Črna kronika

Pri 14-tih letih je morala spati z več kot 40 moškimi dnevno

M.J.
21. 10. 2015, 11.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Mislila je, da je 30-letni moški ljubezen njenega življenja, toda to, kar je sledilo je bila prava nočna mora.

14-letna Sacharay je bila dekle, kateri so se v šoli posmehovali zaradi temne kože in očal. In ker žalosti ni znala skrivati, so jo otroci še toliko bolj zbadali.

V nekem trenutku se je spoprijateljila s starejšo deklico iz šole in mislila, da se ji je nasmehnila sreča. To to, kar je sledilo je bilo spoznavanje in začetek razmerja s 30-letnim moškim, ki jo je zasuval z naklonjenostjo in komplimenti. Kmalu sta začela tudi spolno občevati, Sacharay pa ni vedela, da gre za posilstvo otroka.

»To, kar vemo o spolnih zločinih je dejstvo, da ti nimajo nobene povezave s spolnim zadovoljstvom, temveč s nadzorom,« je izjavila Anique Whitmore, psihologinja iz Atlante in dodala: »To kar je skupno dekletom, s katerimi sodelujem je pomankanje samozavesti. Postanejo izredno ranljive pred moškim, ki ga spoznajo na ulici ali v šoli. Postanejo ranljive in iščejo pozornost.«

Povabili so jo na pijačo, nakar so jo v sobi spolno napadli.

Družinsko nasilje

Kmalu pa je Sacharay njen partner začel prositi za usluge. Prosil jo je, naj mu pomaga priti do denarja in sicer s spanjem z drugimi moškimi. Prepričal jo je, da jo ima rad, zato je ta začela občevati z vse več moškimi. Kmalu je občevala tudi z 10 moškimi dnevno. »En dan sem mu dejala da ne morem več. Vse me je bolelo, občevala sem z več kot 40 moškimi na dan in bila sem utrujena. Rekla sem mu, da ne morem več početi tega. On pa je odšel v drugo sobo, se vrnil s pištolo in dejal, da bomo videli, kaj se zgodi če odidem.«

Letno se v Atlanti na ta način obrne okoli 290 milijonov dolarjev

V lanskem letu so v ZDA prijavili več kot 3.500 primerov spolne trgovine z ljudmi, pri tem pa so bile vse osebe mlajše od 18 let. Sacharayjin »dragi« je njo in še neko drugo najstnico odpeljal v Atlanto, kjer bi lahko na njun račun zaslužil še več. Na podlagi raziskav, opravljenih v letu 2014, so lahko trgovci s seksualnim trgovanjem zaslužili več kot 32.000 dolarjev na teden, v letu 2007 pa je ta industrija v Atlanti pridelala okoli 290 milijonov dolarjev.

Prednost Atlante je v tem, da gre za veliko mesto, polno hotelov, v katerih se odvijajo različni drage zabave in dogodki, tamkajšnje letališče pa je eno najbolj okupiranih na svetu. Človek lahko pristane ob 15. uri, se z dekletom dobi ob 18.uri, ob 20.uri pa gre že lahko domov.

Po zakonih Georgie, je lahko sodišče prizanesljivo do dekleta, ki se odloči oditi v varno hišo po raciji. Toda, če odbije to ponudbo in bi raje odšla v zapor (veliko se jih boji zvodnikov), policija ne more narediti ničesar.

Dekleta imajo pogosto male tatuje nekje na telesu, ki označujejo, komu pripadajo. Tako ima tudi Sacharay svoj tatu, kljub temu, da je že dolgo časa nazaj pobegnila od osebe, za katero je mislila, da jo ima rada. Danes ima končano srednjo šolo in službo in nov tatu, na katerem piše »Free to be me.« Na žalost pa je Sacharay le ena izmed tistih, ki jim je uspelo pobegniti…

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste