Estrada

Aktualovci se radi razvajajo

Karmen Špacapan
13. 9. 2015, 17.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Klemna Bunderlo, ki je v javnosti večkrat povedal, da je vegetarijanec, smo zasačili, kako se je predajal mesnim užitkov v družbi kolegov iz Radia Aktual.

Marko Vavpotič / M24.si

Seveda smo pristopili in se pozanimali, če se je morda odrekel vegetarijanstvu: »Ne, sploh ne, jaz v Ribjo restavracijo Tabor zahajam zaradi njihove izvrstne hobotnice pod peko, ki se dobesedno topi v ustih. Tokrat sem s seboj povabil tudi svoje prijatelje z Radia Aktual, ki so bili ravno tako navdušeni kot jaz!«

Seveda ni manjkal niti legendarni Dj Dady.

Lastnik lokala Ribja restavracija Tabor, Robi, je aktualovce povabil na slastno kosilo. Ko je novica, da so tam zbrani aktualovci na čelu s Klemnom, prišla na ušesa našemu legendarnemu smučarju Bojanu Križaju, se je ta v nekaj minutah pojavil na pragu restavracije in se pridružil pisani druščini, se z njimi veselil in nazdravljaj.

NAVDUŠENI AKTUALOVCI:

Matej Kirn Starič nam je povedal:

Aktualovci so uživali v Ribji restavraciji Tabor v Podbrezju.

»Ribja restavracija na svojem zelenem vrtu in vinski kleti ne postreže samo z ribami, ampak tudi z dobrim narezkom, tatarskim biftekom in še čem. Tukaj pa prav pride, če je kdo od tvojih sodelavcev vegi – ker več ostane zate.«

Nova pridobitev Radia Aktual, Mojca Gornik-Ilc pa nam je zaupala:

»Na druženju v Ribji restavraciji Tabor je bilo odlično! Odlično, kar se tiče neverjetno okusne hrane; odlično, kar se tiče vinske kleti, in seveda odlično, kar se tiče družbe. Klemen je kot vedno upravičil svoj sloves glavnega zabavljača in na skrivaj … No, naj ostane pri tem. Na kratko: super okusno in super nasmejano v super ambientu Ribje restavracije Tabor.«

Klemen Bunderla, radijski voditelj »Ribje kosti sem podtikal kar Mojci, ki tega kar nekaj časa sploh ni opazila!«

Klemen Bunderla:

»Jaz tako ali tako tja redno zahajam na hobotnico izpod peke. Uf, pa kovač, kakšna slastna riba! In njihov, na poseben način pripravljen krompir! Je pa zanimivo, da moj kos ribe ni imel nobene kosti, Mojčin pa ogromno. (smeh)Pssst! Ne ji povedat, da se ji podtikal kosti svoje ribe. Prijetno nas je z obiskom presenetil legendarni Bojan Križaj, prijatelj lastnika Robija. Me je vprašal za par napotkov, ker bo tudi sam šel na operacijo oči. In slišali smo kup zanimivih prigod. Pa niso za v javnost, recimo samo, da je Križaj spreten dirkač tudi za volanom. (smeh) Res je faca!«