Astronapoved

Horoskop za sredo, 10. julija

N. K.
10. 7. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v devici.

Profimedia
/

OVEN – Nekaj boste povedali nenavadno, morda tudi nepovezano, zato naj vas ne preseneti nekoliko nenavaden odziv. Tudi v ljubezni je edina pot to, da ste iskreni.

BIK – Ste izjemno zahtevni, zato so drugi z vami previdni. Storili boste nekaj, kar bo takoj premaknilo stvari z mrtve točke. Cena za to pa je vseeno lahko previsoka.

DVOJČKA – Potrebujete kakršenkoli premik, morda bo dovolj že, da se sprehodite, in že boste dobili nov zagon. Vendar vam zvezde za danes odsvetujejo sprehod med izložbami.

RAK – Nekdo vas že nestrpno čaka, vi pa se boste prikazali le za kratek čas. Pazite, da vam ne bi bilo žal, saj bi v resnici pravzaprav radi prenovili vajin odnos.

LEV – Partner je vajen vaše ljubezni do pripovedovanja zgodb in po navadi vas zamaknjeno posluša, zato ga nikar ne prekinjajte, ko vam bo on hotel nekaj povedati.

DEVICA – V zanimivi družbi boste zelo dobro sprejeti. Vseeno ostanite na preži, posebno pri pogovorih o zasebnem življenju. V službi pazite glede denarja in pogodb.

TEHTNICA – Nekaj ste sprejeli hitro, zato poskusite izvedeti, kaj je v ozadju. Nekdo vam je bolj naklonjen, kot si mislite. Sprostite se vendar in poskusite še enkrat.

ŠKORPIJON – Ljubezenski odnosi ne bodo ravno problematični, nekaj pa vas bo vseeno motilo. S partnerjem žal ne bosta na isti valovni dolžini glede pogovorov.

STRELEC – Nimate časa za vse, a vam bo uspelo obveznosti uskladiti in doseči dobre izide. Ne igrajte se z ljubezenskim ognjem, nekdo je veliko bolj zainteresiran, kot se zdi.

KOZOROG – Marsikaj boste opravljali kot po tekočem traku, brez navdušenja. Obstajajo tudi taki dnevi, v katerih ste precej zamišljeni in se ne morete poglobiti v nič.

VODNAR – Ni vse, kot ste si želeli, a vi ste mojster, ko je treba kaj spremeniti. Nihče vas ne ovira, morda si želite le nekaj več časa, da naredite stvari po svoje.

RIBI – Ponujajo vam nekaj zanimivega, a kaj, ko ne morete tega sprejeti. V ljubezni boste uspešni, le ne govorite preveč o povsem zasebnih stvareh iz preteklosti.

Estrada

winona-ryder
Holywoodski nesmisel

Winona Ryder: "Producenti so menili, da nisem dovolj lepa"

Shannen Doherty
Po hudi bolezni

Umrla je priljubljena igralka Shannen Doherty

Alec Baldwin
Sojenje zaradi uboja

Presenetljivo: Sodnica razveljavila obtožnico proti igralcu Alecu Baldwinu

Alec Baldwin
Grozi mu 18 mesecev zapora

Začelo se je sojenje Alecu Baldwinu, en posnetek ga je še posebej prizadel

Kim Kardashian
Bizarno

Kim Kardashian za mladosten videz uporabljala lososovo spermo

brad-pitt, igralec
Z mlajšimi omejeno

Brad Pitt nima praktično nobenega stika s svojimi odraslimi otroki

Zanimivosti

barbie
Nič od tega

Barbika ali Ken? Mattel je v svoj asortiman dodal lutke nevtralnega spola

shakira
Zanimivosti

Shakira podaljšala odmor na finalni tekmi

Revija History naslovka
Delovna sila

Beli sužnji v britanskih kolonijah

zaoeljivke_1
Trijntje

Smrtonosne mlade zapeljivke

hladne pijače, poletje, napitki
Koristno in uporabno

Zvijače, s katerimi bo pijača hladna že v nekaj minutah

profimedia-0319203561
Koebenhavn

S pobiranjem smeti in javnim prevozom do brezplačne hrane, kave ali prenočišča