Televizija

Polona Movrin na Info TV

Stop
12. 5. 2009, 10.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Z majem je Polona Movrin postala urednica na Info TV, občasno bo delala tudi kot novinarka, predvsem pri zadevah, povezanih z Državnim zborom.

Z majem je Polona Movrin postala urednica na Info TV, občasno bo delala tudi kot novinarka, predvsem pri zadevah, povezanih z Državnim zborom.

 

To področje je pokrivala tudi na Pop TV, kjer je bila tudi prva voditeljica oddaje 24 ur zvečer (od aprila 2007) – na Popu so najprej poudarjali pomembnost prepoznavnih imen, nato so se po manj kot letu odločili, da jo zamenjajo z Majo Sodja. "To je bila odločitev vodstva, ne moja, niso pa navedli utemeljitve. Vodenje se mi je zdelo zanimivo, zato mi je bilo seveda malo žal, a sem to vzela kot izgubljeno priložnost." Polona je postala redaktorica oddaje, letos aprila je potem odšla na Info TV. "Na Pop TV sem bila 7 let in mi je zmanjkalo izzivov, zato sem se odločila, da grem naprej," pravi. "Položaji so tu precej zabetonirani, v bližnji prihodnosti zato ne bi prišla na drug položaj."

Govorilo se je, da s Popa odhaja še nekaj drugih novinark, a je Tomaž Perovič, direktor informativnega in športnega programa Pro plusa, povedal: "Informativno uredništvo 24 ur je velik in dinamičen kolektiv, tako kot drugje tudi pri nas občasne kadrovske spremembe in prilagoditve niso nobeno presenečenje. S Polono Movrin smo se sporazumno razšli, vse druge novinarke pa še naprej ostajajo novinarke naše hiše; Katja Benčina v redakciji 24ur.com in še naprej občasno tudi s prispevki za Pop In, Melita Stolnik v Svetu in Tina Čuček v oddaji 24 ur.

Estrada

Posnetek zaslona 2024-10-18 085210
Kralj svoje kuhinje, tretja oddaja

Dobra hrana, dobra pijača in dobri ljudje - Ajda Mlakar v gosteh pri lastniku gostilne Brioni

christine-boisson
Najstniška zvezda

Umrla igralka, ki je zaslovela v znamenitem erotičnem filmu Emmanuelle

liam-payne
Rožnati kokain

Liam Payne ob smrti v telesu imel nevarno mešanico drog

kraljica-camilla
V Avstraliji

Kraljica Camilla nadela predpasnik in pokazala svoje kuharske veščine

Kate Middleton in princ William
Kako prisrčno

Razkrito, kdo princesi Kate greje posteljo. Ne le William, ampak tudi ...

ana urbanc 1
Po hčerki Ivi zdaj še sin Jug

Igralka, ki je navduševala v Reki ljubezni, povila drugega otroka