Estrada

Razkrivamo, kaj se dogaja s Seko Aleksić

Nejc Simšič
23. 6. 2015, 07.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Seka Aleksić je pred dobrim mesecem izdala svoj novi, že sedmi album po vrsti z naslovom Lek za spavanje. Toda z balkansko lepotico, ki je bila na Bledu, nismo govorili le o glasbi, razkrila nam je tudi, koliko parov čevljev skriva v svoji omari in zakaj jo primerjajo s Kim Kardashian.

Promocijska fotografija

Srbska pevska diva Seka Aleksić, katere uspešnica Aspirin ne manjka na nobeni dobri zabavi, je pred dnevi predstavila svoj novi album Lek za spavanje, ki je poseben tudi zaradi tega, ker je prvič po tolikih letih uspešne kariere zamenjala ekipo, s katero je delala. In kot kažejo prvi dnevi prodaje, je bila njena odločitev pravilna.

»Za to spremembo sem se odločila, ker sem začutila, da potrebujem neko novo, dodatno energijo in da občinstvo, ki me spremlja, želi, da se kaj novega zgodi v moji glasbi. Nova plošča je, na srečo, dobila same pohvale, dve pesmi, ki sem ju predstavila kot singla, pa sta že obnorela Balkan. Tako da verjamem v uspeh vseh pesmi ,« je povedala Seka, ki pohvale nenehno dobiva tudi za svoj videz.

Osebni album

Ne zanimajo jo mnenja drugih

Glede svojega videza je predana svojemu okusu, kar je trenutno v trendu, je ne zanima. »Oblečem tisto, v čemer se dobro počutim. Zadnje čase tesno sodelujem tudi z modno oblikovalko, ki je vaše gore list, Mirjam Bernard Varga, s katero sva se odlično ujeli tako poslovno kot zasebno. Sicer pa ni skrivnost, da večino svojih oblačil nakupujem na Dunaju, kjer je izbira res ogromno. Večino stvari, ki sem jih kupila, kar zadeva seveda garderobo, je od tam.

Čevlje kupujem v Zürichu.« In prav čevlji so njena velika ljubezen, kupuje jih nepremišljeno, zato ni čudno, da jih ima v domači omari več kot 150 parov. »Pred kratkim sem na družbenem omrežju objavila fotografijo, na kateri je ena od oboževalk naštela 157 parov čevljev. (smeh) In potem sem se pošalila z njo, da mora priti k meni domov, na podstrešje, da tudi te prešteje in da bom imela točno številko celotne obutve, ki jo premorem,« je še v smehu dodala Seka.

Osebni album

"Pa kaj, če me primerjajo s Kim"

Zadnje čase jo številni mediji in oboževalci radi primerjajo s svetovno zvezdnico Kim Kardashian, kar Seki zelo ugaja. »Kim se mi zdi super ikona, in če me primerjajo z njo, pa naj. Mislim, da je to predvsem zaradi zadnjice, saj imava obe zelo poudarjeno. (smeh) Sem človek, ki že dve leti intenzivno trenira, in to so izključno vaje za zadnjico. Za učvrstitev in dvig zadnjice. Te vaje nenehno delim z oboževalci na instagramu, saj so me že večkrat vprašali, v čem je moja skrivnost,« je še priznala dobrosrčna Seka.

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste