Zanimivosti

Lidlove bio bučke s prekajenimi rebri

K.S.
12. 5. 2014, 15.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Bi radi pojedli nekaj zdravega, a okusnega in hranljivega? Vam primanjkuje časa in idej za pripravo okusnega obroka, ki bo vse pustil brez besed? Predlagamo vam bio bučke s prekajenimi rebri.

Enostavno, hranljivo in zdravo

Za 4 osebe potrebujemo:

6 Lidl bio bučk

½ tube majoneze Vita d'or

Lonček (180 gramov) Pilos jogurta iz slovenskega mleka

200 gramov prekajenih reber 

Več o aktualni Lidlovi ponudbi pa si lahko preberet tu!

Priprava:

Prekajena rebra narežemo na manjše kockice in jih do hrustljavega popražimo v prej ogreti ponvi. Bučke naribamo direktno v skledo, dodamo ščepec soli in popra, ter ½ majoneze Vita d'or in 180 gramski lonček jogurta Pilos. Vse dobro premešamo in dodamo hrustljavo popražena rebra. Vse skupaj še enkrat dobro premešamo in serviramo. 

stroski, nasveti, finance, zavarovanje, generali, nalozbe

Zanimivosti

Odgovorno v prihodnost z naložbenim zavarovanjem

Dober tek!