Stara znanja

Bela magija za priklic ljubezni

Neja Kralj
26. 4. 2023, 14.00
Deli članek:

S pomočjo sredstev, obredov in urokov bele magije lahko pospešimo dogajanje na ljubezenskem področju – a delovali bodo le, če jih izvedemo s primerno predanostjo in zavedanjem.

PS
Cilj, ki ga želite doseči s pomočjo bele magije, mora biti stvaren.

Čeprav nam bela magija pomaga privlačiti v življenje vse dobro, na primer srečo, ljubezen, prijateljstvo, je zaradi tega ne smemo jemati z lahkoto. Po mnenju poznavalcev je bolje ne opravljati čarovnij kakor lotevati se jih zgolj iz zabave ali s kančkom dvoma – poleg tega, da tako ali tako ne bodo delovale, imajo lahko tudi različne neželene posledice.

Bele magije ne smete izvajati, če bi s tem lahko komu škodili.

Prav tako ne smete izvajati bele magije, če bi pozitiven rezultat nekomu škodil (na primer če je vaš izbranec poročen in bi s priklicem njegove ljubezni oškodovali njegovo ženo). Cilj, ki ga želite doseči s pomočjo bele magije, mora biti stvaren: če boste skušali s čarovnijo priklicati ljubezen nekoga, ki ga sploh ne poznate, ki vas ne mara ali niti ne ve, da obstajate, rezultata seveda ne bo.

Opojni olji za zapeljevanje

To olje lahko uporabite za zapeljevanje – tako, da se z njim nadišavite kot s parfumom, ali pa za popestritev dogajanja v spalnici; v tem primeru ga vmešajte v masažno olje brez vonja ali ga položite na vročo podlago, da odišavi spalnico. Zmešajte žlico svežih ali posušenih lipovih cvetov, žlico svežih ali posušenih listov rastline mata in mandljevo olje (2 decilitra). Pustite namočeno.

Z vonjem, ki spodbuja strasti, ustvarite masažno olje.

Pred uporabo želeno količino olja precedite. Za spodbujanje strasti uporabite kombinacijo eteričnega olja pačulija, sandalovine in borovca. Dve kapljici pačulija, dve kapljici sandalovine in eno kapljico borovca kanite v z vodo napolnjen izparilnik ali v skodelico z vodo, ki jo postavite na radiator oziroma peč v spalnici. Po želji lahko z vonjem, ki spodbuja strasti, ustvarite masažno olje – to storite tako, da v 2 decilitra mandljevega ali kakega drugega nevtralnega olja zamešate po 5 kapljic pačulija in sandalovine ter 3 kapljice olja borovca.

Srednjeveški obred za strastno noč

Lilije so že od nekdaj veljale za čarobno cvetje, v srednjem veku pa so jih s pridom uporabljali kot afrodiziak. Čeprav so jih tedaj v obliki zdravila celo uživali, vam tega ne priporočamo – so namreč strupene. Brez nevarnosti za zdravje pa lahko izvedete naslednji obred, ki naj bi pomagal vzbuditi strastne misli pri vašem izvoljencu. Za srečanje s svojim izbrancem izberite večer polne lune. Dan pred srečanjem si priskrbite 5 rdečih lilij.

Dan pred srečanjem si priskrbite 5 rdečih lilij.

Postavite jih v vazo na okensko polico, tako da bo eden od cvetov v posebni vazi. Vazi morata biti postavljeni na okno, tako da cvetove vso noč obliva mesečina. Naslednji dan, uro pred njegovim prihodom, vzemite lilije iz vaz in pustite, da se nekoliko posušijo. Štiri cvetove položite vsakega v en kot postelje ali sobe. Vsakokrat, ko položite cvet v kot, izrecite: »Blagoslovljena z lunino svetlobo vzbujam strast, ne more se mi upreti.« Zadnjo lilijo podržite nad sredino postelje in trikrat izrecite njegovo ime, nato pa še trikrat zgornji stavek. Nato nad posteljo raztrgajte cvet tako, da se cvetni listi in cvetni prah razsujejo po rjuhah. Počakajte nekaj sekund. Nato previdno, počasi pometite ostanke lilije in jih dajte v posebno posodo, ki jo postavite nekam v bližino postelje – ostale štiri cvetove pustite tam, kamor ste jih razpostavili. 

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste