Panika v Kamniku

Klovni so spet grozili z motorko

Iztok Čebašek
24. 10. 2016, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V soboto zvečer sta se klovna, eden izmed njiju naj bi imel pri sebi tudi pravo motorno žago, ki sta znova strašila v bližini kamniškega Mercator centra, za las izmuznila ogorčenim občanom in policistom, ki so hoteli predrzna klovna ujeti.

Profimedia
Klovni strašijo po vsem svetu. Kdo bo na koncu potegnil »ta kratko«?

Kamniški strašljivi klovni kljub vse večjemu ogorčenju občanov, ki vse glasneje grozijo, da bodo s klovni obračunali kar sami, še vedno ne prenehajo s svojim početjem, ampak postajajo celo vse bolj predrzni.

Predrzna klovna na Ljubljanski

Sodeč po pripovedovanju očividcev dogodka, so postali kamniški klovni še bolj predrzni.

Policisti so nov klovnski incident na Ljubljanski cesti, v bližini avtobusne postaje pri Mercator centru, zabeležili v soboto nekaj pred 20. uro zvečer, ko so bili obveščeni, da je občan opazil dva klovna, ki trobita s klovnovsko hupo. Sodeč po pripovedovanju očividcev dogodka, so postali kamniški klovni še bolj predrzni, saj je eden izmed klovnov najprej odvrgel močno petardo, nato pa, kot v posmeh vsemu dogajanju v zvezi s pojavom strašljivih klovnov, še hupal s klovnovsko hupo. To je vzbudilo pozornost naključnih sprehajalcev in okoliških prebivalcev, zbralo naj bi se jih nekaj deset, ki so se nemudoma podali na lov na klovne, vendar sta jim porogljiva klovna zbežala v smeri Trdinove ulice. Eden izmed klovnov naj bi imel pri sebi tudi motorno žago, ki naj bi bila, kot so povedali očividci dogodka, prava.

Je pa enemu izmed naključnih sprehajalcev, ki je bil v tistem trenutku s prijatelji v bližini, del sinočnjega dogajanja uspelo ujeti tudi na svoj mobilni telefon.

Izginila neznano kam

Policisti so z zbranimi obvestili ugotovili, da sta bila klovna oblečena v črna oblačila, na glavah pa sta imela maski. Čeprav so policisti pregledali ožjo in širšo okolico ter kraje, kjer so bili klovni že pred tem opaženi, ter opravili razgovore z bližnjimi stanovalci, jim oseb, oblečenih v klovna, ni uspelo izslediti.

Klovn je ponoči strašil tudi na Šutni

Incident pri Mercatorju pa ni bil edini sinočnji primer pojava klovna v Kamniku, saj so bili policisti, tokrat okrog 1.15, obveščeni, da se je klovn oziroma oseba, oblečena v črna oblačila in z rdečo klovnovsko lasuljo, pojavila tudi na Šutni. Klovn je pristopil do dveh mladostnikov, pred njima zacepetal, nato pa stekel proti Usnjarski ulici. Pri tem omenjenima mladostnikoma ni z ničemer zagrozil, v rokah pa prav tako ni imel nobenega predmeta.

V strahu tudi Hrvati

Po precejšnji noriji v Sloveniji, o čemer smo že poročali, ko naj bi klovni strašili prebivalce Ajdovščine, Kamnika, Jesenic, Pivke in Hrvatinov, o podobnih incidentih poročajo tudi iz Hrvaške. Klovne videvajo v Osijeku. Tam naj bi oseba, oblečena v klovna, prestrašila več otrok, starih okoli 13 let. Otroci so povedali, da naj bi jih klovn tudi lovil. Norije so očitno res prestopile vse meje. In zna se zgoditi, da bodo na koncu »ta kratko« potegnili našemljenci.

Estrada

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste