Zanimivosti

Lidlove bio bučke s prekajenimi rebri

K.S.
12. 5. 2014, 15.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Bi radi pojedli nekaj zdravega, a okusnega in hranljivega? Vam primanjkuje časa in idej za pripravo okusnega obroka, ki bo vse pustil brez besed? Predlagamo vam bio bučke s prekajenimi rebri.

Enostavno, hranljivo in zdravo

Za 4 osebe potrebujemo:

6 Lidl bio bučk

½ tube majoneze Vita d'or

Lonček (180 gramov) Pilos jogurta iz slovenskega mleka

200 gramov prekajenih reber 

Več o aktualni Lidlovi ponudbi pa si lahko preberet tu!

Priprava:

Prekajena rebra narežemo na manjše kockice in jih do hrustljavega popražimo v prej ogreti ponvi. Bučke naribamo direktno v skledo, dodamo ščepec soli in popra, ter ½ majoneze Vita d'or in 180 gramski lonček jogurta Pilos. Vse dobro premešamo in dodamo hrustljavo popražena rebra. Vse skupaj še enkrat dobro premešamo in serviramo. 

Dober tek!