Angelska sfera

Do ozdravitve telesa in duha nam pomaga nadangel Rafael

Novka Savičić, intuitivna coachinja
13. 6. 2024, 16.30
Deli članek:

Že stoletja nazaj je bila človeštvu dodeljena pomoč, ki ji lahko rečemo tudi frekvenca za ohranjanje zdravja telesa, uma in duha. In ta benevolentna pomoč se imenuje nadangel Rafael.

AdobeStock
Rafaelova iskrivo zeleno zlata svetloba pomirja s sočutjem, usmiljenjem in neskončno skrbjo za ljudi.

Ta prečudoviti nadangel je nadangel zdravljenja, pravzaprav že njegovo ime pomeni Bog, ki zdravi. Dela s tistimi, ki si želijo bolj približati Bogu in izkusiti božji mir. Njegova nežna, iskrivo zeleno zlata svetloba vas bo pomirila s svojim sočutjem, usmiljenjem in neskončno skrbjo za ljudi. Dala vam bo upanje tam, kjer mislite, da ga na tem svetu ni več. Je zaščitnik vseh zdravilcev, popotnikov, delavcev v zdravstvu in pogosto ga povezujemo z veseljem ter smehom. Pomaga vam lahko vzpostaviti harmonijo v odnosih.

Zdrav duh v zdravem telesu

Zdaj je tudi znanstveno dokazano tisto, kar so radi govorili že stari Rimljani, in sicer da je zdrav duh rad v zdravem telesu (latinsko Mens sana in corpore sano). Zato ni nobena skrivnost, da nadangel Rafael zdravi telo, duha in čustva, pri čemer vam na srce polaga, da ste za to v veliki meri odgovorni sami s svojim življenjskim slogom. Ta čudoviti nadangel vam lahko nudi zaščito na vaših potovanjih, prikliče varnost v negotovih situacijah in poskrbi, da ostanete zdravi ter da vse poteka brez zapletov. Če ste zdravi, ga lahko prosite, da vam pomaga ostati pri zdravju. Če imate zdravstvene težave, ga prosite za pomoč in pričakujete lahko, da se bodo vaše okoliščine obrnile na bolje.

Z njegovo pomočjo lahko spremenite nezdrave navade, kot so pitje alkohola, kajenje, zaužitje prevelikih količin sladkorja. Prenehate lahko s katerokoli razvado, pa naj bo to igranje iger na srečo, odvisnost v odnosih ali morda katera od novodobnih bolezni, kot so denimo obsedenost z zdravim načinom življenja. Ne nazadnje ga lahko tudi prosite, da vam pomaga spopasti se s stresom v delovnem okolju.

Ko stopite na pot zdravljenja, se najprej vprašajte, za kaj potrebujete zdravljenje. Morda imate težave na fizičnih telesih ali neko travmatično izkušnjo, ki potrebuje zdravljenje. Žalostna resnica je, da 90 odstotkov naših zdravstvenih težav povzročimo sami ali pa izvirajo iz naše bližnje okolice. Ostalih 10 odstotkov bolezni je karmičnega izvora.

oa
Novka Savičić

Ljubezen do sebe

Ker ste prav vi kot posamezniki središče vašega mikro vesolja, je najbolj smiselno, da na prvem mestu krepite zdrav odnos sami s seboj. Nujno je, da začnete katerokoli zdravljenje z ljubeznijo do sebe. Ljubezen do sebe v osnovi pomeni, da ne povzročate škode sebi ali drugim. Pri čemer ne zamenjujte izraza z brezpogojno ljubeznijo, ker nič na Zemlji ni brezpogojno niti je mišljeno, da bi bilo.

Ljubezen do sebe je splošen izraz, ki se uporablja za prijaznost do sebe, kar pomeni, da ne bi smeli uporabljati besed, kot so neumen/neumna sem. Vendar ta izraz pomeni še veliko več. Pomeni tudi, da lahko pozdravite svoje fobije, čustvene travme, vse neželene vzorce, ne glede na to, ali so generacijski ali lastni. Seveda že delate na tem, kot ves preostali svet, kajne?

Prosite nadangela Rafaela, da vam pomaga ozdraviti čustva ter misli, in sčasoma boste ugotovili, da se bodo vaše fobije počasi razblinile, travmatične izkušnje zacelile in vaši družinski vzorci bodo nadomeščeni z novejšimi, bolj svetlobnimi. Vedno se spomnite še na zdravljenje vašega uma in vaše avre, saj morajo biti vsa telesa v harmoniji, da bi bili popolnoma zdravi.

Prošnje bodo uslišane

Priporoča se, da pri delu z angelsko sfero vedno izhajate iz hvaležnosti. Hvaležnost je tista, ki odpre pot do vašega srca in vam da moč, da se soočite z izzivi, da vidite v tem priložnost za rast in ne ovire. Denimo, da ste pravkar imeli operacijo, ki je bila uspešna, vendar ste nekoliko zaskrbljeni zaradi dokončnega celjenja rane. Prosite nadangela Rafaela, da vam pomaga zaceliti rano in da vse poteka gladko, dokler popolnoma ne ozdravite. Morda imate težave s kožo? Dovolite, da vam nadangel Rafael predlaga kaj spremeniti v prehrani in na to doda še svoj zdravilni dotik.

Nadgradnja pomoči

Prosite nadangela Rafaela, da vam pomaga prepoznati, kje pravzaprav potrebujete ozdravitev. Včasih bo lahko fizična bolezen naključna in se vam ne bo niti sanjalo, kaj jo je povzročilo. Ali pa ga preprosto prosite, da zaceli in zašije vašo avro ali naj naredi zdravljenje preprosto tam, kjer je to potrebno. Mogoče v tem trenutku bolezen še ni vidna, tako nas bo nadangel Rafael opozoril na to, saj on zaznava veliko več kot mi. Mnogi se obrnejo na nadangela Rafaela v času stiske, ali ko iščejo vodstvo na svojem duhovnem popotovanju.

Spodbudno naprej

Nadangel Rafael vas spodbuja, da sprejmete moč zdravljenja in naredite proaktivne korake k dobremu počutju. Njegova božanska prisotnost osvetljuje pot k celovitosti in notranji harmoniji. Ta očarljivi nadangel vas bo pomiril na načine, ki si jih še niti ne predstavljate, in nikar ne skrbite, če bo med zdravljenjem priteklo tudi nekaj solz, pomiril bo tudi te. Nato se zahvalite nadangelu Rafaelu. 

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste