Deluje!

To so trije kristali, ki vas bodo z obiljem obdarovali

Elina Allais
8. 3. 2023, 21.09
Posodobljeno: 8. 3. 2023, 21.49
Deli članek:

Obilje različnim ljudem pomeni različno. Za nekatere je obilje občutek izpolnjenosti in sreče, za druge finančna blaginja ali romantično razmerje … Seveda lahko pomeni tudi vse našteto.

Profimedia
Verjemite, da ima moč kristala dostop do vaših srčnih želja.

Da bi v svoje življenje pritegnili obilje, se moramo uskladiti z njegovo energijo. V bistvu to pomeni zaupanje.
Naučiti se moramo zaupati sebi in vesolju. Tam zunaj je neskončno polje možnosti za uresničitev naših srčnih želja. Če pa naša lastna energija vibrira na nižjih frekvencah, frekvencah strahu in dvoma, ni pomembno, koliko smo osredotočeni na vizualizacijo svojih sanj ali namenov, obilje ne more najti poti do nas.
Zaupanje, vera in hvaležnost za to, kar že imamo, so ključi, ki čarobno odpirajo vrata, da v naša življenja priteče več obilja.
Predstavljam vam svoj izbor kristalov, ki privabljajo obilje.

Dreamstime
Zeleni opal

ZELENI OPAL
Pomirjujoča energija zelenega opala vas opominja, da opustite strah in dvome. Namesto da skrbite, kdaj in kako se bodo vaše sanje spremenile v resničnost, se poskusite počutiti dobro že glede tega, kje v življenju ste trenutno. Poskusite najti veselje tukaj in zdaj in ohranite svoje vibracije visoko.
Ko določite namere in vizualizirate želeni rezultat, se osredotočite na občutek, ki bi ga imeli, če bi bilo vse to obilje, ki ga želite manifestirati, že vaše. Zeleni opal vam bo pomagal, da se navdušite nad prejemanjem stvari, ki jih poskušate pritegniti v svoje življenje. Ta občutek navdušenja vam bo pomagal preživeti čakalno dobo.
Delo z zelenim opalom krepi domišljijo in pomaga sprostiti ustvarjalnost. Vsi imamo skrite talente, ki bi jih lahko kreativno uporabili, da bi v življenje pritegnili več obilja.
Zeleni opal je odličen kristal za določanje namer in sejanje semen novega začetka. Njegova poživljajoča in osvežujoča energija simbolizira pomlad in živahno rast. Kot kristal prilagajanja vam pomaga, da se prilagodite okoliščinam in kar najbolje izkoristite dane priložnosti.

Profimedia
Rumeni aventurin

RUMENI AVENTURIN
Kristali aventurina vsebujejo kremen, ki jim daje edinstveno sposobnost krepitve energije. To je izjemno koristno pri manifestacijskem delu, saj lahko kristali aventurina v kombinaciji s katerimkoli drugim kristalom ponudijo dodatno moč.
Rumeni aventurin pomaga aktivirati in uravnovesiti čakro solarnega pleksusa, iz katere izvira osebna moč. Šele ko je vaša solarna čakra aktivirana, lahko obilje prosto teče.
Kristal vas spomni na pomen samozavesti in lastne vrednosti za uresničevanje srčnih želja.
Veliko ljudi ima globoko zakoreninjena prepričanja o nevrednosti, ki blokirajo tok obilja. Delo s kristalom rumenega aventurina nam pomaga spoznati, da smo vedno vredni obilja, ki nam ga vesolje poskuša poslati.
Na primer, če želite pritegniti zdravo romantično razmerje, a globoko v srcu ne verjamete, da si zaslužite ljubezen, podzavestno blokirate tok obilja. Enako velja za manifestiranje denarja in finančne blaginje. Bistveno je, da poznate svojo vrednost in ste prepričani, da si zaslužite le najboljše.
Kristal rumenega aventurina vas še opominja, da morate poleg vizualizacije, določanja namer in dela na lastni vrednosti sprejeti pozitivne korake za uresničitev cilja.

Dreamstime
Modri apatiti

MODRI APATIT
Še en kristal, ki pomaga spremeniti sanje v resničnost, je kristal manifestacije modri apatit.
Ta očarljivi modri kristal vas opominja, da bi morali svojo miselnost preusmeriti od pomanjkanja k izobilju. Namesto da se kaznujete z mislijo, da ste nekaj zamočili ali zamudili priložnosti, si poskusite predstavljati brezmejne možnosti, ki vam jih ponuja vesolje.
Kristal modrega apatita vas spomni, da je obilje vaša rojstna pravica in da obstajajo neverjetne priložnosti, ki čakajo, da jih zgrabite. Delo s tem kristalom okrepi željo po življenju in vas napolni z motivacijo, da ukrepate in spremenite svoje sanje v resničnost.
Drugo sporočilo, ki vam ga prinaša modri apatit, je zaupanje v božanski čas. Povejte si, da se vam na poti do večje izpolnjenosti in obilja ne mudi. Tudi če stvari trenutno niso videti popolne, zaupajte in verjemite z vsem srcem, da so vaše najbolj nore sanje že na poti k vam. To vam omogoča, da se sprostite in uživate v sedanjem trenutku.

OBRED
Udobno se namestite v tihem prostoru. Sprostite telo in duha tako, da nekajkrat globoko vdihnete in izdihnete. Vzemite kristal in ga držite v rokah. Zaprite oči in vizualizirajte svetlobo, ki seva iz njega in obdaja vse vaše telo.
Zdaj pa si predstavljajte, da je vse, kar želite pritegniti v svoje življenje, že tukaj. Vizualizirajte svoje sanje ali cilj – kot da se je že manifestiral. Kako bi se ob tem počutili? Poskusite začutiti te občutke zdaj. Uporabite svoja čutila za vid, vonj, dotik, okus in sluh, da uresničite svoje sanje.
Ko ste pripravljeni, odprite oči in izgovorite mantro: »Navdušen(a) sem in pripravljen(a) sprejeti vse obilje, ki mi prihaja naproti. To obilje sprejemam z odprtim srcem in odprtimi rokami.«

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste