Nova ljubezen

Dejan Dogaja povečal družino – prišel je Henri

M. T. V.
28. 2. 2023, 10.33
Posodobljeno: 28. 2. 2023, 10.38
Deli članek:

Zarečenega kruha se največ poje: čeprav je še pred kratkim trdil, da se to ne bo zgodilo, sta zdaj z novim članom družine neločljiva.

Rok Deželak
Dejan Dogaja ima novo ljubezen - bišona Henrija.

Glasbenik Dejan Dogaja oziroma Dejan Krajnc je postal pasji očka: že en teden mu družbo dela majhna bela kepica, kodrasti bišon z imenom Henri. "Ker sem sam ogromno naokoli, se je moral hitro navaditi na nomadsko življenje. (smeh) V samo enem tednu je tako spoznal že veliko ljudi, bil na kavi z Janom Plestenjakom, šel z mano na dva nastopa, bil v kar nekaj lokalih in restavracijah ter spoznal dva nova pasja prijatelja. Kamorkoli smo prišli, je bil vedno v središču pozornosti, res je luškan, pa še crklja se rad – lahko si predstavljate to kombinacijo. Moram priznati, da mi je Henri pisan na kožo. Veliko spi, ne spušča dlak in je zelo miren. Mislim, da je v enem tednu zalajal samo enkrat. Najlepše pa je, ko mi zaspi v naročju, takrat bi ga lahko samo opazoval in crkljal."

Dejan, ki je sicer velik ljubitelj živali, pa psa še nikoli ni imel v stanovanju. "Doma smo vedno imeli velike pse, moj dedi je bil lovec, tako da si lahko predstavljate, da so moje otroštvo zaznamovali lovski psi, ki so vedno bivali zunaj. Tudi sam sem kasneje imel zlato prinašalko Tiso, še vedno pa imamo doma črno labradorko z imenom Črna, vendar je tudi ona zunanji pes," pove Dejan in doda: "Moji prijatelji in sorodniki imajo doma po večini majhne kužke in ravno pri njih sem ugotovil, koliko ljubezni dobiš od psa, ko s tabo zaspi ob gledanju televizije, ko ti sledi na vsakem koraku in ko te z migajočim se repkom pričaka na vhodnih vratih, ko se vrneš domov."

Toni Konrad
Henri je že spoznal Dejanovega prijatelja in glasbenega vzornika Jana Plestenjaka.,

Če bi mu kakšno leto nazaj rekli, da bo enkrat imel majhnega psa, ki spi v postelji, bi se verjetno do solz nasmejal. "Ker pa se zarečenega kruha največ poje, sem danes ponosen lastnik majhnega in ljubečega kužka Henrija, ki seveda z mano spi v postelji in tudi na sedežni garnituri. Dokler nimaš psa, ki je s tabo na vsakem koraku, ne moreš vedeti, koliko ljubezni in sreče ti lahko ta majhna žival prinese. Sedaj skupaj z labradorko Črno hodimo na sprehode in se veliko igramo. Črna prva dva dni sploh ni dojela, da je Henri živo bitje, verjetno je mislila, da je plišasta igračka. Ko pa smo prvič šli skupaj na sprehod, ga je najprej nekaj minut samo gledala, malo zalajala, potem pa ga vzljubila. Sedaj ga na sprehodu vedno počaka in se ozira za sabo, če je Henri še vedno z nami," še pove priljubljeni glasbenik. Ker večino vikendov preživi na odru, bo moral kužek pogosto v varstvo k Dejanovi družini: "Na naših nastopih je za njega vseeno preglasno. V ponedeljek pa se bova cartala in igrala za cel vikend nazaj."

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste