Astronapoved

Horoskop za petek, 24. maja

N. K.
24. 5. 2024, 05.50
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v kozorogu.

Profimedia
Fotografija je simbolična

OVEN – Zelo boste romantični, a se boste težko odločali, še posebej v odnosih, ki so že nekaj časa na prelomnici. Pozorni bodite na nekoga v svoji bližini.

BIK – Uspešni boste pri reševanju finančnih vprašanj, a lahko pričakujete zastoje, ki ne bodo odvisni od vas. Spoznali boste lastno moč in jo tudi spretno uporabili.

DVOJČKA – Samskim in vezanim bo naključno spogledovanje v službi prineslo več kot prijetno družbo. Ko vas bodo pozvali k sodelovanju, boste odprti za nove predloge.

RAK – Stvari se počasi urejajo, a ne ravno tako, kot ste si začrtali. Čim prej uporabite presežek energije in se dogovorite glede rekreacije ali skupne zabave.

LEV – Optimizem se umika iz vašega življenja in prihaja konkretno delovanje, ki vam najprej ne bo prav všeč, vendar ga boste kljub temu sprejeli z odprtimi rokami.

DEVICA – Bolj boste uživali pri igri zapeljevanja kot pri samem odnosu, kar bo nekdo tudi opazil. Zelo boste disciplinirani in z veseljem se boste pogovorili o vsem.

TEHTNICA – Veliko sprememb prihaja v vaše življenje. Z nekaj prilagajanja na napetosti pa so spremembe lahko tudi konstruktivne. Delovali boste zelo samozavestno.

ŠKORPIJON – Danes malo pohitite, sicer vas bo preganjal občutek, da za nekoga niste storili dovolj. Vsekakor podajte svoj odgovor na vsa sporočila.

STRELEC – Dovolili si boste več kot sicer. Ljudje, ki vam bodo prihajali na pot, vam bodo poskušali spremeniti pogled na svet, vendar tega ne boste dovolili.

KOZOROG – Priznati si morate, da postajate zelo občutljivi, še posebno če je vpleteno veliko čustev. Nikar ne dovolite drugim, da bi se vmešavali, vse lahko rešite sami.

VODNAR – Čustva bodo danes nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, če boste osredotočeni na to, kar je za vas v tem trenutku zares pomembno.

RIBI – Čakali boste informacije, ki lahko pomenijo prebujanje in dokončen razplet zadeve, ki vas bremeni. Prisluhnite prijateljem, saj bodo delili najboljše nasvete. ***null***

Zanimivosti

krava bipa
Zgolj pasla zijala

Po trgovskem centru na Krku se je sprehajala krava

aleksander veliki_1
Visoka pričakovanja

Kako je Aleksander postal Veliki

trump-sneakers
Tržna priložnost

Podjetje v Trumpovi lasti prodaja superge na katerih je podoba okrvavljenega obraza Donalda Trumpa po streljanju na shodu

prototip, vesoljska-obleka, nasa
Inovacija

Iz urina v okusno vodo v petih minutah

ulla, ulla-serumi, serumi, zdravje, poletje
Zanimivosti

10 poletnih nasvetov za zdravo in sijočo kožo

huawei, huawei-pura-70-ultra, pura-70
Športni fotograf Luka Vovk o Huawei Pura 70 Ultra

Osupljiva moč Huawei Pura 70 Ultra skozi oči fotografa Luka Vovka