Nadangel Mihael

Poveljuje nebeškim vojskam, ljudi pa vodi do poslanstev

Novka Savičić, intuitivna coachinja
15. 7. 2024, 22.25
Deli članek:

Veličastni in mogočni nadangel Mihael je znan kot zaščitnik svetlobnega vesolja. Njegovo ime pomeni tisti, ki je kot Bog. Njegov ognjeni meč prereže vse, kar je toksičnega, njegov ščit pa vas bo zaščitil tudi pred najbolj negativno energijo.

Profimedia
Ognjeni meč nadangela Mihaela prereže vse, kar je v vašem življenju toksičnega.

On je tisti, ki poveljuje nebeškim vojskam, in v njegovi prisotnosti se tema razblini.

Toda ali ste vedeli, da ko boste pripravljeni na sodelovanje z njim, vam bo razkril vaš resnični življenjski namen in vam pomagal na poti samorealizacije?

MOGOČNI ZAŠČITNIK

Mihaela največkrat povezujemo z zaščito in prav nič ni narobe s tem. Nudil vam bo vse vrste zaščit, pa naj bo to pred človeškimi znanimi ali neznanimi sovražniki, entitetami ali celo pred vašo lastno toksičnostjo. Da, kar priznajmo si, tudi sami sebi smo včasih volk. Ko boste resnično pripravljeni stopiti na svojo življenjsko pot, nadangel Mihael obljublja, da vas bo ljubeče vodil, le dovoliti mu morate.

PO POTI SAMOODKRIVANJA

Pravijo, da je vaše življenjsko poslanstvo skrito v vaših hobijih. Pri nekaterih je ta pot zelo izrazito vidna. Denimo, nekdo je že kot majhen otrok prišel na ta svet z zelo jasno vizijo, kaj želi početi v svojem življenju, in to tudi zelo hitro uresničil. Kaj pa vsi ostali? Vsi tisti, ki morda tudi v odrasli dobi ne vedo, ali so na pravi poti? Nadangel Mihael vam podaja nekaj namigov.

NEBEŠKI NAMIGI

V prvem koraku je najpomembnejše, da se povežete s svojo dušo. Duša je tista, ki vam bo odkrila tiste aktivnosti, ob katerih vam srce zaigra in ob katerih se počutite srečne. Če vam v prvem koraku to ne bo uspelo, preučite, kaj vas iritira, frustrira, vam dvigne lase pokonci, ali ravno obratno, kaj vas razžalosti. Rekdokdaj slišite, da se lahko vaša življenjska pot skriva ravno v tem, da vas negativne stvari spodbudijo k temu, da naredite spremembo v svetu. Pa vendar je ravno to mogoče.

Denimo, da ste dobili idejo in ta obsega precejšnjo spremembo na vaši dosedanji poslovni poti. Razumete, kako bi lahko vse uresničili, korak za korakom, vendar vam začne dvom razjedati to imenitno sliko. Prosite nadangela Mihaela za pogum, prosite ga, da vam odpravi strahove, ki se pojavijo ob tem, ter vas vodi korak za korakom do vašega želenega cilja.

Kadar ste v dvomih, ali je določena odločitev prava za vas, oziroma tehtate med dvema ali več možnostmi, se obrnite nanj, da vam pošlje jasne in nedvoumne znake. Prejeli boste precej personalizirane namige o tem, kaj je prav za vas oziroma kaj raje izpustite.

RAZVIJTE SAMOZAVEST

Včasih bo na vaši poti poleg poguma treba razviti tudi precejšnjo mero samozavesti. Le kdo drug kot nadangel Mihael vas lahko mentorira pri tem? Prosite ga, da razvijete vse karakterne lastnosti, ki bi vam morda prav prišle v času vaše transformacije, kot so denimo fokus, vztrajnost, močna volja za premostitev ovir. Seveda se bo z veseljem odzval in sprejel mentorstvo. In še preden se boste zavedali, se boste preoblikovali v svetlobno močnega, duhovno razsvetljenega posameznika.

PREPOZNAVANJE

Njegova prepoznavna barva je temno vijoličasto zlata, včasih pa je lahko obdan z globoko modro barvo. Znaki, ob kateri boste vedeli, da je ob vas, se bodo pojavili v obliki peresa, modro vijoličastih žarkov ali pa boste lahko začutili pozitiven premik v svoji energiji ter neverjetne občutke zadovoljstva in radosti. Če delate na globalnih trgih, lahko spoznate kar nekaj oseb z imenom Michael. Morda pa bodo odgovori prišli s precej individualno noto do vas. Denimo, da se sprašujete, ali naj sprejmete ponujeno napredovanje v obstoječi službi? Na poti iz službe se peljete mimo velikega reklamnega panoja, kjer vam odgovor kar izskoči, vizualno vas tako opozori nase, da se čudite, da ga nikoli prej niste zaznali, in presenečeni preberete, zaupaj v svojo pot. Brez trohice dvoma si lahko interpretirate, da je to napredovanje namenjeno ravno vam.

NAJ BO VSAK DAN ČUDEŽEN

Nadangel Mihael pravi, da ni omejitev, niti nebo ni ovira. Umik ni ena izmed možnosti, zato ne bodite sramežljivi, vprašajte ga vse, kar ste si vedno želeli vedeti.

Povabite tega veličastnega nadangela v svoje življenje, pa naj naj bo to za življenjsko pomembne zadeve ali za bolj preproste, kot je prosto parkirno mesto, pomagal vam bo brez izjeme. Pričarajte si vsak dan, naj bo poln nebeškega vodstva in božanske volje. Nato se nadangelu Mihaelu zahvalite.

Osebni arhiv
Novka Savičić

REZANJE VSEGA, KAR NE SLUŽI

Če se že počutite samozavestno in opolnomočeno, lahko naredite z nadangelom Mihaelom sledečo vajo. Ko dnevno režete ali presvetljujete vezi z okolico, mu namignite, da lahko tokrat odstrani vse, kar vam ne služi več. Morda vam tisto, kar bo potem sledilo, v prvi fazi ne bo všeč, lahko pa zaupate, da se je to zgodilo v vaše najvišje dobro. Določene osebe lahko kar čez noč izginejo iz vašega življenja ali pa se določeni projekti nepreklicno ustavijo. Verjemite, da bodo potrditve sledile čez čas, saj je bil namen tega, da se vas obvaruje pred nepotrebnimi tegobami, ali pa je enostavno prišel čas za premik naprej.

Estrada

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

anna-sorokin
Zloglasna lažna dedinja

Foto: Obsojena prevarantka Anna Sorokin med nastopom v priljubljenem šovu s sledilno napravo na nogi

robert petan_foto jernej kokol (2)
Po poroki

Robert Petan razkril podrobnosti medenih tednov in nove sezone satirične oddaje

Sophia Loren
Italijanska igralka

Filmska diva Sophia Loren na pragu okroglega jubileja

PR_danielpopovic
Aktual

VIP večerja z Danielom Popovićem v Hotelu Dolenj'c

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste