Črna kronika

Sem le okuševalec!

C.L., Zvezde
15. 5. 2017, 12.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Znameniti kuharski mojster Bine Volčič je stalni obiskovalec ljubljanske odprte kuhne, nad katero je naravnost navdušen:

»Odlična ideja, s katero so odlično popestrili dogajanje v metu. Všeč mi je, ker je ponudba tako raznolika. Organizator namreč od interesentov, preden jim odda stojnico, zahteva, da predložijo jedilnike. To pa zato, da se ponudba ne bi preveč podvajala.« Sam se za sodelovanje ni odločil. »Moj način priprave hrane, je preveč zapleten in bi ga le stežka izpeljal izven kuhinje,« pove in razkrije, da se v zadnjem času posveča raziskovanju veganskih jedi.

Zanimivosti

možgani, glava
Psihološki pojav

Znanstveniki spreminjajo navade v možganih

gebhard rosmanith (1)
Intervju

Na koncu ljudje jedo tisto, kar je v interesu korporacij

zanositev
Zgodba Melite Slavič

Rodila pri 46 letih: ni besed, ki bi opisale, kaj sem čutila, ko sem ga prvič zagledala

hladilnik, prenajedanje, nočni prigrizek
Zdravi prigrizki

Ste tudi vi nenehno lačni in brskate po hladilniku?

viki-groselj
Intervju

Viki Grošelj se po petdesetih letih vrača pod veličastni Makalu

pitje čaja
Zeliščni napitek

Za svežo in sijočo polt si vsak dan privoščite skodelico čaja