Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 20. maja

N.K.
20. 5. 2024, 05.20
Deli članek:

Sonce je v biku, ob 12.59 preide v dvojčka, Luna je v tehtnici.

Profimedia
/

OVEN – Danes boste na dobri poti. Zelo boste dejavni, a tokrat mirnejši glede zadev, ki ste jih očitno že dosegli. Od zmage vas loči le še nekaj majhnih korakov.

BIK – Danes se boste počutili fizično utrujene, saj je očitno, da določenim zadevam še niste kos in vas vznemirjajo. Mnenja se bodo razlikovala, kar vam ne bo všeč.

DVOJČKA – Medtem ko se boste ukvarjali sami s sabo, se bo nekdo lotil vaše osebnosti. Vaše misli bodo zato postale jasnejše. Glede prijateljev boste bližje odgovoru.

RAK – Vse, kar se bo dogajalo, bo odvisno od podrobnosti, ki jih boste urejali, preden boste nekaj popeljali do konca. Če ne boste motivirani, se obeta nekaj težavic.

LEV – Danes se vam bo zdelo, kot da vam življenje ni najbolj naklonjeno. Želeli boste doseči svoje, toda v vas bo več napetosti, odzivali se boste intenzivnejše.

DEVICA – Energija dne vam ne bo ravno najljubša. Raje imate umirjeno življenje. Ampak če se odprete napetostim, lahko uporabite svojo kreativnost za nove začetke.

TEHTNICA – Zelo ste zagreti za ljubezen, kar bo neka oseba opazila. Pravzaprav boste zelo razpoloženi za nove podvige, celo v nekoliko nenavadnih okoliščinah.

ŠKORPIJON – Zanimiv dan, v katerem se bo vaša kariera znašla na stranskem tiru, kar se vam dogaja bolj poredko. Glede financ se spet ustavljate nekako na pol poti.

STRELEC – Pozorni bodite ob dejavnosti, ki zahteva boljšo finančno podlago. Popoldne boste bolj zbrani kot sicer, a se poskušajte osredotočiti tudi na svoj notranji mir.

KOZOROG – Današnji dan bo obetaven, začeli ga boste v visoki prestavi, potem pa se boste počasi zaustavljali. Žal so znova na vrsti dolgočasne in rutinske zadeve.

VODNAR – To je vaš dan. Končno bo spodbudna in topla energija, ki podpira vašo aktivnost, spet prodrla v ospredje in vas rešila pred številnimi zapleti v odnosih.

RIBI – Danes bodite preprosto to, kar ste, in uživajte pri tem, ne da bi se ozirali na vplive okolice. Če vam družba ne bo všeč, jo poskusite čim prej zamenjati.

Zanimivosti

krava bipa
Zgolj pasla zijala

Po trgovskem centru na Krku se je sprehajala krava

aleksander veliki_1
Visoka pričakovanja

Kako je Aleksander postal Veliki

trump-sneakers
Tržna priložnost

Podjetje v Trumpovi lasti prodaja superge na katerih je podoba okrvavljenega obraza Donalda Trumpa po streljanju na shodu

prototip, vesoljska-obleka, nasa
Inovacija

Iz urina v okusno vodo v petih minutah

ulla, ulla-serumi, serumi, zdravje, poletje
Zanimivosti

10 poletnih nasvetov za zdravo in sijočo kožo

huawei, huawei-pura-70-ultra, pura-70
Športni fotograf Luka Vovk o Huawei Pura 70 Ultra

Osupljiva moč Huawei Pura 70 Ultra skozi oči fotografa Luka Vovka