Estrada

Viktorja za življenjsko delo prejela Milena Zupančič

M.J.
19. 4. 2015, 12.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Pred nekaj trenutki smo v SNG Maribor podelili nagrade za najbolj izjemne dosežke na področju medijev v minulem letu; svečana podelitev je bila letos še bolj jedrnata, manjkalo ni zabavnih domislic voditelja Bojana Emeršiča in nevsakdanjih glasbenih presenečenj, bolj kot zabaven spektakel pa so bili letos v ospredju nagrajenci in njihovi trenutki zmagoslavja. Največji trenutek zmagoslavja, ki spremlja podelitev viktorja za življenjsko delo, je letos zaslužno pripadel Mileni Zupančič, eni naših največjih dramskih igralk in ikoni slovenskega filma, ki je odigrala izjemno veliko število vlog in zanje prejela najprestižnejše gledališke in filmske nagrade.

M24

Viktorji popularnosti po izboru bralcev, poslušalcev in gledalcev so ...

V kategoriji najbolj priljubljena televizijska osebnost je letos slavil Jani Muhić, v kategoriji najbolj priljubljena radijska osebnost je naziv zmagovalca pripadel Andreju Karoliju. V kategoriji najbolj priljubljena radijska postaja so bralci, poslušalci in gledalci največ glasov dodelili Radiu Aktual, v kategoriji najboljšega glasbenega izvajalca ali skupine je zlati kipec prejela Tanja Žagar.

M24

Strokovni viktorji Akademije Viktor in viktor za najbolj obetavno medijsko osebnost

V kategoriji voditelj informativne TV-oddaje je viktorja prejel Slavko Bobovnik, v kategorji voditelj zabavne TV-oddaje Peter Poles. Med informativnimi TV-oddajami je največ glasov prejelaoddaja Odmevi, v kategorijizabavna TV-oddaja Znan obraz ima svoj glas, med otroškimi in mladinskimi TV-oddajami je bila z viktorjem nagrajena oddaja Firbcologi. Viktor za najbolj obetavno medijsko osebnost je letos pripadel Jerneju Kogovšku.

M24

Katera so bila letošnja viktorska glasbena presenečenja?

Med zanimivejšimi glasbenimi točkami velja omeniti nastop lanskoletnega dobitnika viktorja za življenjsko delo Alfija Nipiča, ki je skupaj z glasbeniki najrazličnejših glasbenih zvrsti, kot so 6 Pack Čukur, Slavko Ivančić in Big Band VOX, izvedel nevsakdanjo priredbo uspešnice Ostal bom muzikant. Občinstvo je prav tako navdušila kombinacija glasbenikov Vlada Kreslina in Matevža Šaleharja s priljubljeno skupino Hamo & Tribute 2 Love. Na viktorskem odru smo letos ponovno poslušali ene izmed prvih prejemnikov viktorja popularnosti za najbolj priljubljenega glasbenega izvajalca Čuke in prav tako stare znance Viktorjev Dan D.

Sprejem nonimirancev z uredništvom revije Stop

Slavnostni sprejem nominirancev z uredništvom revije Stop in predstavniki skupine medijev Media24 je bil letos v Hotelu Piramida. Marjan Kodelja, urednik revije Stop, je ob tem povedal: »Veseli smo, da se Viktorji tudi po dobrih tridesetih letih, ko so doživeli že res mnogo preobrazb, pripravljajo s še vedno enakim zagonom, da jih ljudje vsako leto še vedno nestrpno pričakujejo in da imajo kipci še vedno enako težo, kot so jo imeli tisti prvi. Naš medijski prostor danes še posebej potrebuje nagrade, ki medije spodbujajo, da so se boljši.«

Poviktorska zabava

Po slavnostni podelitvi so se nominiranci in gostje podali na poviktorsko zabavo v Hotel Habakuk, na kateri je goste ob sprejemu z glasbenim nastopom presenetil priljubljeni voditelj Klemen Bunderla, s skupino 3Čelos. V nadaljevanju večera so za glasbo in prijetno vzdušje skrbeli Sopranos, bolj pozno v noč pa eden najbolj zaželjenih DJ-jev ta hip DJ Dady. Za nepozabno poviktorsko zabavo v Hotelu Habakuk je poskrbel event24, organizacija vrhunskih eventov.

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste