»Kar ni prenehala«

Avstrijska kmetica »ekstremno« naklestila kmeta, v hlevu ga je ujela s pomočnico molznico

S.R.
15. 2. 2024, 19.18
Posodobljeno: 15. 2. 2024, 19.26
Deli članek:

Na okrožnem sodišču v mestu Baden v Spodnji Avstriji so na mizo prejeli nadvse pikanten primer. Pred sodnico sta stopila 40-letna kmetica in obtoženka ter njen 43-letni soprog, v tem primeru žrtev.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Kdaj je šlo vse skupaj po zlu? Drama se je odvila nekega kritičnega večera lansko leto. 40-letnica je po poročanju avstrijskega časnika Kronenzeitung svojega soproga, ki ga je v hlevu zasačila pri onegavljenju z 21-letno pomočnico molznico, premikastila s »kovinsko-gumijasto« pripravo za čiščenje tal.

Kot je na obravnavi razkrila obtoženka, je tistega večera možu želela pomagati pri opravilih v hlevu, a je, ko je odprla vrata, »obstala kot okamenela. Zasačila sem ga s prsti v marmeladi. Bilo je, kot bi izgubila tla pod nogami.« Da je bila stvar še hujša, sta jo v hlev spremljala tudi njuna otroka, zato se je po lastnih besedah »refleksno« postavila med njiju in prizorom, da jima ni bilo treba gledati tega pohujšanja. »Oba sta imela spuščene hlače.« Molznica je nato ob drami iz hleva pobegnila, kmetica pa je ni uspela ujeti, zato se je obrnila, da bi se »soočila« s soprogom. Med pričanjem je pojasnila, da sprva ni poprijela za čistilnik, nekakšno kovinsko-gumijasto pripravo na teleskopskem ročaju, temveč je zagrabila vedro z vodo, ki jo je pljusknila v prešuštnika, on pa je zagrabil gumijasto cev in z vodo nameril v njen obraz. »On je kriv, bila sem povsem iz sebe.«

Mlatila ga je »ekstremno«

Njen zdaj že odtujeni soprog, ki je sodišču postregel tudi s fotografijami svojega hrbta, polnega podplutb, se je po poročanju Kronenzeitung branil, da je v primeru molznice, ki jo je sam označil za »kmetijsko strokovnjakinjo,« šlo za »enkratno, kratko razmerje.« Sodnica ga je na tem mestu prekinila z besedami, da sta vendarle »spolno občevala v hlevu,« na kar je kmet odgovoril pritrdilno, a poudaril, da se je to zgodilo le enkrat, takrat. »Ravno sma končala. Ravno sem si zapel pas,« je pojasnil ter nadaljeval, da je takrat v hlev vstopila vreščeča soproga, ki ga je začela s čistilnikom »ekstremno« mlatiti po hrbtu in glavi. »Kar ni prenehala. Bolj ko sem jo prosil, naj preneha, bolj močno me je tolkla. Ko sem obležal na tleh, je name pljunila in odšla.«

Kmet je še potarnal, da se je še tri mesece po dogodku soočal s hudimi glavoboli, zaradi česar je težko delal in se je moral zatekati k protibolečinskim tabletam. Znova je poudaril tudi, da je šlo za »enkratno zadevo,« a je temu oporekal odvetnik kmetice Lukas Kollmann, ki je nakazal, da je uspel pridobiti dokaze, da je kmet z 21-letnico prešuštvoval dlje časa. Sodišče je nato današnje zaslišanje prekinilo in ga odložilo za nedoločen čas, saj je na predlog odvetnikov kmeta, Amira Ahmeda in Michaela Dohra, odredilo pripravo izvedenskega mnenja glede teže poškodb, ki jih je otrpel oškodovanec.

Par se je po drami na družinski kmetiji sicer razšel, a morata zdaj zadeve razčistiti še pred bogom in državo. Obravnava v ločenem, ločitvenem postopku, bo na sodišču sporedu jutri, še poroča Kronenzeitung.

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste