Napoved do 17. julija

Tedenski horoskop: naj polna Luna postane vaš izgovor za dobro druženje

Andreja Novak, astrologija
10. 7. 2022, 15.00
Posodobljeno: 10. 7. 2022, 20.25
Deli članek:

Pospravite svoj dom tako, kot da se pripravljate na pomembno praznovanje.

Profimedia
»Bogastvo se neovirano pretaka skozi mene in mi ustvarja novo vibracijo življenja.«

Polna luna v sredo naj vam bo izgovor za dobro druženje, saj boste na ta način lahko prejeli optimalno podporo za dobre odnose pa tudi za večjo čustveno uveljavitev tam, kjer želite uspeti. Zato naredite piknik v naravi in povabite sodelavce ali člane svojega kluba ali organizacije, kjer želite narediti nekaj več za kraj in okolico.

Afirmacija obilja za ta teden:
Kako se dobro pripravite na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čim bolj sprostite, ne premišljujete o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo trikrat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.
»Bogastvo se neovirano pretaka skozi mene in mi ustvarja novo vibracijo življenja.«

Oven 21. 3. – 20. 4.
LJUBEZEN
Odkrivala se bo vaša moč v komunikaciji, saj boste prek pogovorov razrešili številne težave. Želeli si boste konkretnih rezultatov v širši okolici, a jih boste morali najprej ustvariti doma.
ZDRAVJE
Naredite si seznam vsega, kar je treba narediti, in se lotite korak za korakom. V tem imate največjo podporo zvezd, saj boste zaključili nekatere projekte. Zaščitite svoj dom, predvsem pa svoje zdravje. Šele potem se vam bodo odprla nova družbena vrata, ko se boste lahko vnovič vrnili v družbo in se dogovorili za nekaj novega.
DENAR
Občutljivi boste glede finance, zato ne sprejmite ničesar, dokler ne vidite plačilnih pogojev in vsega, kar je povezano z denarjem. Lahko veliko pridobite ali veliko izgubite, zato previdno. Življenje vas bo malo postavilo na hladno. Imeli boste željo po večji komunikaciji, obiskih in druženju, a kar ne bo nikjer pravih ljudi.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, če boste konkretno, materialno, pregledali celotno svojo situacijo, saj boste prek tega dobili odlične ideje, ki bi vam lahko prinesle pravo bogastvo. Zaupajte intuiciji.

Bik 21. 4. – 20. 5.
LJUBEZEN
Ljubezen se vas bo dotaknila bolj, kot ste pričakovali. Toliko poklonov že dolgo niste dobili in aktivirana bo vaša strast. Samski se ne upirajte poletni ljubezni, tisti v zvezi pa premislite, kaj si res želite.
ZDRAVJE
Ne bodite nestrpni, saj to škoduje predvsem vam, posledično tudi vsem vašim odnosom. Organizirajte se tako, da boste lahko izpolnili obljube in zares preživeli nekaj časa z domačimi. Popazite na besede, da ne boste po nepotrebnem izzivali prepirov in s tem še poslabšali skupno druženje, ki ga je čisto premalo.
DENAR
Usoda vas bo izzivala z zapleti, na katere pa ne odgovarjajte, raje se odločajte še naprej za čas z družino. Premagali boste določen čustven vzorec, kar vas bo umirilo. Nujen čas za družino, če se želite izogniti neprijetnostim. Ne jezite se na njih, če imate vi premalo časa zanje.
Kje vas čaka sreča?
Odličen sloves vam bo prinesel srečo in lažje se boste odprli kreativnosti in vsem darilom usode. To pa vam bo dalo pozitiven naboj, da se boste lotili stvari na čisto drugačen način. Ljubezen bo zacvetela.

Dvojčka 21. 5. – 20. 6.
LJUBEZEN
Venera je še vedno v vašem znamenju in odprla vas bo za flirtanje ali celo kaj več. Srečni boste v ljubezni in vse boste bolje počeli zaljubljeni. Če ste samski, se samo ozrite naokoli. Očesni stik bo pokazal, da ste srečali pravo osebo. Morda bo malce starejša od vas ali pa zaposlena v javni upravi, imela bo uniformo ali večjo odgovornost v sistemu.
ZDRAVJE
Klepetavi boste in prek pogovorov našli vse rešitve. To vam bo še dodatna potrditev, da zmorete vse. Zdi se vam namreč, da lahko vse rešite z besedami, kar vam bo dobro služilo skozi poletje, to pa vam bo okrepilo dobro počutje.
DENAR
Imeli boste srečo večjo ko pamet, in ne da bi se zavedali, boste rešili govorice v službi ter se izognili težavam. Vztrajni boste v vsem, česar se boste lotili. Pri tem vas bo jezilo predvsem to, da morate vsakič na novo vsem razložiti, kaj bi želeli narediti.
Kje vas čaka sreča?
Naključni dogodki v službi vas bodo osrečili in vas obrnili v drugačno smer. Veseli boste presenečenja, ki vas bo odprlo za dogodivščine, ki ste jih pogrešali. Aktivirali se boste v življenje.

Rak 21. 6. – 22. 7.
LJUBEZEN
Obetajo se dramatične spremembe, saj se bodo spremenili pogoji osnovnih potreb. Morda se boste osamosvojili poslovno, ali šli na svoje živet, ali se odselili iz skupnega gospodinjstva. V vsakem primeru vas čaka eden večjih dogodkov leta.
ZDRAVJE
Ne upirajte se spremembam, a glejte, da jih ne boste sami sprožali na slab način in si posredno še kvarili zdravja. Preverite, komu ali čemu se upirate. Polna luna 13. julija v znamenju kozoroga vas bo pri tem podprla, da boste lahko sledili svojim temeljnim vrednotam, ki so bolj tradicionalne, kot si vi mislite.
DENAR
Občutljivi boste na dogajanje v službi in s tem »pošiljali« dogajanje v pozitivno smer. Razmislite, česa se bojite in kako hitro vse to vpliva na vaše dobro počutje. Uprite se v pravo smer.
Kje vas čaka sreča?
Aktivni boste in ponosni na svoj napredek. Če ne želite, da vam drugi vzamejo kosa pogače, je boljše, da ne razlagate naokoli, dokler ni vse stabilno. Novi temelji so še občutljivi pri odnosih, zato pazite nanje, da boste res okusili srečo.

Lev 23. 7. – 22. 8.
LJUBEZEN
Strast se bo počasi, a vztrajno naseljevala v vas. Ne glede na to, da ne boste imeli preveč časa za to, se boste začeli zavedati osebe, ki vas vedno razveseli in vas naredi samozavestne. Malo boste ljubosumni, tudi to bo dodaten razlog, da se boste želeli družiti z novo ljubeznijo.
ZDRAVJE
Srečni boste in zaljubljeni. Ne glede na to, da boste polno zaposleni in da boste precej časa porabili za druge stvari, boste dobro poskrbeli tudi za svoje počutje.
DENAR
Čustva vas bodo podprla, da boste izpeljali stvari, za katere ste predolgo čakali na partnerjevo potrditev. Zdaj boste to izpeljali po svoje in se odprli sreči, ki vam bo povsod sledila. Ljubezen vas bo čakala ter vas celo spodbujala, da optimalno naredite vse, kar morate.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, če se ne boste bojevali proti svojemu srcu. Raje mu dovolite, da se sprosti, in ga osrečite ter se raje bojujte za stike in srečanja s svojo ljubeznijo. To bo veliko bolj koristno in smiselno za vas, saj vam bo odprlo prav takšno življenje, ki si ga želite.

Devica 23. 8. – 22. 9.
LJUBEZEN
Srečni boste v ljubezni, tudi samski sveže zaljubljeni in čakali na dober trenutek za naslednje korake v tej smeri. Ljubezen bo namreč psihično dinamična, kar vas bo sprostilo. Jasno vam bo, da je ob vas oseba, s katero ne boste mogli manipulirati, saj vas vidi in razume mnogo bolje kot kdorkoli drug.
ZDRAVJE
S svojim dobrim počutjem boste velik vpliv na druge, ki pa se ga najprej ne boste zavedali, zato boste morda pretiravali v nekaterih stvareh. A se bo vse dobro izšlo in vas osrečilo.
DENAR
Precej dela ste si nakopali na glavo v zadnjem trenutku, a vas to osrečuje, še posebej, ker veste, da vas to poveže z vam pomembnimi ljudmi. Upirali se boste standardom ter vse naredili po svoje. Vztrajajte v vsem, kar ste se dogovorili, da se v službi izognete težavam. Nekateri vas bodo namreč želeli prikazati kot krivca, a se jim ne bo tako izpeljalo, kot so si zamislili.
Kje vas čaka sreča?
Vztrajni boste v vsem, česar se boste lotili, in pri tem boste imeli srečo. Vse se bo dobro uredilo, ne glede na vplive iz okolja.

Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
LJUBEZEN
Samozavestni boste in z lahkoto se boste dogovoriti za vse, kar je pomembno. Če boste želeli ljubezen ali strastne iskrice spraviti v življenje, boste imeli za to številne možnosti. Strastni boste in sreča vam bo sledila, saj se boste na vse odzivali z velikim sprejemanjem ter sodelovanjem. Sprostite se, poletje je.
ZDRAVJE
Imeli boste dober notranji magnetizem, ki vas bo osrečil, saj bo v vašo bližino vodil zanimive ljudi. Flirtanje vam bo postalo skoraj navada.
DENAR
Sproščeni boste, zato se ne boste preveč ozirali na to, kaj se bo dogajalo, pomembno vam bo le, da se boste ob vsem počutili dobro, koristno in hkrati svobodno.
Kje vas čaka sreča?
Srečno in brezskrbno boste sledili svoji poti, kar vam bo prineslo velik uspeh. Strastna vizija vam bo dajala moč, da boste z lahkoto razrešili težavne stvari in veseli boste dogajanja v ljubezni. Možnosti so, da se zapletete v ljubezensko zgodbo z dvema simpatijama in da boste tudi zaradi tega zelo neodločeni, kako razpolagati s svojim časom in kako se izmuzniti preveč resnim obveznostim.

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
LJUBEZEN
Bodite pozorni na spremembe, saj so samo navidezne in vas še bolj zavezujejo na preteklost. Raje preglejte, katera čustva morate odmrzniti in katere dolgove poravnati, da boste lažje zadihali.
ZDRAVJE
Sprostite se in pomirite z okoljem ter raje pokažite svoje prave barve. Če vam bo to uspelo, boste pridobili tako dobro družbo in pomoč kot tudi dobro izboljšanje vašega zdravja in počutja.
DENAR
Kar nekaj stvari boste morali urediti uradno, s papirji in ustanovami, tako da urejajte stvari pravočasno, saj si boste tako pridobili marsikatero ugodnost, kot če stvari še naprej zavlačujete.
Kje vas čaka sreča?
Odličen instinkt vam bo rešili prenekatero stvar, ki vam jo bo usoda pripeljala na pot še iz preteklosti. Zato se lotite vsega takoj, saj ko vas spreleti misel in s tem intuicija kot opomnik, duša aktivira tudi podporo, ki vas bo vodila v smeri dobre rešitve. Zato je še toliko bolj pomembno, da ne odganjate misli na težave, temveč jih sprejmete in reagirate z reševanjem, dokler se ne zaključijo vse odprte stvari.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
LJUBEZEN
Sledili boste intuiciji v ljubezni. Ne glede na to, da vam bo neugodno, ko bodo drugi spremljali, kaj počnete, boste na koncu vseeno zadovoljni s svojim uspehom. Prijatelji vas pri tem ne bodo mogli podpreti, a vam bo dobro, saj boste bolj uživali sami ali z družino.
ZDRAVJE
Če se boste lotevali prenove doma ali česa podobnega, bodite natančni in predvsem zbrani. Pazite tudi na zaščitna sredstva, saj bi vas lahko od določenih substanc bolela glava. Zato se v tem času izogibajte alkohola.
DENAR
Pogovorite se o vsem, kar vas muči glede finančnega stanja, saj bo to najhitreje pregnalo vaše dvome. S tem si boste odprli nove priložnosti. Veliko se bo dogajalo in srečni boste, ko boste vse uredili.
Kje vas čaka sreča?
Previdni boste glede službenih ali finančnih novic, saj se vam bo zdelo vse malo sumljivo. Začutili boste, da se začenja dobro poletje, lahko boste zadihali po svoje, a boste vraževerni na prehitro veselje, zato boste srečni, ko se boste končno lahko sprostili.

Kozorog 22. 12. – 20. 1.
LJUBEZEN
Sebe postavite na prvo mesto in sprejmite odgovornost za vse, kar počnete, če želite uresničiti svoje najgloblje želje. Ljubezen bo lepa, če se ji boste lahko odprli na sproščen in dokončen način.
ZDRAVJE
Aktiviral se vam bo močan magnetizem, kar vam bo čisto novo. Kar malce se boste ustrašili svojih novih moči. Je pa to odličen čas za sprostitev in vzpostavitev novega načina sodelovanja z ljudmi. Zato si zapomnite svoje občutke in način, s katerim ste doživljali sebe in svoje telo. Okrepite tudi fizični trening oz. razgibavanje, saj vam bo to pomagalo ohranjati samozavest in dobro počutje.
DENAR
Jasno se pokažite in hitro boste videli, koliko vpliva imate na okolico. Ne ozirajte se na druge, če je vse odvisno od vas. Rezultati bodo dobri in hitri, zato boste ponosni nase.
Kje vas čaka sreča?
Končno se vam obetajo zaslužen počitek, praznovanje in sreča. Polna luna vas bo 13. julija podprla skoraj pri novem rojstvu. Počutili se boste kot prerojeni, saj boste odložili težja bremena, ki ste jih nosili namesto drugih.

Vodnar 21. 1. – 18. 2.
LJUBEZEN
Polna luna bo okrepila srečo in dobro počutje, končno boste imeli malo časa zase in osebno srečo. Predajte se ji in se veselite vsakega trenutka ter bodite pozorni na čustva. Upoštevajte jih, negujte ter ne dovolite, da bi vas vsakdanje obveznosti prevzele in odmaknile od veselja.
ZDRAVJE
Zaradi prekomerne utrujenosti boste strogi pri stikih z novimi ljudmi, kar bo izzvalo precej začudenja, a ne boste odnehali. Želeli boste namreč prekiniti običaj, da na koncu vi poslušate vse ter jih tolažite za to, kar so si sami krivi.
DENAR
Imeli boste dobre načrte, ki pa se ne bodo izšli povsem tako, kot pričakujete. Čustva vas bodo zapeljala v čisto drugo smer, da boste komajda sledili dogajanju in boste pozabili na vse.
Kje vas čaka sreča?
Preteklost bo preveč prisotna, saj se je očitno ne morete povsem rešiti. A srečni boste, če ji ne boste dajali pozornosti in časa. Vzpostavite notranjo harmonijo in si dovolite spustiti vse stvari, na katere nimate vpliva. Ustvarite si svoj dom na način, ki vam ustreza, in sprejmite številne dobre ideje, ki se bodo pojavljale.

Ribi 19. 2. – 20. 3.
LJUBEZEN
Pazite, da ne razpršite vse svoje pozornosti. Ne ukvarjajte se z večjim številom projektov in še z ljubeznijo, saj ne boste nič izpeljali do konca. Če se tako na primer lotite prenove doma, bodite natančni in zbrani pri le tej nalogi.
ZDRAVJE
Vehementno boste sledili dogajanju in pretiravali v delu, kar si boste krivi sami. Zato se sprostite, ne iščite krivcev. Začnite načrtno uživati življenje, kar vas bo zelo osrečilo.
DENAR
Pretekli trudi in konkretno delo vam bodo končno prinesli boljše rezultate, ki so bodo pokazali tudi v povsem konkretnem finančnem stanju. Ponosni boste na materialne dosežke. Pazite pa, da ljudje iz preteklosti ne izkoristijo vaše dobre volje za svoje interese. Ne verjemite lepim besedam, prisluhnite resnici, ki se bo pokazala zelo kmalu.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste s svojimi dosežki, saj ste potrebovali veliko poguma, da ste vztrajali na poti, ki na začetku ni obetala. Še naprej vztrajajte pri svojih ciljih, ki pa jih morate osebno zagovarjati in se srečati s pomembnimi ljudmi, da se bo vse naprej dobro odvijalo.

Estrada

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste