Črna kronika

Edinka Whitney Houston se je poslovila

mv
19. 7. 2015, 05.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Po skoraj šestih mesecih ležanja v komi so 22-letni Bobbi Kristini, hčerki pokojne pevke Whitney Houston in pevca Bobbyja Browna, le dovolili oditi na drugo stran. K mami, ki jo je tako pogrešala.

zimbio

Bobbi Kristina je zadnje tri tedne svojega življenja preživela v hospicu Peachtree v predmestju Atlante. Tja so je prestavili po petih mesecih ležanja v komi v bolnišnici brez znakov izboljšanja. Pred kratkim so obiske 22-letnice omejili le na najožje družinske člane, saj so se pojavile govorice, da je eden od družinskih članov poskušal medijem prodati fotografije umirajoče Bobbi, kar je močno razjezilo njenega očeta Bobbyja Browna in teto Pat Houston. Oba sta bila poleg babice Cissy uradna skrbnika edinke Whitney Houston.

Profimedia

Po treh tednih ležanja v hospicu pa je družina očitno sprejela dejstvo, da želi Bobbi Kristina na drugo stran. V sredo popoldne so tako pri zadnjem vhodu opazili šotor, ki je zakrival ravno dovolj, da je imela družina priložnost krsto s truplom 22-letnice v mrliški avto položiti brez radovednih oči medijev in naključnih mimoidočih.

zimbio

Kmalu zatem so se na prizorišču pojavili še ostali člani družine, s Pat Houston, nekdanjim osebnim stražarjem Whitney Houston »stricem« Rayem Watsonom in bratom Bobbyja Browna Tommyjem na čelu. Vsi so bili vidno skrušeni, ko so se prišli poslovit od Bobbi Kirstine, ki naj bi popoldne umrla naravne smrti, potem ko so jo odklopili z aparatov, ki so ji pomagali dihati. Kdaj bodo edinko legendarne pevke pospremili na zadnjo pot, še ni znano, znano pa je, da bo 22-letnica k večnemu počitku legla poleg mame Whitney, saj ji s tem želijo izpolniti željo, da se nikoli več ne bi ločila od mame. 

zimbio

Usoda ali skrbno načrtovan dogodek?

Bobbi Kristino so 31. januarja neodzivno našli z obrazom v vodi v kadi na njenem domu v Atlanti. Okoliščine nesreče so bile strašljivo podobne tistim, v katerih je pred petimi leti umrla Whitney Houston, zato se mnogi sprašujejo, ali je 22-letnica načrtovala samomor, saj je neskončno pogrešala mamo. Ko so jo odpeljali v bolnišnico, so jo spravili v umetno komo, saj so se bali posledic nesreče in so ji želeli dati več časa za okrevanje. Toda na žalost družine se stanje Bobbi Kristine ni prav nič izboljševalo. Zdravniki so jim zato pred mesecem dni svetovali, da jo preselijo v hospic in ji pustijo oditi. Dvaindvajsetletnica je zdaj končno dočakala svoj mir, oboževalci Whitney Houston, ki so spremljali tragično zgodbo njene hčerke, pa so prepričani, da sta zdaj obe spet srečni. Na drugi strani mavrice.

Facebook

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste