Estrada

FOTO: Mister Slovenije je Matjaž Lesjak

am
8. 6. 2015, 19.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Dežela pod Alpami ima uradno novega najlepšega Slovenca. Mister Slovenije 2015 je postal 26-letni Matjaž Lesjak s Ptuja. Z nazivom Cosmo Mister 2015 se je okitil 19-letni Tržičan Matjaž Mavri Boncelj.

Zaklop

Zaklop

Glamurozna prireditev, polna adrenalina in čustev, je v dveh urah v Cirkusu zadovoljila vse ljubitelje moške lepote, dobre glasbe, vrhunskih plesnih točk in izvirnega stand upa. Zvezde večera pa so bili seveda finalisti, ki so se potegovali za prestižni lepotni naziv. Ciljno črto je prvemu uspelo prečkati Mitji Nadižarju. Ptujčan Matjaž Lesjak je dejal, da je bil v zmago prepričan. »Občutki so neverjetni. Še vedno sem v šoku. Potreboval bom nekaj dni, da bom dejansko dojel, kaj se mi je zgodilo. V zmago sem verjel in se zanjo na vse moči potrudil.« Poleg zmagovalca se je veselil še Matjaž Mavri Boncelj, ki je osvojil naziv Mister Cosmo 2015. Sicer pa so se poleg omenjenih v Top 5 uvrstili še Miha Repinc, Andraž Logar in Alen Nuhanović.

Finalisti so se predstavili v petih izhodih. V prvem v kreacijah modne oblikovalke Jasmine Gregurič, drugi je potekal v znamenju športne prehrane Proteini.si, v tretjem pa so prišli na vrsto vsi modni navdušenci, saj se je predstavila modna spletna trgovina Fashiondays.si. Obiskovalke so prišle na svoj račun ob četrtem izhodu, ko so se fantje predstavili v spodnjem perilu GoUndies.

Zaklop

Najbolj napeto pa je bilo v zadnjem, elegantnem izhodu Butika Franko, v katerem so se fantje prelevili v prave kavalirje. Niso navdušili le s svojim stasom, temveč tudi z izvirnimi in skrbno zasnovanimi koreografijami pod taktirko Mihe Krušiča.

O usodi finalistov so odločali strokovna komisija, ki so jo sestavljali vremenar Bojan Ilijanič, voditeljica Ota Širca Roš, Nina Valant iz Proteini.si, modni agent Žiga Trkulja, mister Slovenije 2014 Mitja Nadižar, Nataša Horvat iz Fashion Days, Gašper Markič iz GoUndies, novinarka Katja Jakopovič in Katja Kokalj iz Johnny Organic, fotografijna Ana Gregorič in organizacija Mister Slovenije. (am | foto: Zaklop)

***CITAT pri uvodni sliki: Potreboval bom nekaj dni, da bom dejansko dojel, kaj se mi je zgodilo.

Podpisi pod slikami: 1 Novi mister Slovenije je postal 26-letni Ptujčan. 2 O usodi finalistov sta odločali Organizacija Mister Slovenije in strokovna komisija. 3 Zapel je tudi nekdanji mister Matjaž Kumelj. 4 Denis Chorchyp in Bojan Ilijanič 5 Lastnik licence Mister Slovenije Erik Ferfolja v družbi Nine Uršič in Mihe Krušiča. 6 Novi mister Slovenije, 26-letni Matjaž Lesjak s Ptuja, ter Cosmo Mister 2015, 19-letni Tržičan Matjaž Mavri Boncelj. 7 Izbor je dosegel svoj vrhunec v ljubljanskem Cirkusu. 8 Gostje so uživali tudi v glasbenih točkah. 9 (OBREZANA) Matjaž Lesjak

Opomba: Imam še eno sliko za sliko 9, za obrez, če ta ne bi bila dobra.***

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste