Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 8. julija

N.K.
8. 7. 2024, 05.40
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v levu.

Profimedia
/

OVEN – Premislite, kakšne naj bi bile posledice pomembne odločitve. Izšli boste kot zmagovalec, a pazite, da ne boste tega predrago plačali. Dan bo ugoden za pogajanja.

BIK – Preden naredite večji korak, dobro razmislite in ugotovite, ali se vam res izplača. Včasih je bolje kakšno mnenje obdržati zase. Zazrite se v boljšo prihodnost.

DVOJČKA – Nečesa se boste spomnili nekoliko prepozno, a se ne bo zgodilo nič hudega. Ste nekoliko prepočasni, a bo za zdaj vse skupaj minilo brez posledic.

RAK – Radi bi se posvetili denarnim zadevam. Morda je težava v tem, da imate še nekaj nerešenih domačih vprašanj. Nadaljujte popoldne, ko boste imeli več energije.

LEV – Danes boste kralji v pravem pomenu besede. Vse se bo odvijalo brez zapletov in samo vprašanje časa je še, kdaj boste začeli prejemati prijetne komplimente.

DEVICA – Ponovno sumite nekoga, ki vam je v resnici vdan. Spremenite svoje obnašanje, sicer se bo le oddaljil od vas. Nekaj vprašanj bo ostalo brez odgovorov.

TEHTNICA – Še vedno niste dovolj samozavestni, nekaj vas moti, zato nenehno spreminjate svoje počutje in odločitve. Pričakujete preveč od osebe, ki jo vznemirjate.

ŠKORPIJON – Nič vam še ni jasno, a upate v uspeh. Vseeno se oborožite s strpnostjo. Družite se z ljudmi, ki bodo spontano prebudili vaš optimizem, ki je trenutno zaspal!

STRELEC – Nekaj se bo razpletalo, a ne po scenariju, ki ga imate v glavi. Vmes bo namreč še nekaj nesporazumov s starejšo osebo. Priznajte si, da sta si preveč različna.

KOZOROG – Pričakujete, da vam nekaj pojasnijo. Ne čakajte na neizogibno, temveč ukrepajte. Sami poiščite odgovor, čeprav boste stežka priznali, kje ste se zmotili.

VODNAR – Imate preveč dela, a ne morete mimo stvari, ki jo želite opraviti brez posrednikov. Morda vas skrbi, kako se bodo odzvali drugi, a prav kmalu se bo rešilo.

RIBI – Žrtvovati morate del dragocene svobode. Nič ni izgubljeno, le pazite, kako boste povedali resnico dragi osebi. Med vama je še nekaj napetosti, a lahko tudi to rešita.

Estrada

winona-ryder
Holywoodski nesmisel

Winona Ryder: "Producenti so menili, da nisem dovolj lepa"

Shannen Doherty
Po hudi bolezni

Umrla je priljubljena igralka Shannen Doherty

Alec Baldwin
Sojenje zaradi uboja

Presenetljivo: Sodnica razveljavila obtožnico proti igralcu Alecu Baldwinu

Alec Baldwin
Grozi mu 18 mesecev zapora

Začelo se je sojenje Alecu Baldwinu, en posnetek ga je še posebej prizadel

Kim Kardashian
Bizarno

Kim Kardashian za mladosten videz uporabljala lososovo spermo

brad-pitt, igralec
Z mlajšimi omejeno

Brad Pitt nima praktično nobenega stika s svojimi odraslimi otroki

Zanimivosti

barbie
Nič od tega

Barbika ali Ken? Mattel je v svoj asortiman dodal lutke nevtralnega spola

shakira
Zanimivosti

Shakira podaljšala odmor na finalni tekmi

Revija History naslovka
Delovna sila

Beli sužnji v britanskih kolonijah

zaoeljivke_1
Trijntje

Smrtonosne mlade zapeljivke

hladne pijače, poletje, napitki
Koristno in uporabno

Zvijače, s katerimi bo pijača hladna že v nekaj minutah

profimedia-0319203561
Koebenhavn

S pobiranjem smeti in javnim prevozom do brezplačne hrane, kave ali prenočišča