Televizija

Prihaja šov Življenje na tehtnici

A. M.
3. 7. 2024, 17.00
Posodobljeno: 3. 7. 2024, 17.12
Deli članek:

Priljubljena oddaja The Biggest Loser Slovenija, kot ste jo poznali, se vrača v novi preobleki. Novo ime, novi obrazi, nov boj s kilogrami.

Planet
Voditelj oddaje je Klemen Bučan, ki tudi sam živi zelo aktiven življenjski slog:

Novo ime Življenje na tehtnici prinaša tudi osvežen koncept oddaje. V boju s kilogrami bo tekmovalcem v pomoč celosten pristop k preobrazbi. Šov tako ne bo več osredotočen zgolj na naporne treninge in strogo prehrano, ampak tudi na druge pomembne dejavnike, ki vplivajo na spremembo življenjskega sloga in predvsem na to, da ga lahko tekmovalci ohranijo tudi potem, ko izstopijo iz šova.

Tekmovalni šov The Biggest Loser Slovenija, ki se na spored Planet TV vrača septembra, se je v četrti sezoni preimenoval v Življenje na tehtnici. Poleg novega imena in osveženega koncepta oddaje razkrivamo tudi novega voditelja in oba trenerja.

Voditelj oddaje je Klemen Bučan, ki tudi sam živi zelo aktiven življenjski slog: "Življenje na tehtnici bo tudi zame velik izziv, ker bo zelo drugačno kot recimo vodenje Kolesa sreče, kjer sem res trenutno najbolj domač! Ampak, če se ne premaknemo iz cone udobja, ne moremo rasti, in zato sem izziv sprejel z največjim veseljem in nekaj malega pozitivne treme! Drugi razlog pa je ta, da sem tudi sam vsak dan v boju s tehtnico, saj dobesedno živim na njej. Vsak dan se tehtam vsaj dvakrat. Pred leti sem imel namreč kakšnih 15 kilogramov preveč in s trdo disciplino sem prišel na dolgo želeno kilažo. Zelo dobro poznam vse skušnjave, različne diete, take in drugačne poste, vadbe in verjemite, da sem vse že preizkusil, pa se še vsak dan kaj novega naučim. Tako da ne samo tekmovalci, tudi sam bom v tem šovu vsak dan pred novim izzivom, ampak kar je najbolj pomembno, se bom tudi vsak dan skupaj s tekmovalci in gledalci kaj novega naučil!”

Nova trenerja, Nives in Andrej

Tekmovalce bosta v četrti sezoni na njihovi poti do preobrazbe vodila nova trenerja. Prva je 32-letna Nives Orešnik, nekdanja Exatlonovka, miss Slovenije 2012 in dolgoletna osebna trenerka, ki pravi, da ta izziv zanjo predstavlja naslednji korak v karieri: "Takšna priložnost je na nek način tudi potrditev trdega dela, truda, da ti občutek, da delaš nekaj prav, in da lahko s sodelovanjem oddaji pustiš nek pečat in za zdrav način življenja motiviraš še več ljudi. Z ekipo imamo priložnost razširiti glas o možnostih napredka, spreminjanju življenja, novih začetkih, za sodelovanje pa me je prepričal tudi prenovljen koncept oddaje. Se pa zavedam, da v šovu tekmujemo, da za doseganje rezultatov nimamo toliko časa in pričakujem, da bodo, tako kot sem jaz, tudi tekmovalci pripravljeni na višjo prestavo in bolj športen, tekmovalen pristop.”

Drugi trener je svetovni prvak v fitnesu 2005 in 2006 ter trener mnogih znanih Slovenk in Slovencev, Andrej Milutinovič. 41-letni Andrej je tudi sam kot najstnik uspešno izgubil 60 kilogramov, zato dobro ve, kako zahtevna je pot do preobrazbe: "Osebni trener sem že 22 let in že nekaj časa sem si želel postati del takšnega šova, saj na svoje delo gledam kot na poslanstvo, tudi zato, ker sem šel sam od enega ekstrema do drugega, česar ni izkusilo veliko ljudi in dobro razumem obe strani. Vem, kako je, ko ti govorijo, da moraš shujšati, ampak ne poznajo pa čustvene plati in vzrokov za to, zakaj se zredimo. Mislim, da se bodo kandidati zaradi moje zgodbe lahko poistovetili z menoj. Skupaj bomo dihali za isti cilj. Vsakega, ki se je odločil za sodelovanje v Življenju na tehtnici, izjemno spoštujem, saj je ena najtežjih stvari v življenju to, da si priznamo, da moramo poiskati pomoč. Bom strog, neizprosen, ampak še vedno je pomembna motivacija in to, da vidimo napredek v najkrajšem možnem času."

Estrada

natalija verboten
V kopalkah

Foto: Natalija Verboten odkrila, kje uživa na dopustu

winona-ryder
Holywoodski nesmisel

Winona Ryder: "Producenti so menili, da nisem dovolj lepa"

Shannen Doherty
Po hudi bolezni

Umrla je priljubljena igralka Shannen Doherty

Alec Baldwin
Sojenje zaradi uboja

Presenetljivo: Sodnica razveljavila obtožnico proti igralcu Alecu Baldwinu

Alec Baldwin
Grozi mu 18 mesecev zapora

Začelo se je sojenje Alecu Baldwinu, en posnetek ga je še posebej prizadel

Kim Kardashian
Bizarno

Kim Kardashian za mladosten videz uporabljala lososovo spermo

Zanimivosti

barbie
Nič od tega

Barbika ali Ken? Mattel je v svoj asortiman dodal lutke nevtralnega spola

shakira
Zanimivosti

Shakira podaljšala odmor na finalni tekmi

Revija History naslovka
Delovna sila

Beli sužnji v britanskih kolonijah

zaoeljivke_1
Trijntje

Smrtonosne mlade zapeljivke

hladne pijače, poletje, napitki
Koristno in uporabno

Zvijače, s katerimi bo pijača hladna že v nekaj minutah

profimedia-0319203561
Koebenhavn

S pobiranjem smeti in javnim prevozom do brezplačne hrane, kave ali prenočišča