Alpska smučarka Ana Drev ni spretna samo na smučeh, temveč tudi za štedilnikom. »Kar malo mi je žal, da imam izredno malo časa, a ko si ga vzamem, se rada vrtim za štedilnikom in kaj dobrega skuham. Če je le mogoče, pri kuhi uporabljam vok, in to že nakazuje, katero hrano imam najraje. Azijsko seveda.«
Ker je Ana vrhunska športnica, mora vseskozi paziti tudi na to, kaj poje. »To je osnova vsake športne vadbe. Je pa res, da se kdaj tudi pregrešim in pojem kaj malo manj zdravega. Sicer pa je dovolj že to, da pazim, da so obroki čim bolj raznovrstni in vsebujejo tako beljakovine kot ogljikove hidrate,« pojasni športnica, ki tudi v teh zgodnjih poletnih dneh še ne počiva. »Intenzivno že treniramo. Nismo še na snegu, saj veliko delamo na kondiciji. Ta je za dobre rezultate izjemno pomembna. Že avgusta pa se odpravljamo na sneg, na južno poloblo.«
Preberite tudi: Primož Peterka ima novo. Kliknite TUKAJ!