki bi morali biti zapisani ali so povezani z denarjem.

RAK (od 21. 6. do 22. 7.)

Majhna mera lahkovernosti vas skupaj z dejstvom, da ste zelo čustveni in sentimentalni, v tem tednu lahko veliko stane, lunarna energija poleg tega poudarja vrednosti in vpliv drugih. Od srede naprej boste neprimerno bolj trdni in samozavestni, proti koncu tedna pa usmerjeni v prihodnje korake in čase. Precej časa boste porabili za razmišljanje, informacije pa držali zase. Če znate meditirati, lahko to reši večino vaših težav tega tedna, sicer pa se potrudite in naučite. 

LEV (od 23. 7. do 22. 8.) 

Venera in Jupiter v vašem znamenju prinašata samo dobro, saj so tudi njune povezave ugodne. Čas za napredek, razcvet ali zmago je pred vami, dobro perspektivo pa lahko skazite sami, če vas bo ob vsem početju napadlo samoljubje. Močni ste in prodorni, trenutno precej usmerjeni v prihodnost, ničesar ne boste počeli za nazaj. Vaše ambicije so trenutno precejšnje, imeli boste podporo nadrejenih, saj jim je veliko do skupnega uspeha. 

DEVICA (od 23. 8. do 22. 9.) 

V začetku tedna boste doživeli nekaj pritiska ali neprijetnosti tiste strani, od katere tega niste pričakovali – od svojih najdražjih ali od otrok. V službi bo precej drugače, dogajanja in sprememb ne bo manjkalo, tudi večjih, na primer kadrovskih, potrebnega bo veliko prilagajanja, s katerim pa bodo imeli drugi precej več težav kot vi, ki boste hitro dojeli novo stvarnost in svetovali drugim, kako naj se obrnejo, da bo prav. 

TEHTNICA (od 23. 9. do 23. 10.) 

V tem tednu boste veliko razmišljali o potovanjih, dopustu, morju, branju na plaži …, tu in tam vas bo kdo vrnil v pisarno ali kuhinjo, zato potem ne boste kazali veselega obraza. Najraje ne bi bili tukaj ... V ljubezni bo nekaj valovanja, želeli si boste malo zatišja, da bi lahko zbrali vtise. Utegne se zgoditi, da bo partner počel kaj po svoje, kar vas lahko sicer moti, ni pa to samo slabo, saj tehtnice vedno potrebujete dve opciji, da potem lahko v miru tehtate in se odločite. 

ŠKORPIJON (od 24. 10. do 22. 11.) 

Spremembe na silo bi morda lahko imenovali ta teden skozi zorni kot škorpijona. Nihali boste med svojimi idejami, ki se vam zdijo koristne in tudi izvedljive, ter idejami drugih, o katerih niste prepričani, da so kvalitetne, ne boste pa imeli interesa začenjati razprav o tem. V ljubezni že dolgo ni bilo toliko »prelepega« ali pa nejasnosti, kakor pač vzamete. Za ribarjenje v kalnem je odličen čas, na čisto vino pa bo treba počakati še teden ali dva. 

STRELEC (od 23. 11. do 21. 12.) 

Strelci imate finančno stanje v zadnjem času obremenjeno s Plutonovim vplivom, in če ste se s tem že nekako navadili živeti, bo tokrat Saturn, ki se začasno poslavlja od vas, tik pred odhodom poskrbel še za kako nalogo, nadlogo ali zaplet. Povejmo, da bo že v sredo drugače, pa tudi bolj samozavestni boste in prepričani o svoji poti. Če pride v ljubezni do česa novega ali preobrata, potem bo to obrat na bolje. 

KOZOROG (od 22. 12. do 20. 1.) 

Če ste v zadnjem času morda nekaj več pozornosti posvečali sprotnim zadevam, ker so tako zahtevale okoliščine, potem prihaja čas, ko boste skrbeli predvsem za prihodnost in vse gledali bolj naprej. Izkoristite že zadnje dni za pospravljanje in arhiviranje, kajti že od ponedeljka naprej boste polno zaposleni s stvarmi, na katere danes še ne mislite. V ljubezni bo šlo zares, a ne v slabem smislu – morda poglobitev odnosa, morda bolj dolgoročni dogovor. 

VODNAR (od 21. 1. do 18. 2.) 

Nemajhna mera živčne napetosti nima pravega razloga, kot bi bilo nekaj v zraku. Prej nasprotno je videti, da bi morali vsa področja obvladovati skoraj »z levo roko«. V vsakem primeru bodite posebej previdni do petka, potem si boste oddahnili. Toda če gre s tem v zvezi za denar, časi niso najboljši. Nepredvideni stroški, izguba računov in podobno so zelo verjetni. V ljubezni boljše stanje, dogovori, spremembe, vlagali boste pozitivno energijo in takšno tudi prejeli. 

RIBI (od 19. 2. do 20. 3.) 

Čeprav za ribe dezinformacije in nejasne situacije niso nič posebnega, pa v tem tednu le pazite, da se ne najde kdo, ki bi bil v tem boljši od vas. Pazite na vse podpise in dogovore, predvsem pa postavite vse ustrezne varovalke, da bi dogovorjeno potem tudi držalo. V poslih boste imeli precej jasno vizijo, kaj lahko napravite in česa ne, toda okoliščine bodo stvari zasukale po svoje. Zaradi prilagodljivosti boste sicer speljali vse ovinke, počasi pa vam bo vse skupaj začelo iti na živce. 

Premiki v tem tednu

Sonce bo prišlo od 16°50 do 23°32 Dvojčkov. 
Merkur se bo ta teden spet obrnil (petek navsezgodaj) in tako premeril le razdaljo od 5°09 do 4°54 Dvojčkov. 
Venera bo prišla od 2°10 do 8°37 Leva. 
Mars bo prišel od 18°40 do 23°28 Dvojčkov. 
Jupiter bo prišel od 17°38 do 18°45 Leva. 
Saturn bo retrogradno prišel od 0°29 do točno 0° Strelca, v Škorpijona bo prestopil v ponedeljek. 
Uran se bo premaknil od 19°35 do 19°49 Ovna. 
Neptun bo ta teden praktično stal na 9°49 Rib, saj se bo v petek zjutraj obrnil v retrogradno smer. 
Pluton bo šel retrogradno od 14°57 do 14°47 Kozoroga. 

Luna bo 8. 6. vstopila v Ribi, 10. 6. v Ovna, 12. 6. v Bika in 14. 6. v Dvojčka. 

Zadnji krajec bo na nebu v torek, 9. junija, ob 17.41 na 13°30 Rib.

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste