Angelsko število

10. oktober je dan, prežet s prav posebno energijo

Neja Kralj
10. 10. 2023, 19.55
Posodobljeno: 10. 10. 2023, 19.58
Deli članek:

Ponavljajoča števila so za razlagalce pomenov vedno bolj mamljiva od navadnih. In današnji dan, 10. oktober, je zaradi svojih energij eno najbolj zanimivih.

Profimedia
Pomen števila 1010 je, da se bo v vašem življenju pojavil nov začetek (v takšni ali drugačni obliki): morda vas bodo poklicali iz podjetja, kjer ste že pred časom dali prošnjo za službo, morda se vam ponudi priložnost za potovanje ali pa spoznate novo, pomembno osebo v vašem življenju … Odprite oči in naostrite čute ter bodite odprti za spremembe. Fotka 10. oktober je dan, ko bi morali biti pripravljeni vstopiti v preobrazbeno fazo svojega življenja.

V numerologiji je število 10 karmično število. Medtem ko druga karmična števila (13, 14, 16 in 19) kažejo, da obstaja dolg, ki ga je treba plačati, karmično število 10 ponuja nekaj drugega. Ta številka dejansko ponuja izbruh dobre karme. In z dvojnim odmerkom te energije, ki nam je na voljo 10. 10., prihaja čudovita priložnost, da opravite nekaj dela v zvezi z dokončanjem določenih stvari v svojem življenju, ki jih je treba zaključiti.

NOVO ROJSTVO

Numerologija v številu 10/10 prepoznava portal za ponovno rojstvo. Tukaj je namreč priložnost, da prepoznamo in ukrepamo po svojem občutku individualnosti ter uveljavimo svojo neodvisnost na zdrav in dinamičen način – stopiti v svojo pristnost pa je prav edinstven izziv. Z dvojnim številom 10 nam je na voljo tudi energijsko odprtje, ki se povezuje z dragocenimi energijami števila 1 – to so vodstvo, neodvisnost, individualnost, ustvarjalnost in pionirski duh. In tako, če smo voljni in pripravljeni, je tukaj povabilo, da ukrepamo, da dokončamo, kar je bilo storjeno v našem življenju, in nato usmerimo svojo pozornost in talente v nove začetke. Kljub temu bo numerologija 10/10 zahtevala precej poguma in iniciacije za optimalne rezultate.

TAKTIKE ZA IZKORISTEK ENERGIJ

Premislite o lastnem razmišljanju. Ali se lahko umaknete in vidite, na kakšen način ste morda živeli z zastarelim operacijskim sistemom oziroma ali delate v okviru omejenih prepričanj in izrabljenih spominov, ki vas še naprej držijo za talca v neizpolnjujočem ali skritem življenju?

Nič več izgovorov. Čas je, da prevzamete odgovornost za to, kjer ste se znašli zdaj – pa naj bo situacija dobra ali slaba. Z mesta, kjer trenutno stojite, naredite načrt za spremembo, ki jo želite videti, pa naj bo to le en majhen korak ali monumentalen premik. Nadvse pomembno ob energijskih premikih je tudi nekaj, na kar se vse prepogosto pozablja: razvedrilo. Vse spremembe, prehodi in zagoni so namreč zelo vznemirjajoči ter se lahko obrnejo v preobremenjenost in občutek odvečne težke. Če je tako, poskusite spremeniti perspektivo in uravnavati tempo. Poiščite humor, ko ga najmanj pričakujete.

ZANIMIVOSTI

Če število 10 zmanjšamo na eno samostojno število, dobimo število 1. V numerologiji se število 1 pogosto povezuje z lastnostmi, kot so samostojnost, liderstvo, ambicija, ustvarjalnost in novi začetki. To je število, ki izraža moč, energijo in potrebo po napredku. Če pa število 10 obravnavamo kot kombinacijo števil 1 in 0, ima to tudi svoj pomen. Število 0 pogosto simbolizira potencialnost, začetek, praznino ali duhovno rast. V kombinaciji s številom 1 bi se lahko razlagalo kot začetek novega duhovnega potovanja ali razvojno fazo, kjer se posameznik začne zavedati svojega notranjega potenciala in se usmerja k novim začetkom v svojem življenju.

ANGELSKO ŠTEVILO

Število 1010 je močno prežeto tudi z angelskimi energijami in v sebi nosi sporočilo vaših duhovnih vodnikov, da se bosta vaše trdo delo in potrpežljivost poplačala. Prihaja nekaj pozitivnega! Če ste se počutili potrto, ali kot da ste spregledani, se bo to morda končalo prej, kot si mislite.Pomen angelske številke 1010 predstavlja dejstvo, da vas angeli aktivno varujejo pred škodo. S tem bi se lahko v vašem življenju pojavili prikazi veselja, brezpogojne ljubezni, čistosti in obilja.

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste