Astronapoved

Horoskop za soboto, 15. junija

N.K.
15. 6. 2024, 06.15
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v tehtnici

Profimedia
/

OVEN – Vpliv Lune v tehtnici prinaša nepričakovano srečanje, ki bo rodilo poslovni ali oseben uspeh. Posebej bodite pozorni na očitna znamenja, ki vam ta dan pridejo na pot. Privoščite si zabavo ali druženje s prijatelji.

BIK – Čas je, da spremenite prioritete. Vaša vladarica Venera vam pošilja prijetne spodbude za več akcije in druženja v prostem času. Danes boste resnično uživali na izletu v prijetni družbi.

DVOJČKA – Malo si boste oddahnili, saj je Luna v sorodni tehtnici. S prijateljem boste razrešili nesporazum, ki vas je dolgo obremenjeval. Proti večeru boste razigrani v pravi družbi.

RAK – Luna je danes v zračni tehtnici, zato boste dan preživeli kot bi hodili po oblakih, a pazite, da ne boste preveč zasanjani. Zadovoljni boste, saj ste opravili precej težavno delo. Zdaj bo čas za počitek.

LEV – V dopoldanskem času boste precej utrujeni, dela danes ne boste opravili. Počasi boste morali priznati, da imate preveč obveznosti, tudi v prostem času.

DEVICA – Dopoldan boste preživeli v svojem slogu, delovno in zagnano. Pri tem ne boste odnehali, dokler delo ne bo opravljeno. Žal bodo tudi v prostem času od vas pričakovali usluge.

TEHTNICA – Luna bo danes v znamenju zračne tehtnice in čutili boste močno podporo prijateljev, še posebno zaradi povezave s prinašalcem sreče, Jupitrom. Tudi partner bo začutil, da ga potrebujete.

ŠKORPIJON – Službene obveznosti boste morali vseeno dokončati kljub prostemu vikendu. Pohiteli boste, doma potrebujejo vašo oporo in pomoč pri gospodinjskem delu. Precej utrujeni boste.

STRELEC – Danes boste srečni in zadovoljni v družbi prijateljev in partnerja. Večer bo zelo živahen. Znašli se boste sredi precej zanimive druščine in odvil se bo poučen pogovor.

KOZOROG – Luna je trenutno pod vplivom družabne tehtnice, kar bo dvignilo vašo samozavest. Dobili boste dobre novice o novih denarnih prilivih, ki se vam obetajo. Veseli boste izboljšanja na več področjih.

VODNAR – Dopoldne boste precej zmedeni, saj boste morali predelati misli, ki vam krožijo po glavi in niso nujno pozitivne. Motijo vas ljudje, ki so odvisni od vas in vam omejujejo svobodo.

RIBI – Planeti in sonce v znamenju dvojčka ter luna v znamenju tehtnice bodo zmagovita kombinacija, da boste vikend preživeli v svojem slogu, sproščeno, zabavno in zanimivo.

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste