Estrada

Femme fatale 2014: Najbolj usodna Slovenka prelomnega leta je Tanja Skaza

K.S.
5. 11. 2014, 20.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

V Festivalni dvorani v Ljubljani smo v sredo, 5. novembra zvečer, razglasili žensko, ki je v očeh bralcev najbolj branih slovenskih revij usodna – femme fatale leta 2014 je postala Tanja Skaza, direktorica družinskega podjetja Plastika Skaza, vodilnega slovenskega podjetja v predelavi in oblikovanju plastičnih mas.

Mare Vavpotič / Krater Media Agency

Letošnjo prireditev je v svojem slogu, polnem sproščenosti in humorja, povezoval Klemen Bunderla, voditelj Radia Aktual in pevec.

Mare Vavpotič / Krater Media Agency

Izbor femme fatale poteka pod okriljem priljubljene ženske revije Eva, zmagovalko pa izberejo bralci najbolj branih slovenskih revij Jana, Lady, Stop, Obrazi, Lepa & zdrava, časnika Svet24 in seveda revije Eva.

Več v četrtkovi tiskani izdaji časnika Svet24, zjutraj pa nastavite frekvence na Radio Aktual in prisluhnite ekskluzivnemu intervjuju s femme fatale 2014 Tanjo Skaza.

Femme fatale leta 2014 Tanja Skaza je direktorica družinskega podjetja Plastika Skaza iz Velenja, vodilnega slovenskega podjetja vpredelavi in oblikovanju plastičnih mas ter proizvodnje, ki zaposluje več kot 200 ljudi. Podjetje, ki je dokaz, da lahko lokalna zgodba postane globalni uspeh! Tanja Skaza kot največji zaklad podjetja izpostavi prav zaposlene, svoje delo pa opiše kot hobi, odlične rezultate svojega dela pa kot posledico. Podjetje Plastika Skaza se lahko pohvali z nazivom »menedžerkam prijazno podjetje«, ki so ga v podjetju, kjer je 57 odstotkov žensk na vodilnih položajih, prejeli lani. In kaj nam je Tanja Skaza zaupala kot eno od skrivnosti uspeha? »Kot zelo zaposlena poslovna ženska si rada privoščim tudi malo razvajanja. Prosti čas sicer najraje preživljam z družino, nekaj časa pa potrebujem tudi zase in za kakšen klasični ženski večer.«

Dosedanje femme fatale so: Tanja Ribič (2004), Živa Vadnov (2005), Sanja Grohar (2006), Nina Ivanič (2007), Bernarda Žarn (2008), Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy (2009), Nika Kljun (2010), Nataša Dobelšek (2011), Jadranka Juras (2012) in Ana Lukner (2013).

Letošnjo podelitev sta z uvodno točko odprla mladi pianist Ermin Tkalec in usodna plesalka, ki je občinstvo popeljala v dvorano po čudoviti preprogi iz vrtnic. Fatalni spektakel je z uvodno pesmijo uradno začel Klemen Bunderla, skozi večer pa sta se z novima uspešnicama predstavila vzhajajoči zvezdi Clemens in Alex Volasko, za največ navdušenja pa je poskrbel Jan Plestenjak s čutno klavirsko interpretacijo uspešnice Ona sanja o Ljubljani. Glasbenemu vrhuncu je sledil težko pričakovani vrhunec večera – razglasitev enajste femme fatale.

Mare Vavpotič / Krater Media Agency

Za naslov femme fatale 2014 so se potegovale Živa Rogelj v kreaciji Maje Ferme, Damjana Bakarič v kreaciji Nine Šušnjara, Ilka Štuhec v kreaciji Urše Drofenik, Snežana Vukmirović v kreaciji Mirjam Bernard Varga, Andreja Semolič v kreaciji Diane Kotnik Lavtižar, Katarina Matejčič v kreaciji Matevža Faganela in Ane Lazovski, Sanja Modrić v kreaciji Stanke Blatnik, Nataša Berginc v kreaciji Jožice Videnšek in Tanja Skaza v kreaciji Maje Štamol Droljc.

Mare Vavpotič / Krater Media Agency

Dosedanje femme fatale so: Tanja Ribič (2004), Živa Vadnov (2005), Sanja Grohar (2006), Nina Ivanič (2007), Bernarda Žarn (2008), Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy (2009), Nika Kljun (2010), Nataša Dobelšek (2011), Jadranka Juras (2012) in Ana Lukner (2013).

Glavni pokrovitelj prireditve je Kozmetika Afrodita, vodilno slovensko kozmetično podjetje, ki svojo zgodbo o lepoti in uspehu piše že od leta 1970, svoje dolgoletne izkušnje pa modro združuje z veliko mero inovativnosti. Letošnja pokrovitelja sta bila še podjetji LifeClass Hotels & Spa in Nama, na dogodku pa je svojo obročno kartico predstavila tudi Abanka.

Za ličenje je poskrbel Carpus Makeup Center!

Estrada

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste