Danes si ob kulinaričnih mojstrovinah mlade glasbenice Astrid Kljun njeni bližnji oblizujejo prste, a njeni začetki v kuhinji so bili vse prej kot uspešni. »Moje kuhanje je bilo sprva grozno. Čez makarone sem kar iz konzerve prelila mrzlo tuno in starša prisilila, da sta pojedla ves lonec. Od takrat precej dolgo nisem prišla na vrsto za kuhanje,« se smeje spominja. A nekaj let pozneje, ko je začela na fakulteti kulinarično eksperimentirati, je skuhala božično večerjo, ki se ji je odlično posrečila. »Oče je celo polizal krožnik,« se smeje.
Preberite tudi: Tanja Ribič o nesreči svoje hčere med hitenjem. Kliknite TUKAJ!
Sčasoma je ugotovila, da najbolje kuha za ljudi, ki jo imajo radi. »Različne družbe mi dajejo navdih za različne sestavine. V zadnjem času sem začela precej uporabljati teran in sojino omako, pistacije, črno čokolado in najrazličnejše začimbe. Nekaj jih gojim tudi na domačem balkonu.« Dodaja še, da je glavna sestavine hrane zavedanje, da lahko ljudem tudi tako izkažeš ljubezen. »Vedno poskrbim za vse podrobnosti, kajti želim si, da se ljudje, ko kuham zanje, počutijo bolje kot v najboljši restavraciji.«