One/oni

Velika nagradna igra

Stop
12. 5. 2009, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Družina Delo Revije letos praznuje trideset let in ob tej priložnosti smo za vas pripravili tudi nagradno igro s čudovitimi nagradami.

Družina Delo Revije letos praznuje trideset let. Za to priložnost smo sklenili, da se vam prvič predstavimo vsi skupaj, s svojo zgodbo. Delo Revije smo ljudje, zaljubljeni v revije, odmevne dogodke in spletne strani, ki jih ustvarjamo. Veliko nas je in težko bi prešteli prav vse, ki se z veseljem trudimo za vas, da lahko berete zanimive zgodbe. Lahko pa nam vi pomagate prešteti naše revije in sodelujete v žrebanju za lepe nagrade za vso družino!

 

Preštejte vse revije na fotografiji in dobili boste odgovor na nagradno vprašanje, ki lahko vaši družini polepša dom z izbrano opremo Kerin.Povirk v višini 12.000 €, vas vse skupaj odpelje na nepozabno potovanje z letalom Adria Airways na izbrano destinacijo v višini 2.000 €, prinese velike družinske nakupe v Mercatorju v višini 1.000 €, naročnine na vaše najljubše revije Delo Revije za vso družino in še 100 drugih, prav tako lepih nagrad!

Koliko revij šteje družina Delo Revije?  

 

 

Na sliki iz leve proti desni: Marta Krpič, urednica revije Naša Žena, Jak Vrečar, koordinator spletnih strani Delo Revije, d. d., Tina Guček, namestnica urednice revije Obrazi, Maja Vardjan, urednica za arhitekturo revije Ambient, Gordana Sredojević - Goga, urednica revij Obrazi, Eva in Smrklja, Martin Senica, urednik revije Stop, Marjana Ogorevc Žgalin, urednica revije Anja, Barbra Jermann, urednica revije Lady, Tine Guzej, pomočnik direktorja za revijalni program in razvoj Delo Revije, d. d., in urednik knjižic Barbara Cartland, Vesna Sivec Poljanšek, urednica revije Pri nas doma, Melita Berzelak, urednica revij Jana in Modna, Vinko Korent, urednik revije Kih in Lady križanke, Oriana Girotto, urednica lepotnih strani revije Modna, Mojca Sušnik Klemenčič, urednica revije Rože in vrt, Marjan Kodelja, urednik revije Moj Mikro in Alma Glumac, pomočnica urednice revije Lepa & zdrava. Spredaj: psička Flo. 

 

Odgovor nam sporočite s pomočjo SMS-sporočila s ključno besedo DELO REVIJE + odgovor na nagradno vprašanje, ki ga pošljete na številko 6767 (Primer: DELO REVIJE 7). Sodelujete lahko tudi s pomočjo dopisnice ali kupona (znak 30 let Delo Revije), ki ga izrežete iz revije ali natisnete tukaj in nalepite na dopisnico ter nam ga pošljete na naslov Delo Revije, d. d., Dunajska 5, 1509 Ljubljana, s pripisom »Nagradna igra Delo Revije«.

 

 

Kliknite tukaj in si oglejte si predstavitev uredništva revije Stop!

 

 

Pri nagradnem žrebanju bomo upoštevali vse odgovore, ki bodo prispeli do vključno 7. 6. 2009. Nakup revije ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Cena poslanega SMS-a je po ceniku vašega operaterja, cena povratnega SMS-a je 0,99 €. 

 

Zgodbo iz zakulisja fotografiranja in predstavitve ljudi iz uredništev bomo v času nagradne igre objavljali tudi na: http://www.njena.si/; http://www.lady.si/; http://www.revijaobrazi.si/; http://www.prinasdoma.si/; http://www.mojmikro.si/; http://www.smrklja.si/; http://www.rozeinvrt.si/http://www.lepazdrava.si/.   

 

Pogoje in navodila za sodelovanje v nagradni igri si lahko ogledate na: http://www.delo-revije.si/.