Trije promili

Alkohol jo je »prisilil«, da je treščila v dva avtomobila

G.G.
22. 6. 2018, 10.20
Posodobljeno: 22. 6. 2018, 10.25
Deli članek:

S skoraj tremi promili alkohola v telesu je težko peljati »naravnost«.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

40-letna voznica mercedesa je včeraj popoldan v križišču Barjanske ceste in Poti na Rakovo jelšo v Ljubljani poskrbela za prometno nesrečo. Vsa pijana je med zavijanjem v levo zapeljala na pločnik, od tam pa v peugeota, ki je pri rdeči luči stal na pasu za zavijanje na levo. Od peugeota jo je odbilo še v clia, ki je stal za peugeotom.

Policistom ni bilo težko ugotoviti, zakaj je voznica tako napačno ocenila ovinek. Po krvi se ji je pretakal alkohol, veliko alkohola – 1,48 mg/l, kar je dosežek, ki se ga nagradi tudi z odvzemom vozniškega dovoljenja. V nesreči je sicer nastalo za 12.000 evrov materialne škode, poroča PU Ljubljana, voznik peugeota pa bo zdravniško pomoč poiskal po potrebi.

Estrada

radio-1
Šou domov

Robert Roškar ostal brez sovoditeljice

Jaka Peterka
Jaka Peterka

Priljubljeni radijski voditelj iskreno o varanju

Maruša Mišmaš Zrimšek, nosečnost
Maruša Mišmaš Zrimšek

Slovenska atletinja si želi po porodu nastopiti na olimpijskih igrah

Melania in Donald Trump
Oblačenje prve dame

Kaj modni opazovalci pričakujejo od Melanie Trump?

Čedno dekle, Pretty Woman
Neprimerni in sporni

Večne filmske ljubezni, ki bi bile danes močno obsojane

dagi in monika 1
Anže Langus Petrović

Mož Avsenikove vnukinje se je navadil na poročni prstan

Zanimivosti

mikrovalovna pečica
Nepogrešljiv aparat

Določeno hrano lahko v mikrovalovni pečici raznese ali pa celo zogleni

kavni aparat
Čiščenje in vzdrževanje

Poskrbite, da vam dragega kavnega aparata ne uniči vodni kamen

rep03-2025_naslovka
Zanimivosti

Obračun v političnem zakulisju: tarča je Robert Golob, ne Boštjan Poklukar

neprepoznavni_1
Preprost program

Postanite neprepoznavni v samo nekaj tednih

možgani, glava
Psihološki pojav

Znanstveniki spreminjajo navade v možganih

gebhard rosmanith (1)
Intervju

Na koncu ljudje jedo tisto, kar je v interesu korporacij