Televizija

Poletni športni vrhunci in še dobri filmi na POP TV

Alesh Maatko
7. 7. 2024, 09.00
Deli članek:

Poletni meseci bodo tudi na POP TV prinesli veliko zanimivih športnih in filmskih vsebin.

POP TV
Vrhunec letošnjega športnega poletja bodo vsekakor olimpijske igre, pravi vsestranska športna televizijka Sanja Modrić.

Če začnemo pri športu, ki je te dni v središču pozornosti ... Del ekipe športnega uredništva oddaje 24UR poroča z atraktivnega evropskega nogometnega prvenstva, drugi pa se pripravljajo na ostale poletne športne vrhunce.

Nogometno prvenstvo

V Nemčiji so se pretekle (in te) dni z nogometaši in navijači družili novinarji Jan Lukač, Božidar Bulat in Tanja Volmut. »Evforija je nepopisna, nemška mesta dihajo za nogomet, ljudje prihajajo od blizu in daleč. Nekateri za to žrtvujejo dopust, najemajo celo posojila. Prihajajo vse generacije, cele družine. Čeprav smo majhen narod, smo glasni, smo povezani in smo navijači v pravem pomenu besede. Te dni je tukaj lepo biti Slovenec,« opisujeta Božidar Bulat in Tanja Volmut, ki sta evforijo z ulic, napetost z zelenic in ekskluzivne pogovore pripravljala za oddajo 24UR.

Dirka po Franciji in olimpijske igre

Zadnjo junijsko soboto se je začela tradicionalna Dirka po Franciji. Novinar Matic Flajšman se je priključil karavani najboljših kolesarjev na svetu, tako da od blizu spremlja najprestižnejšo kolesarsko dirko Tour de France, ki se bo zaključila 21. julija. V Parizu pa bosta olimpijske igre (med 26. julijem in 11. avgustom) poleg Matica spremljala še spletna novinarka Nina Mihalič in vsestranska športna televizijka Sanja Modrić. »Vrhunec letošnjega športnega poletja bodo vsekakor olimpijske igre, kjer bo Slovenija imela zares številno zasebno. Kar tri ekipe v skupinskih športih, kar se doslej še ni zgodilo, ob tem upamo, da se jim pridružijo še košarkarji. Tudi zame osebno bo to izpolnitev dolgoletne velike želje, da bom tako ali drugače del največjega športnega praznika na svetu,« pravi Sanja Modrić. Za konec je tu še karavana MotoGP, kjer se bo vse poletje in tja do pozne jeseni odvijal boj za naslov prvaka. Prenosi in aktualne novice vas bodo čakale na Kanalu A in Voyu ter v športnem delu informativnih vsebin na POP TV.

POP TV
Matic Flajšman trenutno spremlja Tour de France (DIrko po Franciji).

Pestro filmsko poletje

Kaj pa filmi? V nedeljo, 4. avgusta, ob 20. uri na POP TV ne zamudite filma Kralj Richard (King Richard). Film se je zapisal v srca ljubiteljev tenisa ter tudi vseh tistih, ki tenisa ne spremljajo. Zgodba o sestrah Sereni in Venus Williams je posneta po resnični zgodbi in govori o tem, kako je bil njun oče (igra ga Will Smith) oborožen z jasno vizijo in 78 strani dolgim planom, kako bo svoji hčerki zapisal v teniško zgodovino. Tej avgustovski premieri lahko dodamo še dobro popotnico POP filmov z vrhunsko igralsko zasedbo: Ljubezen, poroke in druge polomije (Love, Weddings & Other Disasters) z Diane Keaton in Jeremyjem Ironsom v nedeljo, 7. julija, ob 20. uri; makedonsko uspešnico Najsrečnejši človek na svetu (Najsrekjniot chovek na svetot) v petek, 19. julija, ob 23. uri ter srbski film Oče (Otac), ki si ga boste lahko ogledali v petek, 2. avgusta, ob 23.50.

Estrada

winona-ryder
Holywoodski nesmisel

Winona Ryder: "Producenti so menili, da nisem dovolj lepa"

Shannen Doherty
Po hudi bolezni

Umrla je priljubljena igralka Shannen Doherty

Alec Baldwin
Sojenje zaradi uboja

Presenetljivo: Sodnica razveljavila obtožnico proti igralcu Alecu Baldwinu

Alec Baldwin
Grozi mu 18 mesecev zapora

Začelo se je sojenje Alecu Baldwinu, en posnetek ga je še posebej prizadel

Kim Kardashian
Bizarno

Kim Kardashian za mladosten videz uporabljala lososovo spermo

brad-pitt, igralec
Z mlajšimi omejeno

Brad Pitt nima praktično nobenega stika s svojimi odraslimi otroki

Zanimivosti

barbie
Nič od tega

Barbika ali Ken? Mattel je v svoj asortiman dodal lutke nevtralnega spola

shakira
Zanimivosti

Shakira podaljšala odmor na finalni tekmi

Revija History naslovka
Delovna sila

Beli sužnji v britanskih kolonijah

zaoeljivke_1
Trijntje

Smrtonosne mlade zapeljivke

hladne pijače, poletje, napitki
Koristno in uporabno

Zvijače, s katerimi bo pijača hladna že v nekaj minutah

profimedia-0319203561
Koebenhavn

S pobiranjem smeti in javnim prevozom do brezplačne hrane, kave ali prenočišča